Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Κι αυτό γνωστό κι αμαρτωλό ...τροπάρι...αλλά λίγη τσίπα ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ …ΜΑΚΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ! ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
23 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ΑΛΛΑ          ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ… ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!..........
παπανδρέου αποστολή
Φτερά έχουν κάνει κι έχουν πετάξει εκατομμύρια ευρώ από τα ποσά της επιχορήγησης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» για προγράμματα του υπουργείου Εξωτερικών, όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών Γεροντόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή!
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ, που ανήκει στην Εκκλησίας της Ελλάδος (δηλαδή στον αρχιεπίσκοπο…)χρηματοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης και Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ με το ποσό των 23.126.000 ευρώαναλαμβάνοντας από το 2002 έως το 2006 την υλοποίηση 32 προγραμμάτων ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής βοήθειας. Αλλά απ’ αυτά τα 32 προγράμματα, μόλις τα 10 έχουν ολοκληρωθεί.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ... ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ!.. Ο προοδευτισμός ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ1.Σούτ οι Άγιοι Ιεράρχες μας ...εφησυχάζουν! Μην διαταράσσετε τον ύπνον τους!

Καλά το Ισλάμ το αντιλαμβανόμαστε ... Αριθμητικά είναι μεγάλη θρησκεία..Αμ... ο Ιουδαϊσμός ως θρησκεία είναι ως η τσουτσού του κόκορα, άντε βία ΟΥΛΟΙ τους να είναι 12 εκατομμύρια εβραϊκές ψυχές! Συμπερασμα οι Σιωνιστές της Παγκοσμιότητας βάζουν φόλες... και οι καθεύοντες Χριστιανοί κάποτε θα τη χάψουν... δημοκρατικά! Μας λιανίζουν με τους προοδευτικούς πράκτορές τους(τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κ.λ.π. ) σταθερά!
ΓΑΛΛΙΑ: Πρόταση να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και στην θέση τους να μπει μία εβραϊκή και μία μουσουλμανική! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Αυτή η ξανθιά που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται Dounia Amina Bouzar, είναι Αλγερομαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1964, μεγάλωσε ως μουσουλμάνακαι σπούδασε σε γαλλικά κοσμικά σχολεία. Είναι διορισμένη από τον Γάλλο πρωθυπουργό στο ‘Observatoire de la laïcité’, μια κυβερνητική υπηρεσία που συνδέεται με το γραφείο του πρωθυπουργού, η οποία δημιουργήθηκε από τον Ζακ Σιράκ, το 2007 και ο ρόλος της οποίας είναι η εξασφάλιση της τήρησης της ‘laïcité’, (δηλ. του κοσμικού κράτους) σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Ο οργανισμός αυτός, αν και ξεκίνησε από τον Σιράκ, δεν λειτούργησε μέχρι την εκλογή τουFrançois Hollande. 
Πριν καλά-καλά πιάσει δουλειά η Bouzar προκάλεσε την αγανάκτηση των χριστιανών με την πρότασή της να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και να αντικατασταθούν από μια εβραϊκή και μια μουσουλμανική γιορτή. Ο δεδηλωμένος στόχος της πρότασης είναι, φυσικά, η προώθηση του κοσμικού χαρακτήρα του κράτους, ο οποίος αρχικά αφορούσε τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους, αλλά πήρε στη συνέχεια μια διαφορετική απόχρωση από το Νικολά Σαρκοζί και αργότερα τονFrançois Hollande, και χρησιμοποιείται πλέον για την προώθηση της αποδοχής του Ισλάμ στη Γαλλία ( εις βάρος του χριστιανισμού). Παρακάτω ένα άρθρο από τοOumma, μια μουσουλμανική ιστοσελίδα: 
Ανθρωπολόγος, η οποία ειδικεύεται στη θρησκεία, η Dounia Bouzar διορίστηκε την Κυριακή (22 Σεπτεμβρίου) στο Observatoire de la laïcité από τον πρωθυπουργό . Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό ‘Challenges’, προτείνει να αντικατασταθούν δύο χριστιανικές γιορτές με την εβραϊκή γιορτή Yom Kippur και την μουσουλμανική Aïd«Νομίζω ότι η Γαλλία είναι ένα παράδειγμα της laïcité στον κόσμο, είναι η πρώτη που καθιέρωσε την ελευθερία της συνείδησης να επιλέξει αν θα έχει θρησκεία ή αν δεν θα πιστεύει στο Θεό. Αυτή πρέπει να συνεχίσει να δείχνει το δρόμο. 

 


Σήμερα όλοι οι Γάλλοι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και νομίζω ότι μια από τις γιορτές μας, θα πρέπει να είναι εβραϊκή και μια άλλη μουσουλμανική. ( ... ) μια εβραϊκή γιορτή και μια μουσουλμανική γιορτή για όλους τους Γάλλους θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του σεχταρισμού ("communautarisme") και θα προωθήσει το εγχείρημα της laïcité. Σήμερα, Γάλλοι Εβραίοι ή οι Γάλλοι Μουσουλμάνοι νιώθουν πολύ άβολα όταν ζητούν άδεια για να γιορτάσουν αυτές τις δύο πολύ σημαντικές γιορτές. Μπορεί να τους απορριφθεί το αίτημα επειδή τους έχει ανάγκη η δουλειά τους." 

Ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Louis Aliot,απαντά : 

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Challenges, η DouniaBouzar, ανθρωπολόγος που διορίστηκε από τον πρωθυπουργό στο ‘Observatoire de la laïcité’, έκανε κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά σχόλια, εκφράζοντας την επιθυμία της να αντικατασταθούν δύο χριστιανικές γιορτές με το Yom Kippur και την Aïd, χωρίς καν την έγκριση των δύο θρησκειών. Αυτή η αυταρχική κίνηση καταδεικνύει αυτήν την προκατειλημμένη και ιδεολογική ατζέντα αυτής της άχρηστης επιτροπής που επιδοτείται από τους φόρους μας! 


Από γιορτή του Yom Kippur 

Η πρότασή της, πραγματικά απίστευτη, που έγινε αποδεκτή από τον πρώην σύμβουλο του Φρανσουά Μιτεράν, Jean - Louis Bianco, πρόεδρο του Παρατηρητηρίου, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της διάλυσης της κοινωνίας μας που βασίζεται σε εθνοτικά και θρησκευτική θέματα ! Συμβάλλει στηνθραύση της εθνικής μας κληρονομιάς και χωρίζει τους πολίτες της Γαλλίας μεταξύ τους, με την ενδυνάμωση των θρησκευτικών κοινοτήτων («en communautarisant») αποτρέποντας τυχόν ένταξη στο εθνικό μας παράδειγμα.Το να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση σημαίνει να αμφισβητήσουμε το γαλλικό εθνικό δημοκρατικό σύμφωνο, ιστορική κληρονομιά της Μοναρχίας, της Σύμβασης και της Αυτοκρατορίας και σε μεγάλο βαθμό διαμορφωμένο από την Αθήνα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό. 
Σημείωση : Το σχόλιό του είναι δύσκολο κατανοηθεί. Τι ακριβώς είναι το «εθνικό δημοκρατικό σύμφωνο» που διαμορφώθηκε από την Αθήνα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό ; Η δήλωση υπονοεί ότι η Δημοκρατία αποτελεί συνέχεια των τριών βαρυσήμαντων επιρροών, σαν να είχε κυλίσει ομαλά από την Αθήνα κατ’ ευθείαν στο 2013. Όμως, η ίδια η Γαλλική Δημοκρατία εκπροσωπεί μια ρήξη με το παρελθόν, ένα διάλειμμα με τη μοναρχία και τη βία εναντίον του Χριστιανισμού. 

Προσποιούμενη ότι είναι μια "laïciste", οπαδός του laïcité, υπέρμαχος του κοσμικού κράτους, στην πραγματικότητα η Bouzar, εμποδίζει την αφομοίωση των μουσουλμάνων. Έτσι, για άλλη μια φορά, μια δήθεν «μετριοπαθής» μουσουλμάνα χρησιμοποιεί τη γαλλική νομοθεσία και τις δημοκρατικές της αρχές, εναντίον της γαλλικής κουλτούρας. 
Ένας αναγνώστης στην καθολική ιστοσελίδα ‘Le Salon Beige’ προειδοποιεί : 
- Η Dounia Bouzar θεωρείται ότι ανήκει στους.... «μετριοπαθείς μουσουλμάνους»! Δεν φαίνεται να την ενοχλεί όμως να ταπεινώνει τους Χριστιανούς της χώρας αυτής, χωρίς τον παραμικρό διάλογο. Έτσι έχετε μια μικρή ιδέα για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, όταν οι μουσουλμάνοι θα είναι το 30 % του πληθυσμού. Ή σκύβετε τα κεφάλια σας ή ασπάζεστε το Ισλάμ! 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 


Σημ. από ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : Σύντομα τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητος θα τα " καμαρώσουμε" και στην Πατρίδα μας, αφού οι ΣαμαροβενιζελοΤσιπροΚουτσουμπαίοι έχουν τις ανάλογες θέσεις περί της εξάλειψης της ενιαίας εθνικής υπόστασης της χώρας μας!

 Άλλωστε, τόσο η ΜΕΓΑΛΗ προστατευτικότητα προς τους μετανάστες, νομίμους ή όχι, τι άλλο μπορεί να αποδεικνύει παρά την συρρύκνωση του ελληνικού στοιχείου; 
 Από το ελευθέρας στα νοσοκομεία των αλλοδαπών, σε αντίθεση με το 25ευρο των Ελλήνων πολιτών, έως την αποδοχή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή ακόμη χειρότερα της ελληνοποιήσεις ακόμη και παρανόμων εισαχθέντων εντός της χώρας μεταναστών, αν μη τι άλλο καταδεικνύει το γεγονός της απόλυτης πίστης των κυβερνώντων, αλλά και των λοιπών κομμάτων ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, στην οδηγία της ΝΤΠ περί πολυπολιτισμικότητος ή αλλιώς ισλαμοποίησης της Γηραιάς Ηπείρου ! Όσο για την πρόταση της εν λόγω Αλγερομαροκινής καταγωγής κυρίας, έχουμε και εδώ αντίστοιχες ομοϊδεάτισσες ΠΡΟΘΥΜΕΣ να τις πραγματοποιήσουν. Λόγου χάριν η "εκλεκτή" του Αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών ( τί τίτλοι !!!) Βενιζέλου, την Άλ Σάλεχ που μάλλον ούτε και η ίδια ξέρει από πού κρατά η ...σκούφια της !!!
Πολύ σοβαρό επίσης είναι το θέμα ποιές γιορτές του Χριστιανισμού θέλουν να καταργήσουν. Αυτό δεν το διευκρίνισε η αλγερομαροκινή Μπουντζάρ ... Άν λάβουμε όμως υπ' όψιν τις απαγορεύσεις των γιορτών των Χριστουγέννων που ήδη έχουν πραγματωθεί σε κάποιες ευρωπαϊκές περιοχές, αντιλαμβανόμαστε όλοι, ποιά θα είναι η μια τουλάχιστον από τις δύο, Χριστιανικές γιορτές που τις πάνε για " κόψιμο" ... Δηλαδή την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τουλάχιστον στην Ευρώπη! Μήπως λοιπόν το ζητούμενο είναι η εξαφάνιση του Χριστιανισμού; Λέω τώρα ...
Καμαρώστε, στο παρακάτω βίντεο, την γιορτή των εβραίων! Δεν αγοράζουν τις κότες ως κρέας, αλλά ζωντανές και τις σκοτώνουν επι τόπου με ..άνεση και χωρίς κανένα συναίσθημα οίκτου προς το ζωντανό! Και φυσικά χωρίς κανένα μέτρο υγιεινής !!!
Προσέξτε: οι σκηνές είναι πολύ σκληρές.

Τα βίντεο με τις θυσίες των αρνιών στην γιορτή των ισλαμιστών ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ με ΤΙΠΟΤΑ ! 
Τα βίντεο με τις θυσίες των αρνιών στην γιορτή των ισλαμιστών ΔΕ 

Τα βίντεο με τις θυσίες των αρνιών στην γιορτή των ισλαμιστών ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ με ΤΙΠΟΤΑ !

Καλά μόνον 2%...; Για την Ελλάδα έχει γίνει έρευνα; Εδώ υπάρχουν ξεφωνισμένοι πουσταράδες που σηκώνουν το ΄Αγιο δΙσκοπότυρο...συνάμμενοι -κουνάμμενοι!...Τι λέμε τώρα!

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ: ΤΟ 2% ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!


«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, όπως μου λένε συνεργάτες μου, υπολογίζεται ότι το 2% των καθολικών κληρικών είναι παιδεραστές», τονίζει σε δηλώσεις του προς την ιταλική εφημερίδα La Republicca ο πάπας Φραγκίσκος.
«Στο 2% αυτό, όμως, υπάρχουν επίσκοποι, ακόμη και καρδινάλιοι. Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο δεν με καθησυχάζει, κάθε άλλο», προσθέτει ο ποντίφικας. Ο Φραγκίσκος θέλησε επίσης να παρομοιάσει επίσης την παιδεραστία με την λέπρα, προσθέτοντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη του φαινομένου.
Στην συνομιλία του με τον ιδρυτή της εφημερίδας La Republicca, Εουτζένιο Σκάλφαρι, ο ποντίφικας υπογράμμισε ότι «εργάζεται για να πετύχει την στενότερη δυνατή επαναπροσέγγιση των ρωμαιοκαθολικών με τους ορθοδόξους, τους αγγλικανούς, αλλά και με τους εβραίους.
Ο Φραγκίσκος ανέφερε, παράλληλα, ότι «και η στάση της Καθολικής Εκκλησίας απέναντι στο πρόβλημα της μαφίας πρέπει να αλλάξει. Δεν θα πρόκειται, στο εξής, μόνον για μεμονωμένες καταγγελίες, θα πρέπει να μετατραπεί σε μια διαρκή στάση».
«Μαφία και παιδεραστία. Η Εκκλησία, ο λαός του Κυρίου, οι κοινότητές μας, θα πρέπει να αναμετρηθούν αυτές τις δύο σημαντικότατες προτεραιότητες», ολοκληρώνει, τέλος, ο Αργεντινός ποντίφικας.

skai.gr
ΣΥΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες -πριν από λίγες στιγμής-... ο Φραγκίσκος.... άρχισε να τα μασάει... Καλά τι να μασήσει; Ο παγκόσμιος Τύπος βοά για τις ασχήμιες του Ιερατείου των καθολικών...κάθε τόσο! 

ΑΝΤΙ ΦΥΛΑΚΩΝ... ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΉΡΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΝΟ!

ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.. Εμείς παλαιά φωνάζαμε: Γιατί κυνηγάτε παραβατικά άτομα σαν τον Ρωχάμη, Βερνάρδο κ.α. και δεν αξιοποιείτε τις ικανότητές τους; Είναι ταλαντούχοι έτσι κι άλλιώς!

Ο μετανιωμένος 17χρονος χάκερ που πέρασε στο στρατόπεδο της Aστυνομίας

Πρόκειται για μοναδική στα ελληνικά χρονικά υπόθεση, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας «παράνομος» πέρασε στην...

αντίπερα όχθη και «κυνηγάει» πρώην «ομοϊδεάτες» του για λογαριασμό του Νόμου.

Ολα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν οι αστυνομικοί αναζητούσαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη που είχε εξαπολύσει εξεζητημένη και πολύπλοκη

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ;...ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...

Τουρκικής ιδιοκτησίας ο Καραγκιόζης....

Ζήτημα «ιδιοκτησίας» και υπηκοότητας του Καραγκιόζη εγείρει ο πρεσβευτής της Άγκυρας στην......
Αθήνα Κερίμ Ουράς.

Με επιστολή του στο «Πρώτο Θέμα», ο Τούρκος επιτετραμμένος προχωρά τις διεκδικήσεις πέρα από Αιγαίο και γκρίζες ζώνες... στο χώρο των σκιών... του θεάτρου σκιών. Όπως ισχυρίζεται στην επιστολή του, ο ήρωας του Ε. Σπαθάρη και του θεάτρου σκιών είναι προϊόν και κτήμα της τουρκικής κουλτούρας και μάλιστα επικαλείται οργανισμούς όπως η UNESCO και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να πιστοποιήσει την ακρίβεια των ισχυρισμών του.
ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ-ΑΝΑΛΥΣΗ... ο Μανωλιος αλλαξε μεν φανέλα ,αλλά παραμένει... Μανωλιός ο φονιάς Γερμαναράς!

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε στον κόσμο η νέα φανέλα της Γερμανίας…ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ !

Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
 Είναι δυνατόν μία μικρή αλλαγή στην εμφάνιση και τα εθνικά χρώματα ενός αντιπροσωπευτικού εθνικού συγκροτήματος όπως αυτού της Γερμανίας να περνάει μηνύματα αναφορικά με θέματα πέραν της «στρογγυλής θεάς» και του ποδοσφαίρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: