Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΣΟΔΟΞΗ ...ΠΑΡΤΙΔΑ

Η ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΆΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΑΙΓΎΠΤΟΥ – ΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ


Posted by kalinda στο Νοέμβριος 22, 2017
IMG_2841Kύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος δεσμεύτηκαν «να προχωρήσουν γρήγορα στις διαπραγματεύσεις σχετικά με την οριοθέτηση των κοινών θαλάσσιων συνόρων τους».
Αυτό αποφάσισαν σήμερα, όπως αναφέρεται σε Κοινή Διακήρυξη, οι ηγέτες των τριών χωρών, Νίκος Αναστασιάδης, Αλέξης Τσίπρας και Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΗΣ ΝΔ! ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΉ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΥΟΥ!....


Posted by kalinda στο Νοέμβριος 22, 2017
IMG_2696Άγριο παρασκήνιο στο εσωτερικό της ΝΔ με βουλευτές και στελέχη στα κάγκελα για να μην κανει ο Μητσοτακης άνοιγμα στα ρετάλια του Σημίτη απο το συνέδριο!
«Εφαγαν χυλόπιτα στις εκλογες της κεντροαριστεράς και τωρα θέλουν να βολευτούν στη ΝΔ, να πάνε στα τσακίδια!» Η ατάκα ειναι γνωστού πολιτευτή της ΝΔ που βλέπει οτι υπάρχει σχεδιο να απομακρυνθούν αρκετοί παλιοί υποψήφιοι απο το κομμα για να χωρέσουν οι νέες μεταγραφές που προετοιμάζει ο Μητσοτακης!

ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ – ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΊ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΊΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΣΘΕΝΟΥΣ !!!


Posted by kalinda στο Νοέμβριος 22, 2017
IMG_2842Στο Παρίσι μεταβαίνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να βραβευθεί από την επιθεώρηση Politique Internationale και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί και η Άνγκελα Μέρκελ. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »
Η ΠΑΤΡΑ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΗΣ OΦΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΠΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» στις 25/10/2017, σε μια λιτή τελετή, όπως αρμόζει στον ποιητή αλλά  σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, υποδέχθηκε  στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» την Ολυμπιακή φλόγα εν μέσω ενθουσιώδη χειροκροτημάτων από πλήθος κόσμου με εντυπωσιακή παρουσία της μαθητιώσας Νεολαία μας, μεταξύ των οποίων αγέρωχοι και ευπρεπείς σημαιοφόροι της Ελληνικής, Ολυμπιακής και Νοτιοκορεάτικης σημαίας, οι μαθητές του Αρσακείου Πάτρας, Μπουζούκας Γεώργιος, Παπαδόπουλος Δημήτρης και Ράπτης Κων/νος.λαμπαδηδρόμο, πρωταθλήτρια πυγμαχίας, Φωτεινή Πλέα, κλαδί αγριελιάς

 Οι δύο  πρωθιέρειες, δαφνοστεφανωμένες με χαρακτηριστική σεμνή ένδυση,Σοφία Μαλλιά, πρωταθλήτρια του Basseball και προεπιλογή στην Ολυμπιακή ομάδα, Αθήνα 2004, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με την μαθήτρια και πρωταθλήτρια Tae-Kwo-NtoΠαναγιώτα Μπουζούκα, παρέδωσαν στην λαμπαδηδρόμο, πρωταθλήτρια πυγμαχίας, Φωτεινή Πλέα, κλαδί αγριελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: