Σάββατο 16 Ιουλίου 2011Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ–ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!

ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ–ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ-  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ!

Όσοι πίστευαν ότι με την έλευση της τρόϊκας θα εξυγιαίνετο η Δημόσια Διοίκηση, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Η Πολιτεία εξακολουθεί να λειτουργεί με τους ίδιους όρους: Το νόμο του ισχυρού. Η είδηση που αποκαλύπτει ο «Παρατηρητής», αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Κτίσμα-φρούριο πάνω στον αιγιαλό, στην περιοχή Αρτέμιδας Λούτσας, αν και έχει χαρακτηριστεί αυθαίρετο και ο χώρος στον οποίο ευρίσκεται ως «δημόσιο κτήμα», η Πολιτεία δεν εφαρμόζει τον Νόμο και κωλλυσιεργεί. Μάλιστα, οι καταγγελίες γειτόνων εμπλέκουν το όνομα του Γιάννη Αγγέλου (φωτό), του πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή, υπόδικου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, για τον οποίο λένε ότι παρεμβαίνει ακόμη και με απειλητικά τηλεφωνήματα στην Κτηματική Υπηρεσία, ώστε να μην εφαρμοστεί ο νόμος και να μην προβεί η αρμόδια υπηρεσία στην κατεδάφιση του κτίσματος! Ένα κτίσμα το οποίο έχει χτιστεί ακριβώς πάνω στο κύμα! Η φερόμενη ιδιοκτήτρια του οικοπέδου λέγεται Άννα Αγγέλου.
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ-βίντεο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» τα λέει όλα. Δείτε το:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ...
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ-βίντεο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» τα λέει όλα. Δείτε το: > http://www.indobserver.blogspot.com/  ... Σημειώστε δε πως την σοβαρη αυτή είδηση  ημερήσιες και μεγάλα κανάλια την έθαψαν...σαν μην τρέχει τίποτε! Να γιατί βρίζουν τους δημοσιογράφους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: