Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΡΘΡΩΣΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Toυς πεσόντες αγωνιστές της ΕΟΚΑ στα Φυλακισμένα Μνήματα τίμησε ο Α.Τσίπρας καταθέτοντας στεφάνι λίγο μετα την εξαγγελία του ότι θα κάνει εξεταστική για το PSI αλλά και για τις πωλήσεις υποκαταστημάτων κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...στα αναίτια βάσανα του Ορθόδοξου κληρικού στη χώρα ΟΥΦΟ των Σκοπίων!

 ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΧΡΙΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ! Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

Αποφυλακίστηκε σήμερα το απόγευμα, με περιοριστικούς όρους, ο προκαθήμενος της «Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αχρίδας» Ιωάννης.
Το εφετείο των Σκοπώιν απέρριψε την προσφυγή της εισαγγελίας που...ζητούσε να ακυρωθεί η πρωτοβάθμια απόφαση για την αποφυλάκιση του Ιωάννη.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ιωάννης αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από τρία χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων.
Το Πρωτοδικείο των Σκοπίων πριν από τρεις εβδομάδες είχε κάνει αποδεκτό αίτημα του Συμβουλίου Φυλακών των Σκοπίων για την αποφυλάκιση του Ιωάννη λόγω υποδειγματικής συμπεριφοράς του και καθώς είχε εκτίσει πάνω από το ήμισυ της ποινής του (τρία χρόνια από τα 5,5 χρόνια στα οποία είχε καταδικαστεί). Ο Ιωάννης αναμενόταν να αποφυλακιστεί στις 19 Ιανουαρίου, ωστόσο την τελευταία στιγμή η εισαγγελία άσκησε έφεση στην απόφαση του Πρωτοδικείου, κρίνοντας πως αν ο Ιωάννης αποφυλακιστεί, μπορεί να επαναλάβει τις ποινικές πράξεις για τις οποίες έχει καταδικαστεί.
Τελικά το εφετείο απέρριψε την προσφυγή της εισαγγελίας της και επικύρωσε την πρωτόδική απόφαση για αποφυλάκιση του Ιωάννη με περιοριστικούς όρους, οι οποίοι θα ισχύουν μέχρι τον Μάρτιο του 2017 που ισχύει η καταδικαστική απόφαση εις βάρος του.

SOS! LINK ΙΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι χρήστες του facebook καθώς τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του ένας νέος ιός.
Συγκεκριμένα, στο...

timeline των χρηστών εμφανίζεται κάποιος από τους "φίλους" να έχει αναρτήσει ένα link σαν αυτό που εμφανίζεται στην παρακάτω φωτογραφία. Στην πραγματικότητα όμως αυτός ο σύνδεσμος είναι κακόβουλο λογισμικό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!
Έτσι για να μην έχουν μερικοί αυταπάτες!
FAZ: Η Ελλάδα δεν είναι τόσο σημαντική για τη Μόσχα

«Η Ελλάδα δεν είναι τόσο σημαντική για την Μόσχα», είναι ο τίτλος άρθρου γνώμης της «Frankfurter Allgemeine Zeitung», στο οποίο επισημαίνεται ότι «χρήμα υπάρχει αρκετό (σ.σ. στην Μόσχα), αλλά κίνητρο μάλλον όχι» για ενδεχόμενη βοήθεια προς την Ελλάδα.

ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ...ΑΠΙΘΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;

Βολιδοσκοπούν τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Γράφτηκε από την  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Βολιδοσκοπούν τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Η έντυπη έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ καθημερινά από τις 8 το πρωί στον υπολογιστή σου
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ανώτερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που συνδέονται με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, βολιδοσκοπούν εντατικά τις τελευταίες μέρες τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, προκειμένου να τον πείσουν να αποδεχθεί πρόταση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!


Στροφή Βαρουφάκη: Ζητάμε ανταλλαγή, όχι διαγραφή

Nooz.gr - ‎πριν από 51 λεπτά‎
Ολική στροφή κάνει η κυβέρνηση αναφορικά με το κούρεμα του χρέους, με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη να επιβεβαιώνει, μιλώντας στους Financial Times, ότι η Ελλάδα βάζει τέλος στο αίτημα ονομαστικής διαγραφής χρέους, προτείνοντας αντ' ...

ΗΠΑ: Δαπάνες 8,8 δισεκ. δολαρίων για την αντιμετώπιση του ...

Real.gr - ‎πριν από 13 λεπτά‎
Τα σχέδιο προϋπολογισμού του ομοσπονδιακού κράτους το οποίο υπέβαλε στο Κογκρέσο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα προβλέπει τη δαπάνη 8,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να χρηματοδοτηθούν οι προσπάθειες ...

Guardian: Οταν ο «κάζουαλ» Βαρουφάκης με... πόζα πορτίερη ...

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 9 ώρες‎
Το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν όσοι βρέθηκαν Ντάουνινγκ Στριτ, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Τζορτζ Οσμπορν ήταν η ενδυματολογική αντίθεση μεταξύ των δύο υπουργών Οικονομικών. Ο βρετανός υπουργός ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: