Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ GOOGLE ΚΑΙ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Μέσα από ένα παραλήρημα ανοησίας επιβεβαιώνεται η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να βάλουν «τάξη» στο διαδίκτυο - Η νέα...θεωρία... συνωμοσίας που προβάλλεται από το left.gr και προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων. Στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματούν να ανακαλύπτουν νέους εχθρούς και  θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες αποδίδουν ό,τι το κακό και μη «αριστερό».


ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!

«Χωρίς παραπεμπτικό λεφτά δεν έχει»

«Χωρίς παραπεμπτικό λεφτά δεν έχει»

Με τις αποδείξεις του νοσοκομείου (μπα, πληρώνουν τελικά οι ασθενείς στο δημόσιο σύστημα Υγείας;) στο χέρι οι γονείς πήγαν στον ενιαίο δημοσιογραφικό οργανισμό επικουρικής ασφάλισης περίθαλψης για να εισπράξουν τα 20 ευρώ που την προηγούμενη βραδιά είχαν πληρώσει στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις του πεντάχρονου γιου τους.


ΝΕΟ ΘΡΙΛΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΟΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ 50 ΕΤΩΝ!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ…


Η Ρούπα με ελικόπτερο προσπάθησε να απελευθερώσει τον Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό-ΕΙΧΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που εξέδωσε το Αστ. Τμήμα Χολαργού!

Η Ρούπα με ελικόπτερο προσπάθησε να απελευθερώσει τον Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό


Δείτε την πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποίησε η σύντροφος του προφυλακισμένου αναρχικού - Πώς αποτράπηκε η κινηματογραφική απόδραση - Στην Πάχη Μεγάρων εντοπίστηκε το ελικόπτερο

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο Νίκος Μαζιώτης, προφυλακισμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.
Την Κυριακή, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές και ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Μαζιώτη, επιχείρησε να προσγειωθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, για να απελευθερώσει τον καταδικασμένο σε φυλάκιση 50 ετών αναρχικό.

Στόχος τους ήταν να αποσπάσουν διαφημιστικά πακέτα από ΔΕΚΟ και τράπεζες 

Συνελήφθησαν ένας εκδότης και δύο δημοσιογράφοι για εκβιασμούς-

49365831e31f4f44649c206ca9ead85d_L
ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ο αρχηγός και του νέου κομματος ΔΕΞΙΑ και τρεχαντήρης εκδότης της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ...

  •   


Μέλος της «εγκληματικής ομάδας», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., και ο συντάκτης του άρθρου «η Google ρίχνει τον Τσίπρα», που αναδημοσίευσε το left.gr από το sofokleousin.gr
Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα η είδηση για τη σύλληψη ενός εκδότη και δύο δημοσιογράφων από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και κατόπιν πολύμηνης παρακολούθησης.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 30ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!

Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και....
πιο συγκεκριμένα στη Μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές η Μυρσίνη Αρναούτη έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό συνεπεία ενδονοσοκομειακού μικροβίου. Αυτό έχει σαν συνέπεια να υπάρχει γενικός συναγερμός. Σε αυτό το πλαίσιο φίλοι της νεαρής κοπέλας σπεύδουν στο νοσοκομείο απο κάθε σημείο της Ελλάδος.
Ευχόμαστε να το ξεπεράσει μέσα απο την καρδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: