Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ..."ερωτικές" σχέσεις με την περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, .. Επειδή εντός κι εκτός  της Βουλής, δικαιολογούν το ψωμάκι τους με δυναμική δράση, ανεξάρτητα κανείς αν συμφωνεί ή όχι, η μοναδική  ενημερωτική αυτή ιστοσελίδα του Αγ. Παντελεήμονα, δεν μπορεί να στερεί από τους αναγνώστες της από εκείνους που με τα στήθια τους, το νταηλίκι τους, απάλυναν τις ασχήμιες λαθραίων ξενόφερτων, έστω κι αν είχαν απέναντί τις σταθερά ασχημονούσες κουκουλοφόρες ορδές του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων "προοδευτικών" ..αντιρατσιστικών δυνάμεων,  τύπου Κούρτοβικ, Αλαβάνου κι άλλων γκρίζων διπόδων

**Την μόνη επιμήκυνση που μπορεί να πετύχει η συγκυβέρνηση του μνημονίου και της υποταγής είναι η επιμήκυνση των προβλημάτων του Ελληνικού λαού. Μόνη λύση μια αληθινά εθνική ηγεσία που θα αντισταθεί στους τοκογλύφους και θα εκμεταλλευτεί επιτέλους τον ορυκτό μας πλούτο υπέρ των Ελλήνων.

**Υπενθυμίζουμε στην κυβέρνηση και στον υπουργό Προ- Πο ότι υπεράνω προσώπων και κομμάτων βρίσκονται οι νόμοι και το Σύνταγμα του κράτους. Κάθε απόπειρα απαγόρευσης της νόμιμης πολιτικής μας δράσης και περιορισμού των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας θα αποτελέσει απόπειρα συνταγματικής εκτροπής.
 

**Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαιτούν την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, ώστε ενώπιον της Δικαιοσύνης να καταρρεύσουν οι γελοίες και στημένες εις βάρος τους κατηγορίες. Παράλληλα να αρθεί και η ασυλία του κ.Δένδια, ο οποίος έχει μηνυθεί από την Χρυσή Αυγή για μία σειρά σοβαρότατων αδικημάτων.

**Τα νέα μέτρα και η μνημονιακή πολιτική οδηγούν με βεβαιότητα στην επιμήκυνση -ή μάλλον τη διαιώνιση - του ελληνικού προβλήματος. Τα δανεικά που στη συνέχεια θα λάβουμε θα χαριστούν στις τράπεζες και τους εργολάβους, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόβλεψη για την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας.

___________________________

NEA Aπό  TON KOOK FAMILY  (με ένα ΚΛΙκ στους πιο κάτω τίτλους)

Η πολιτιστική γενοκτονία εις βάρος των ντόπιων Μακεδόνων Ελλήνων.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ..!

Ήρθε η ώρα της Θράκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: