Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ....


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ... ΑΦΑΝΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!- ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!-ΒΘΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ Χ.Α. ΈΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΊΕΣ ΚΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΑΝΤΉΣΕΙΣ... ΣΤΑ ΦΑΥΛΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΘΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Περιμενουμε!

Συνελήφθη ο Ν.Μιχαλολιάκος - Ακολουθούν κι άλλοι...












Τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο γραμματέας της Χ.Α. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για στελέχη της ακροδεξιάς.

09:11 Αναζητούνται κι άλλοι βουλευτές.

09:00 Ραγδαίες οι εξελίξεις καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ όπου συλλαμβάνονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο συνελήφθη ο Ν. Μιχαλολιάκος. Και ακολούθησε η σύλληψη του Κασιδιάρη... ΄Οπερ σημαινει ότι η ηγεσία της Χ.Α. είναι ...ακέφαλη! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ της ψευδοδημοκρατίας μας!.. Αυτής που  κοντρολάρει με τον ένα ή άλλο τρόπο του ΄Ελληνες από το 1951!  
Και για να μην χάσουμε επεισόδια... θυμίζουμε ότι οι βάνδαλοι κουκουλοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ... παραμένουν στο απυρόβλητο... αν και επι 15/ετία καταστρέφουν τα ιστορικά εμπορειά κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων! οι πουστηδεσ του συριζα δεν ειναι εγκληματιεσ κατά τον αρχιμαλάκα ΣΑΜΑΡΑ στην παράταξη του οποίου ουκ ολίγες φαυλότητες έχει στις πλάτες του από εποχής του αδόξουν Κων. Καραμανλή του και απικαλούμενο  και Εθνάρχη... ! 

ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ... 

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ... ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ... ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΔΟΣΙΛΟΛΟΓΟΣ..ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΙ ΑΝΑΙΔΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ... .ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΜΕ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ... ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.. ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΣΤΟ ΑΜΗΝ!
_______________________________

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο φάκελος για τα 114 "μαύρα" εκατομμύρια που χάθηκαν χωρίς παραστατικά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπάρχει ήδη κλειδωμένος κατόπιν άνωθεν πολιτικής εντολής στα συρτάρια της Δικαιοσύνης. Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σήμερα όλα τα σχετικά στοιχεία που καθιστούν το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση και στέλνουν στην φυλακή ανώτερα στελέχη του και βουλευτές. Ακολουθεί το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς και σχετικά αποσπάσματα από τον Τύπο.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ
Του πολιτικού κόμματος ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 135, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ-ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!- ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ-ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ..ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ..ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ! Και τα απίστευτα αυτά κοθόνια κάνουν και τον μάγκα στον πένητα λαό... ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!! 



Δείτε τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής και βάλτε τα γέλια!!


Μας κάνουν πλάκα τελικά οι «Ηγέτες» μας, αφού στο κυλικείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο ελληνικός καφές κοστίζει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: