Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

Αει σιχτίρ ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΆΚΟ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΝΤΑΗ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ...ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΑ ΤΣΙΜΠΡΑΓΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..περιστασιακά... ΑΝ ΘΕΣ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!

ΚΑΘΕΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ 

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΒΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Ξαναπέρνα ρε Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκο..αν έχειτε κότσια!
Σε ψηφίσαμε , εμείς σε κάναμε ...περσόνα πολιτική, αλλά θα σε θάψουμε!Γιατί είσαι μαλακόσπορος και βάρβαρος!
Οι Αγιο-Παντελεμιώτες μπορεί να υποφέρουν από τους λαθρομετανάστες, αλλά ποτέ δεν τους έβρισαν, ασχημόνησαν για την καταγωγή τους! 


Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ..ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑ -ΑΣΚΕΠΤΑ-ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ..ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΟΝΑΝ...Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΠΕ ..ΜΑΪΜΟΥ.. έναν νεαρό συνάθρωπό μας από τη Νιγηρία,  που θέλει, λέει, να είναι ΄Ελληνας!Γιατί δα αισθάνεται Έλληνας!
Χθες αυτός ο θλιβερός μπόγος, που ποιεί τον αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... έδωσε ρέστα ηλιθιότητας. Κρατούμε μία στάση έναντι του κουνήματος αυτού διακριτική, χωρίς να τους βρίζουμε όπως άλλοι, αντίθετα παίρνουμε και θέσεις υπερ αυτών όταν βλέπουμε η πλαστική δημοκρατία μας να τους αδικεί.

Χθες ο θλιβερός αρχηγός τους έδωσε δείγματα απείρου ηλιθιότητας κι ακράτου διούρησης φασιστικής νοοτροπίας.

΄Ενας νέος Αφρικανός , Ο Γιάννης Αμπλαούμπο, ή κάπως έτσι, που γεννήθηκε εδώ, έχει κάποια τάλαντα στο μπάσκετ, απεκλήθη από τον μπόγο αυτόν που παριστάνει και τον πολιτικό αρχηγό, ως πήθικος , μαήμού ... κ.λ.π. 

Δεν είναι ναζιστής, ρατσιστής, και φασισταριό από φύττρα ο εν λόγω από το πουθενά τυχοδιώκτης , αλλά κυριολεκτικά ΒΑΡΒΑΡΟΣ !

Δεν κατανοούμε γιατί υβρίζει τόσο βάναυσα έναν νέον άνθρωπο, που αισθάνεται Έλλην και θέλει να είναι Έλλην;

 Η λεπτομέρεια ανήκει στη σφαίρα της αρωστημένης ψυχοσύνθεσης αυτού του ΤΙΠΟΤΑ, Καραγκιοζοπαίκτη Μιχαλολιάκου!

Λυπούμεθα για τη μέχρι σήμερα ανοχή μας, μια και αντιμετωπίζαμε με ανεκτικότητα του Χρυσαυγίτες (αυτή τη μικρή συμμορία των ψευτονταήδων τύπου Κασιδιάρη..κι όχι φυσικά τους περιστασιακούς ψηφοφόρους τους) )κατακρίνοντες μάλιστα όσους αριστερογεννείς, τους έβριζαν και βρίζουν με τις  εύκολες ταμπέλες, κονσέρβες... ΝΑΖΙΣΤΕΣ,  ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

Αποδεικνύεται με την χθεσινή ΒΑΡΒΑΡΗ έκκρηξη του Μιχαλολιάκου, πως οι αριστεροί πολέμιοι του κομματικού ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΟΥ που κουμαντάρει με όλους αυτούς τους φουσκωτούς, έχουν δίκαιο.

Δεν το περιμέναμε. Περιμέναμε, ότι η παιδική αυτή πολιτική χαρά, μετά την είσοδό της στη Βουλή, θα σοβαρεύονταν πολιτικά και προσδοκούσαμε να παίξουν κυρίαρχο πολιτικό παιχνίδι. (Το γράφαμε και χθες) .Αλλά αυτοί πορεύονται με τον τσαμπουκά του καμπάνταή... Γι αυτό και στις τάξεις τους δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σοβαρός πνευματικός άνθρωπος που να τους συντρέχει... ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

Το επισημάναμε στο παρελθόν και τους καλέσαμε να παρατήσουν τις παιδειές και να σοβαρευτούν.
Χθες όμως με τις βάρβαρες πανάθλιες δηλώσεις αυτού του αρχιμαλάκα Μιχαλολιάκου, ξετίναξαν κάθε όριο ανοχής μας για τα μαλακόσπορα που αντιπροσωπεύουν...
Όχι δεν χειροκροτήσαμε ποτέ τις ενέργειές τους, απλά επιδεικνύαμε μια ανοχή, μέχρις ότου βρούν τα κωλόπαιδα αυτά από το πουθενά την πολιτική τους ταυτότητα, το στίγμα τους.Και τοίουτο τι δεν συνέβη. Δεν έχουν στίγμα. Καιροσκόποι είναι. Αποθαυμάστε τον λόγο τους. Ασυνάρτητος. Απολαύστε εκείνο το πράμα που λέγεται Κασιδιάρης... ΄Ονομα και πράμα...Κασίδης πολύτροπα!
Η ΠΡΏΤΗ ιστοσελίδα που αντιστάθηκε κατά των λαθρομεταναστών, η μοαδική που έφτυνε τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ- φαίνεται ακόμη και σήμερα-τα έχουμε σταθερά... στη δεξιά πλευρά... Η πρώτη που επεκρότησε τις νταηλίδικες επεμβάσεις της ΧΡυΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , αλλά και η πρώτη, με τά τις χυδαίες βάρβαρες  δηλώσεις  Μιχαλολιάκου για το εκ Νιγηρίας αθλητή , που αισθάνεται ΄Ελληνας...υπόσχεται ότι θα κάνει δύσκολη τη ζωή του. Τέρμα οι όποιες ανοχές μας!
Τον πείραξε ...το χαζό Μιχαλολιάκο... το χρώμα του Αφρικανού, και δεν τον πείραξε το ότι χιλιάδες Αλβανοί ...πηδάνε χιλιάδες Ελληνίδες! Αει σιχτίρ πια ..ΑΡΧΙΜΑΛΆΚΑ...
Θα το πούμε κλαθετα : Δεν είναι ούτε Ναζιστές, ούτε φασίστες.. Είναι απλά Αρχιμαλάκες με πατέντα! Άφρονα υποκείμενα ..αυτοί ντε ...οι καμιά τριανταριά που κάνουν την ...πολιτική ηγεσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: