Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Συνέλαβαν πολύ γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό την ώρα της εκπομπής του – Απίστευτες αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών στη ΚΩ!!

btkafuwwxa5214e0a59698f
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία και οι φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ, από τις συλλήψεις που έγιναν στο νησί αναφορικά με την υπόθεση ναρκωτικών και παράνομης διακίνησης μεταναστών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 38 συνολικά άτομα, μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, μετά τη σύλληψή τους, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών και – σε ορισμένες περιπτώσεις – λαθρομεταναστών.

κ1
κ2
Στο «κύκλωμα» διακίνησης λαθρομεταναστών φέρεται να εμπλέκεται ένας από τους Κώους που συνελήφθησαν και ορισμένοι από τους αλλοδαπούς.
Η επιχείρηση που έγινε στο νησί μας από τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κω και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, ήταν σε απόλυτο συνδυασμό με ανάλογες επιχειρήσεις που έγιναν στην Αθήνα και την Κόρινθο, αφού οι αρχές, εκτιμούν πως πρόκειται για το ίδιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, του οποίου «εξάρθρωσαν» τα κατά τόπους «παραρτήματα».
ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
19d9851b8eb32f15779b8be51e013011
Από τους 38 συνολικά συλληφθέντες, οι 19 είναι αλλοδαποί και οι άλλοι 19 ημεδαποί, ενώ ανάμεσά τους είναι και 3 γυναίκες.
Οι αλλοδαποί είναι στην πλειονότητά τους Αλβανοί, νεαρής κυρίως ηλικίας, ενώ υπάρχει και ένας 33χρονος Πακιστανός.
Τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.! Εξαρθρώθηκε πανευρωπαϊκό κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών – Έλληνας ο εγκέφαλος!
Από τους ημεδαπούς, 18 είναι άνδρες και μία είναι γυναίκα 22 ετών. Οι υπόλοιποι ημεδαποί είναι: ένας 64χρονος γεννημένος σε άλλη πόλη της Ελλάδας που κατοικεί στην Κω, ένας 58χρονος Κώος, ένας 29χρονος γεννημένος σε πόλη της Γερμανίας που κατοικεί στην Κω, ένας 48χρονος Κώος, δύο 46χρονοι, ένας 61χρονος, ένας 28χρονος και δύο 25χρονοι γεννημένοι σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που κατοικούν στην Κω, ένας 22χρονος γεννημένος σε πόλη των ΗΠΑ που κατοικεί στην Κω και ένας 59χρονος, ένας 66χρονος, ένας 43χρονος, τρεις 36χρονοι και ένας 52χρονος, όλοι Κώοι.
Αποκάλυψη – βόμβα: Κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες και γνωστός δικηγόρος σε κύκλωμα ναρκωτικών!
kyk
Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι πολλοί από τους συλληφθέντες ήταν γνωστοί είτε ως επιχειρηματίες, είτε μέσω άλλων δραστηριοτήτων τους στην τοπική κοινωνία, ενώ σε δύο περιπτώσεις, συνελήφθησαν 2 άτομα από την ίδια οικογένεια.
Μάλιστα ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη την στιγμή που έκανε την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό στούντιο.
Επίσης ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, μαζί με το γιο του, ο οποίος φέρεται να είχε σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης.
πηγη: rodiaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: