Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Σύζυγος μέλους των Ιλλουμινάτι τα βγάζει ΟΛΑ στη φόρα – Μυστικές λέσχες, όργια και ομοφυλοφιλικές τελετές

Μια εφ’ όλης της ύλης εξομολόγηση on camera για τα όσα είδα, έζησε και ένιωσε ως σύζυγος κάποιου Ιλλουμινάτι.....

Οι ώρες αποκάλυψης πολλές, μπορείτε να την ακούσετε με υπομονή, αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση, κάνοντας βόλτα στα βίντεο

ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΚΑΤΑ" 


Το λέει ο Ιδρυτής του Pirate Bay: «Τα έχω 

παρατήσει 

- το ίντερνετ σήμερα είναι κατεστραμμένο»

Ιδρυτής του Pirate Bay: «Τα έχω παρατήσει - το ίντερνετ σήμερα είναι κατεστραμμένο»
 
Μετάφραση Πάνος Πετρόπουλος
Σημείωση πριν τη μετάφραση: Πώς από τη μάχη για την μη ποινικοποίηση του “πειρατικού” downloading, που εξελίχθηκε σε συνολική μάχη για την ελευθερία του ίντερνετ, και μέλος του “κόμματος πειρατών”, καταλήγει εν τέλει σε μια άνιση δίκη, από την οποία ηττημένος και φυλακισμένος από μεγαθήρια όπως το Hollywood και οι μεγάλες πολυεθνικές βιομηχανίες μουσικής, εξέρχεται πλέον ως οπαδός μιας κοινωνίας ισότητας, υποστηρικτής του σοσιαλισμού και του Μαρξ. Η σύντομη ιστορία της προσωπικότητάς του Peter Sunde, ενός από τους ιδρυτές του “The Pirate Bay”, τα πιστεύω του και η συλλογιστική του, ακολουθούν, στην τελευταία του συνέντευξη.

Χαμηλών τόνων ο Μητροπολίτης Μεγάρων-Σαλαμίνος!

ΑΚΡΑΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΊΩΣΗΣ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ... 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΓΑΡΩΝ Κ' ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Κ.Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ι.μ.μεγαρων και σαλαμινοσ
του Θ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, συνεργάτου μας και μέλους της ΕΣΔ
.


ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ

1) ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - Ο ΛΑΟΣ -
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΕΝΙΚΑ; ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

1. Αγαπητέ κ. Αντωνιάδη·
Κατ´ αρχάς σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου προσφέρετε να επικοινωνήσω και με αυτόν τον τρόπο με τον λαό της επαρχίας μας και να κοινωνήσω προς αυτούς τις απόψεις του Επισκόπου τους και της Εκκλησίας μας στα θιγόμενα από εσάς θέματα. Πράγματι, το ποιμαντικό έργο κάθε Επισκόπου και των συνεργατών του Πρεσβυτέρων, Διακόνων αλλά και κάθε λαϊκού μέλους που συντάσσεται προς τούτο όπως "οι χορδές στην κιθάρα" -για να μνημονεύσω τον λόγο του Αγίου Ιγνατίου- καθίσταται έτι δυσκολότερο και απαιτητικό λόγω της σοβούσης πνευματικής και οικονομικής κρίσεως που βιώνουμε ως Γένος και ως Έθνος.
Πολλές φορές, τονίζω, ότι οι κληρικοί πρέπει κυρίως να δείχνουμε στο λαό μας τον δρόμο προς τον ουράνιο Άρτο, τον Χριστό μας, χωρίς όμως να παραθεωρούμε και τον επιούσιο άρτο. Έχουμε παραλάβει μια παρακαταθήκη σε αυτή την κατεύθυνση. Στόχος μας είναι με τη βοήθεια όλων των αδελφών να την επαυξήσουμε, προς όφελος των πολλών πτωχών και αδυνάτων. Πιστεύω και προσδοκώ σε λίγο καιρό τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας να είναι εύγλωττα και σημαντικά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ:

ΤΑ ΦΕΤΕΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ... ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Τα βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας ΜΠΟΤΣΗ, αν και καθυστερημένα εφέτος ..τελικά κατά τις πληροφορίες μας θα απονεμηθούν σε επίσημη τελετή  στην παλαιά Βουλή, περίπου στις 27 Ιανουαρίου.
Θα απονεμηθούν εν συνόλω 11 ΒΡΑΒΕΙΑ... 

΄Ηδη οι επιλεγέντες προς βράβευση έχουν ειδοποιηθεί και μάλιστα έχουν αποστείλει φωτογραφίες τους και βιογραφικά για το σχετικό έντυπο που θα κυκλοφορήσει την μέρα της απονομής των δημοσιογραφικών διακρίσεων!

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι μεταξύ των υποψηφιοτήτων υπήρχε-υπάρχει- κι ένα όνομα δημοσιογράφου ΓΚΑΝΙΑΝ ..που όμως απ΄ότι φαίνεται, δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των φετεινών διακριθέντων!!!

Θα έχει πλάκα όμως...Διότι το όνομα, κατά τα στοιχεία που έχουμε... κάνει-ζυγίζει όσο ΟΛΟΙ μαζί  οι φετεινοί και οι χθεσινοί βραβευθέντες... Το αστείο είναι ότι ο ίδιος δεν υπέβαλε υποψηφιότητα, αλλά κάποιοι άλλοι τρίτοι  την προώθησαν...Σημειώστε ότι μεραξύ των υποψηφίων είναι και αρκιετοί BLOGGERS!

Στην επιλογή για τα Βραβεία Μπότση ουσιαστικό ρόλο παίζουν οι πρόεδροι των συνδικαλιστικών σωματείων... οι οποίοι κατά κανόνα με τις συνθήκες της δημοσιογραφίας όπως λειτουργεί στην Ελλάδα, είναι βασικά στουρνάρια δημοσιογραφικά, χωρίς την ελάχιστη αξιοσύνη. 

Γι αυτό άλλωστε το όραμα των Μπότσηδων για την προαγωγή της δημοσιογραφίας... δεν εmφανίζει από της συστάσεώς του..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ προαγωγής του Τύπου... Αντίθετα επί εποχής του, υπάρχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του δημοσιογράφου ...που συνοιδεύεται και με το γνωστό σλόγκαν : ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
Εμείς θα περιμένουμε τη φιέστα των βραβείων στις 27 Ιανουαρίου...Έτσι για την πλάκα! ΄Οπως άλλωστε πλάκα είναι τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΠΟΤΣΗ... 

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι τα πρώτα δημοσιογραφικά βραβεία στην Ελλάδσ θεσπίστηκαν από το δημοσιογραφικό περιοδικό ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, του Αλέκου Φιλιππόπουλου... ..Ο τίτλος μετέπειτα πέρασε στην γνωστή ομότιτλη εφημερίδα του Κίτσου..που κατάντησε τελικά άντρο αριστεροκομμουνιστών πεμπτοφαλαγγιτών!Συντακτών βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: