Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

ΑΜΥΘΗΤΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
 photo avlaxopoyloy40_zps990c945e.jpgΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ!
Όλα τα έγραψε στον Γιώργο Λαφαζάνη! 
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την αμύθητη περιουσία της Ρένας Βλαχοπούλου φέρνει στο φως, ο αδελφός της αξέχαστης ηθοποιού Σπύρος, 9 χρόνια μετά τον θάνατό της.

«Η Ρένα δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για κληρονομιές. Τρελαινόταν. Η διαθήκη έγινε πριν πεθάνει η αδερφή μου.Εμείς δεν πήραμε τίποτα από τη Ρένα. Ούτε μια καρφίτσα.

 Όταν άνοιξε η διαθήκη, μείναμε όλοι έκπληκτοι. Κι ας ήμασταν αδέρφια της», αποκαλύπτει ο αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου και προσθέτει «όλα πήγαν στον σύζυγό της και στη συνέχεια στην αδερφή του. Και πίνακες ζωγραφικής τεράστιας αξίας, πανάκριβα κοσμήματα αλλά και ακίνητα».
Ο αδελφός της αξέχαστης ηθοποιού θυμάται τις στιγμές που έζησε κοντά στην Ρένα Βλαχοπούλου και ξεσπά με παράπονο γιατί όπως είπε δεν του άφησε τίποτε η αδελφή του!

«Ήταν άδικο για εμάς που ήμασταν οι δικοί της άνθρωποι, το αίμα της. Δεν ήμουν πλούσιος. Με πείραξε για τα παιδιά μου και τα ανίψια μου που την υπεραγαπούσαν. Δεν πειράζει όμως.

Κανένας δεν παίρνει τίποτα μαζί του», λέει πικραμένος και συνεχίζει: «όλα στο σπίτι του θυμίζουν εκείνη. Η αγάπη του ήταν τεράστια. Μαζί της στις καλές και στις κακές στιγμές της. Το στήριγμά της στη χαρά και στη λύπη της».

«Δεν άφησε απολύτως τίποτα σε εμάς, μόνο ένα μαγαζί κι ένα διαμέρισμα στα παιδιά του άλλου μας αδελφού. Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά στην Κέρκυρα, πίνακες, κοσμήματα αμύθητης περιουσίας, σπίτι στη Βούλα πήγαν στον Γιώργο και κατ' επέκταση στην αδερφή του» ξεκαθαρίζει ο κος Σπύρος, μιλώντας παράλληλα για τον τελευταίο σύζυγο της Ρένας Βλαχοπούλου, Γιώργο Λαφαζάνη.

«Τον Γιώργο τον αγάπησε η Ρένα, τον αγάπησε πολύ. Για αυτό άλλωστε έκανε και τόσες θυσίες. Η Ρένα λοιπόν εν ζωή άφησε τη μισή της περιουσία στον Γιώργο και μετά το θάνατό της πήρε και τα υπόλοιπα».

 Η Ρένα Βλαχοπούλου όμως εκτός από τον τελευταίο σύντροφο της, αγάπησε πολύ, σύμφωνα με τον αδερφό της και τα κοσμήματα, ενώ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα μονόπετρα! «Της άρεσε να αγοράζει κοσμήματα. Ήταν το χόμπι της. Μόνο τα μονόπετρα που είχε, έφταναν. Περιουσία ολόκληρη», λέει ο Σπύρος Βλαχόπουλος και συμπληρώνει για τους κορυφαίους πίνακες που είχε στην κατοχή της. «Είχε πίνακες του Λύτρα, του Τσαρούχη και των άλλων κορυφαίων ζωγράφων» Πηγή: News star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: