Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ... ΔΊΠΛΑ ΤΗΣ...

ΗΤΑΝ η εισαγγελέας Τσατάνη στόχος της βόμβας; ΕΣΚΑΣΕ στην είσοδο του σπιτιού της! Τι δήλωσε ο συνήγορος της!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

«Η έκρηξη έγινε στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως», καταγγέλλει ο συνήγορος της, Θέμης Σοφός – Καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει από την Αστυνομία – Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα

Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε περίπου στις 11.47 το βράδυ στην οδό Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας βρίσκεται το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη, που είχε γίνει στόχος εμπρησμού με μολότωφ το 2008.

ΟΙ ΠΑΝΤΑΠΑΣΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ CORPOREISION..θΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΖΟΒΕΝΑ!

ergasiaΜε αυτό το κόλπο θα βλέπουμε τα κανάλια που δεν πήραν άδεια-Ξεκίνησε πρώτος ο ALPHA

Από ποιό κανάλι θα εκπέμπει ο Alpha μόλις λήξει η προθεσμία; Το Channel9 πρόκειται να είναι μία από τις βασικές εναλλακτικές λύσεις για να συνεχίσει την εκπομπή του ο ALPHA, μετά την απαγόρευση που αναμένεται να επιβληθεί στους σταθμούς που δεν διαθέτουν άδεια εθνικής εμβέλειας....Δηλαδή αν προλάβουν ... Περιμένετε σε λίγες μέρες ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Διαβάστε περισσότερα »

ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

1963-ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ  
ΑΝ ΤΟ ΣΜΙΚΡΎΝΕΤΕ ...ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... 

ΠΡΙΝ ...53 ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Απ.Βραχιολιδη...ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ.. ΤΟΥ 1963! ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...

Αλλά τη βάζουμε έτσι για τη διασύνδεση με τη συνέντευξη που παραχώρησε ( Η ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ) στη συνεργάτιδα μας κ. Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.......ΠΟΥ τη βλέπετε στην αμέσως πιο κάτω θεματική ενότητα!
Η σελίδα της εποχής ήταν τότε στο υπερδιπλάσιο των σημερινών ταμπλ-οιτ εφημερίδων ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...
(Μικρό ΜΑΘΗΜΑ για τους νεότερους δημοσιογράφους)

ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΕΙΘΑΛΟΎΣ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ

ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ - ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ , ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ και της ποιότητας ..... 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ 
 Παναγιώτα Βασιλοπούλου - Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

'' Ας μιλήσουμε ως γυναίκες ......” 
'' Ας μιλήσουμε 
ως γυναίκες ......” 
Όταν , ζήτησα να έχω μια συνέντευξη της , μου φάνηκε εύκολο το ότι το θέμα μας της συνέντευξης μας , θα είναι η μητρότητα,  κάτι που επειδή πέρασα για να ομολογήσω , δυο χρόνια βασανιστικά μέχρι να πάρω στα χέρια μου το αποτέλεσμα της εξέτασης πως είμαι έγκυος , και μέχρι να κρατήσω το γιο μου στην αγκαλιά μου δεν περνούσε ο χρόνος , και θα τσαλακωθώ σε αυτή τη συνέντευξη, ένιωσα πως θα είναι εύκολο να βγάλω τη συνέντευξη μας , αλλά όχι .
Όχι όμως , είναι πολύ δύσκολο να βγάλω τη συνέντευξη μας , γιατί ψάχνοντας για την αξιότιμη μας κυρία Αλίκη Κατσαβού πληροφορίες εκ βαθέων , βρέθηκα ενώπιον , ενώπιόν , με την ύπαρξη μιας θαυμάσιας γυναίκας , που κανένα ΜΜΕ δεν έχει προβάλει , τις αξίες της και την δράση της στο κοινό καλό.


ΗΤΑΝ η εισαγγελέας Τσατάνη στόχος της βόμβας; ΕΣΚΑΣΕ στην είσοδο του σπιτιού της! Τι δήλωσε ο συνήγορος της! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

«Η έκρηξη έγινε στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως», καταγγέλλει ο συνήγορος της, Θέμης Σοφός – Καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει από την Αστυνομία – Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα


2611566
Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε περίπου στις 11.47 το βράδυ στην οδό Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας βρίσκεται το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη, που είχε γίνει στόχος εμπρησμού με μολότωφ το 2008.
Όμως, στο ίδιο κτίριο κατοικεί η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα (μάλιστα, κατά πληροφορίες, το ένα ανήκει σε αστυνομικό), μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Το γεγονός αυτό προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές, αφού κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα ποιος ήταν ο στόχος των βομβιστών.
2611567
Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει, έως τώρα, καμία επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα, πριν από λίγο ο δικηγόρος της κ.Τσατάνη, Θέμης Σοφός, δήλωσε ότι η έκρηξη έγινε «στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως». Όπως πρόσθεσε, η κ.Τσατάνη είχε ζητήσει αύξηση των μέτρων για την ασφάλειά της, αλλά η Πολιτεία, αντιθέτως, είχε μειώσει τη φρούρηση. Μάλιστα, εκκρεμεί ένταση της εισαγγελέως στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ.
26114981
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στις 22.22′ στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο οποίος προειδοποιούσε για την έκρηξη και μάλιστα, είχε τονίσει ότι «δεν είναι φάρσα».
«Δεν είναι φάρσα, πες στην αστυνομία ότι θα μαζεύει τους ανθρώπους από τα παράθυρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άνδρας, ο οποίος υπαγόρευσε το κείμενο για δεύτερη φορά πριν κλείσει το τηλέφωνο.
Αυτή την ώρα η Ιπποκράτους παραμένει κλειστή, όπως και οι κάθετοι δρόμοι.

Σημειώνεται ότι το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη είχε γίνει στόχος αγνώστων και το καλοκαίρι του 2008.
Τότε είχε γίνει εμπρηστική επίθεση με μολότοφ, από περίπου 15 κουκουλοφόρους, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με τα πόδια στα στενά των Εξαρχείων.
Οι δράστες παρέμειναν ασύλληπτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: