Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Την ώρα που βράζει το καζάνι με τους προκλητικούς λαθραίους και τους μπάσταρδους ντόπιους υποστηρικτές τους, μπορείτε να διαβάστε την μέση ελληνική διάσταση όπως την εκφράζει η χρονογράφος ΤΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Από την Σεβαστή Γεωργοπούλου
Αγαπητέ φίλε,
    Ηλθες στην πατρίδα μου, χωρίς να μας ρωτήσεις.Διέσχισες μια μεγάλη, μουσουλμανική., χώρα, την Τουρκία,και δεν έμεινες εκεί.Έδωσες όσα χρήματα είχες, στους εκεί.δουλεμπόρους, ομοθρήσκους σου και παραβιάζοντας τα σύνορά μας μπήκες στην χώρα μας. Για ποιό.λόγο;Δε γνωρίζεις ότι η Ελλάδα είναι μια φτωχή, Χριστιανική χώρα; δεν σου έχουν πει, άλλοι συμπατριώτες σου που είχαν φθάσει πριν από σένα, ότι όταν μπείς σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, δε μπορείς να προχωρήσαμε σε άλλη;Ότι, έστω και αν τα καταφέρεις, σε συλλαμβάνουν και σε στέλνουν πίσω στη χώρα που πρωτομπήκες; Αυτό έχει ως συνέπεια να έχετε συγκεντρωθεί στην Ελλάδα πάνω από δύο εκατομμύρια, μερικοίισχυρίζονται ότι ο αριθμός ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια!! Πώς πιστεύετε ότι μπορεί αυτή, η μικρή, χώρα να σας συντηρήσει δεδομένου ότι βρίσκεται σε οικονομική ύφεση, χωρίς μεροκάματα, χωρίς ανάπτυξη, που ζει με δανεικά για τα οποία πληρώνει υπέρογκους τόκους.Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η ενεργεία και η επιβολή νέων φόρων που σε συνδιασμό με τους παλιούς έχουν καταντήσει τη ζωή μας αφόρητη.


   Επί πλέον, υφιστάμεθα την ταπείνωση των κυβερνώντων οι οποίοι δείχνουν νάναι δικοί σας εκπρόσωποι δεδομένου,ότι τα κεκτημένα δικαιώματα των Ελλήνων τα έχουν προσφέρει σε σας όπως δωρεάν παιδεία, υγεία κ.λ.π. Εσείς πηγαίνετε στα νοσοκομεία χωρίς να καταβάλετε, το ποσόν που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ο Έλληνας. Εσείς πηγαίνετε τα παιδιά σας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς χωρίς πληρωμή ενώ ο φτωχός Έλληνας πρέπει να πληρώσει και πάλι. Οι γυναίκες σας γεννούν στα δημόσια μαιευτήρια, ενώ οι Εληνίδες πρέπει να πληρώσουν σε ιδιωτική κληνική.Ακόμη, σας δίνουν το δικαίωμα να δημιουργείτε το /κατάστημά/ σας σ´ όποιο σημείο του πεζοδρομίου, ενώ ο Έλληνας πρέπει να πληρώνει ενοίκιο, Τ.Ε.Β.Ε. Ηλεκτρικό,νερό,υπάλληλο και φόρους, φόρους, φόρους.Αυτά, φαίνεται ακούτε από τους συμπατριώτες σας, γι ´ αυτό καβαλάτε τη μάντρα.Γιατί πού αλλού θα νοιώθατε ότι οι επαναστάσεις και οι θυσίες των προγόνων μας, αλλά και των γονιών μας θα είχαν θα είχαν αποδέκτες εσάς.θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη,του Καραϊσκάκη και των άλλων ηρώων που βλέπουν να γεμίζει η χώρα τους με αλλόθρησκους οι οποίοι τυγχάνουν της Εύνοιας των κρατούντων.Υπάρχουν κάποιοι, από σας,ιδίως Βαλκάνιοι, οι οποίοι με 300 ένσημα / και αυτά εικονικά / παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ.Αντίθετα ένας Έλληνας, ας πούμε, ταξιτζής, με 29 χρόνια ασφάλισης, λαμβάνει 400ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αλήθεια, κάποιον υπεύθυνο γιατί συμβαίνει αυτό, μήπως κρύβει έναν ανθελληνικό ρατσισμό; Ρωτάω, μήπως.
Εσείς, βέβαια, βλέποντας αυτά, γύρω σας, αποθρασύνεσθε, μαζεύεσθε σε ιερά σημεία των πόλεών μας και μας προκαλείτε με την ομαδική προσευχή σας.Όσο και αν το σύνταγμά μας σέβεται όλες τις θρησκείες, δεν παύει να θεωρεί την Χριστιανική θρησκεία ως την Επίσημη του Κράτους μας. Έτσι,η εικόνα που παρουσιάσετε σ´αυτές τις περιπτώσεις, είναι ξένη και παράταιρη στην εικόνα της Χώρας μας. Φανταστείτε μια ανάλογης εικόνα στη Χώρα σας, χιλιάδες χριστιανούς να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους σας,θα τους το επιτρέπατε; Αφού δεν τους αφήνουν ούτε τους Σταυρούς τους,δεν επιτρέπουν την Αγία Γραφή, την οποία, μάλιστα,στην Βόρια Κύπρο την κατάσχεσαν οι Τούρκοι άποικοι!! Εσείς, ααντίθετα, εδώ, με το πρόσχημα, δήθεν του κορανίου, ότι σας το /άγγιξε/ κάποιος αστυνομικός, χαλάτε τον κόσμο και κατ´ αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε τον έλεγχο.Αλλά δεν φταιτε εσείς,
Βρίσκετε πρόσφορο έδαφος, λόγω των προστατών σας, και καλλιεργήτε τις απαιτήσεις σας. Την ελευθερία που απολαμβάνετε, εδώ, δεν την είχατε ούτε καν ονειρευθει στην πατρίδα σας έχετε ξεσαλώσει, κατά το κοινώς, λεγόμενο, και μας δείχνετε, επιδεικτικά τις γροθιές σας.Γιατρό, σας παρακαλούμε, αφήστε μας στην ησυχία και στην φτώχια μας και πάρτε την δική σας δυστυχία να την πάτε αλλού και θα μας κάνατε μεγάλη χάρη, αν παίρνατε μαζί σας και τους προστάτες σας,έτσι για να μας ανταποδώσετε την φιλοξενία που σας προσφέραμε στην χώρα μας.Δεν σας ζητάμε κανένα άλλο αντάλαγμα, μόνον αυτό να μας απαλλάξετε από την παρουσία τους.
Σεβαστή Γεωργοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: