Σάββατο 25 Μαΐου 2013


ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΏΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ tripadvisor... 
Αει στο διάολο!..
Φαντάσου τι επιπέδου βλαχαδερά τουρίστες είναι οι αναγνώστες του...


Οι 25 καλύτεροι τουριστικοί προορισμοί του κόσμου, όπως τους ανέδειξε το TripAdvisor ...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ..ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

OI ΓΥΦΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ... ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥΣ...


Σύμφωνα με δημοσκόπηση , "εχθρική" χώρα για τους Σκοπιανούς η Ελλάδα!...

«Εχθρική» χώρα, θεωρεί την Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των Σκοπίων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Dimitri Chupovski.

Συγκεκριμένα το 86% των ερωτηθέντων, θεωρεί «εχθρική» την Ελλάδα, που δεν...
είναι η μόνη στη «black list» των γειτόνων, αφού ακολουθούν το Κόσσοβο με 74,4%, η Αλβανία με 66,6% και η Βουλγαρία με 63,9%.

Μοναδική «φιλική» γειτονική χώρα, η πλειοψηφία των Σκοπιανών θεωρεί την Σερβία, με ποσοστό 66,6% .
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από 17 έως 21 Μάιου, με ερωτηματολόγιο σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.050 ατόμων σε όλη τη χώρα, όπου απάντησαν για το πώς βλέπουν τις γειτονικές τους χώρες...
protothema.gr

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ...ΚΑΤΕΡΙΝΑ...

Ο ΜΠΕΝΙ ... ΑΠΟΤΑΣΣΕ ...Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!(βίντεο από realfm) 

«Δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος του Άκη και του Παπακωνσαντίνου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για «αλεξιπτωτιστές και τυχοδιώκτες» που υπήρχαν στο κόμμα και τώρα χειροκροτούν τα αντίπαλα κόμματα. Ο Ευάγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε σε όλους εκείνους που έχουν αποχωρήσει και δημιουργούν νέα κόμματα, φωτογραφίζοντας τόσο τον Α. Λοβέρδο όσο και την Α. Διαμαντοπούλου που δήλωσε χθες πως δεν την εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. 

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ... ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ... Μα είναι δυνατόν, άτομα που το παίζουν πολιτικοί και υποτίθεται κάποιου πνευματικού επιπέδου, να μιλάνε για οπλοφορία; Μα τόσο βάνδαλοι είναι; Νιονιό δεν έχουν αλλά προστρέχουν στα όπλα; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΑ 300 ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!


«Σερίφης» στη Βουλή ο Μεϊμαράκης

Σε... σερίφη της Βουλής μετατρέπεται ο πρόεδρος του Σώματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προκειμένου να θέσει τέλος στο ανεξέλεγκτο -τον τελευταίο καιρό- φαινόμενο της οπλοφορίας βουλευτών, ακόμη και μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.
Ο ίδιος έδωσε χθες εντολή στην ασφάλεια του Μεγάρου να σταματάει στην είσοδο όποιον βουλευτή διαπιστώνεται ότι φέρει όπλο πάνω του και να του ζητεί να το παραδώσει στους αστυνομικούς, προκειμένου να το παραλάβει και πάλι φεύγοντας. Οποιος αρνείται να το παραδώσει «δεν θα μπαίνει μέσα», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. Εάν παρ' όλα αυτά ο αυθάδης κουμπουροφόρος αρνηθεί να το δώσει και μπει με τσαμπουκά μέσα, «ο αστυνομικός θα είναι υποχρεωμένος να μου το πει και θα πηγαίνω εγώ ο ίδιος να τον βγάλω έξω!» 

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ


Οχι Σκοπιανοί, Αλβανοί και Τούρκοι στον Ελληνικό Στρατό

Εξι απόστρατοι αξιωματικοί, ένας ταξίαρχος, ένας συνταγματάρχης, ένας σμήναρχος, ένας ανθυπολοχαγός, ένας πλωτάρχης, ένας στρατιωτικός οι οποίοι τελούν εν αποστρατεία και ένας πολίτης προσέφυγαν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και ζητούν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι σχετικές αποφάσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας που το 2011 επέτρεψαν να συμμετέχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών υποψήφιοι οι οποίοι είχαν μεν την ελληνική ιθαγένεια, χωρίς όμως να είναι Ελληνες στο γένος.

Παρελθόν οι τοπικές- ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΤΡΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ... 

" Από αυτές βγήκε το γνωστο: " τα δικά μας παιδιά... που αυτά ταπαιδιά μας, οδήγησαν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: