Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Λεφτά (υπάρχουν) και ψέματα…
To έργο το έχουμε ξαναδεί. Αυτά που δίνει σήμερα ο Τσίπρας τα έχουν δώσει και προκάτοχοί του. Η συνέχεια ήταν δραματική...
Γιώργος Καρελιάς  ΓΡΑΦΕΙ Ο  Γιώργος Καρελιάς 
Κάθε βοήθεια σε ανθρώπους που (καταφέρνουν να) ζουν με λιγότερα από 800 ευρώ δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη. Δεν μπορεί να υπάρχει αντίρρηση επ’ αυτού. Αρκεί να μην τους αφαιρεθούν πολλαπλασίως στη συνέχεια. (Γιώργος Καρελιάς  -KANTE KLIK ΕΔΩ για τη συνεχεια)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΜΑΣ!


ΚΕΡΚ ΝΤΑΓΚΛΑΣ: Ο ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΉΔΗ 100 ΕΤΩΝ!
Τσάι, βότκα και συμπάθεια για τα 100στά γενέθλια ενός θρύλου
ΑΠΟ ΤΟ ...http://www.protagon.gr/
dOUGLAS_k_100
Στις 9 Δεκεμβρίου ο Κερκ Ντάγκλας έκλεισε τα 100. Αρχισε να γιορτάζει τα γενέθλιά του αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, αποφάσισε όμως να υπογράψει ο ίδιος το σενάριο και τη σκηνοθεσία της επίσημης γιορτής στο σπίτι του γιου του Μάικλ στο Μπέβερλι Χιλς
Κική Τριανταφύλλη
ΓΡΑΦΕΙ  Η Κική Τριανταφύλλη10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 12:00
AYTO...,MAΛΙΣΤΑ...ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ!..μα οι γυναίκες κανουν παντα αντιπολίτευση στους άνδρες τους!
Quartz Η πρώτη κυρία που αντιπολιτεύεται τον σύζυγό της
Δεν είναι ασυνήθιστο οι σύζυγοι πρωθυπουργών και προέδρων να κάνουν πολιτική σε συντονισμό με τους συζύγους τους. Είναι όμως ασυνήθιστο να τους κάνουν αντιπολίτευση – έστω και εποικοδομητική. Κι αυτό ακριβώς κάνει η Ακίε Αμπε, σύζυγος του Σίνζο Αμπε και πρώτη κυρία της Ιαπωνίας.βάστε περισσότερα »

Ελληνας ισοβίτης ο νεκρός μετά τη συμπλοκή στη Βαρβάκειο......

EΩΣ ΈΝΑΣ 38ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΠΈΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΏΝ ΧΑΛΚΊΔΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ Ο ΆΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΆΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΚΑΤΆ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΟΜΟΝΟΊΑΣ. ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΆΣΗ ΜΑΡΤΥΡΊΕΣ, Ο ΊΔΙΟΣ ΈΒΑΛΕ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΤΈΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥΕνας 38χρονος άνδρας, ο Θεόφιλος Λαζαράκης, έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στη Βαρβάκειο αγορά περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: