Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ;...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕ3ΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΑΙΟ!

BRE...BRE...
ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΗΓΕΝΟΥΣ & ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.. ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-

Πάλι κάτι περιεργα συμβαίνουν με το αμαρτωλό ΑΣΤΥΝ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝ!ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΨΕΥΔΑΙΑΣΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
 ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ
ΑΛΒΑΝΟΥΣ! Κ.Λ.Π..που κουβάλησαν εδώ
οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΣΑΜΑΡΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
*** Χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι, ΓΝΩΣΤΌΣ κάτοικος μόνιμος του Αγ. Παντελεήμονα ( οδός Αινέως 16), λίγα μέτρα πιο πέρα από τον Ναό) υπέστη ομαδική επίθεση από Αλβανούς λαθρομετανάστες που έχουν γεμίσει την περιοχή και οι οποίοι άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι...μέσα στο ασανσέρ. της πολυκατοικίας!!!Ο άνθρωπος μόλις επέστρεφε από τη λαϊκή του Σαββάτου, που είναι εκεί δίπλα, κατάφορτος με σακούλες ( ντομάτες, μήλα κ.λ.π.)αιφνιδιάστηκε όπως ήταν επόμενο.. Είχαν ορμήσει οι λάθροι πάνω στο κεφάλι του και τον κάνανε αγνώριστο. από τις μπουνιές... σε βαθμό η ίδια η γυναίκα του να μην αναγνωρίζει..!
Γιατί;
--Το θέμα είναι ρατσιστικό. Οι λαθρομετανάστες μου την έστησαν.. αυτό είναι όλο! είπε το θύμα.
Σημειώνουμε πως το θύμα υπήρξε κύριος πρωταγωνιστής στα γνωστά επεισόδια του Αγίου Παντελεήμονα πριν από μερικά χρόνια, για την εκδίωξη από το χώρο του ναού των μουσουλμάνων εισβολέων .Και τα καταφέρανε..οι Αγιο-Παντελεμιώτες!

Της υποθέσεως επελήφθη το εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόν  Αστυνομικό Τμήμα  Αγ. Παντελεήμονος...
Η πλάκα: Ο αξιωματικός Υπηρεσίας ρώτησε το θύμα και τους δράστες αν θα κάνουν μηνύσεις ... Σαϊνι ο τυπάκος.
Ρε χαλβά ...έχεις μπροστά σου ένα πολυτραυματισμένο και κάνεις τέτοια ερώτηση; Πέρασες ΡΕ χειροπέδες στους δράστες; ΄Η τους άφησες ΕΞΩ...να φουμάρουν;

Η σύζυγος του θύματος επεσήμανε ότι κάποιος εκ των αστυνομικών προσφωνούσε τον κύριο δράστη της περίεργης ρατσιστικής αυτής επίθεσης με το μικρό του όνομα ...ΕΝΤΥ...

Αποδείχτηκε αμέσως πως ο αστυνομικός αυτός ήταν Αλβανικής καταγωγής!!Και ήξερε καλά τον δράστη! ..τον ΄Εντυ! και μιλούσαν μεταξύ τους στην Αλβανική!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας! 

Με ενέργειες του κακόφημου(για το παρελθόν του) αυτού ,Αστυνομικού Τμήματος  ο ξυλοκοπηθείς από του λάθρους Αλβανούς.. διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό του Χολαργού,όπου διαπιστώθηκαν πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις... Οι δράστες Λαθραίοι Αλβανοι..απλά αφέθηκαν-αν και ουδέπποτε κρατήθηκαναπό τους αστυνόμους ...πήγαν απλά στο σπιτάκι τους!


΄Εχουμε λοιπόν αποδεδειγμένες εγκληματικές βιαιοπραγίες σε βάρος κάποιου ΄Ελληνα από μπαστάρδικα Αλβανικά στοιχεία, ... και αφήνουμε τους δράστες ελεύθερους !!! Τέτοιο καλαμπούρι και σήμερα του πολύφημου Αστυνομικού Τμήματος  του Αγίου Παντελεήμονα!


Και το τελευταίο σπαρταριστό: Τα αστυνόμια είπαν στο θύμα: " Σε 4 μέρες να πάτε στη ΓΑΔΑ.. για να λάβεις την έκθεσή μας για το συμβάν!

Είναι σίγουρο ότι θα σπάσουμε πλάκα με τέτοια σαϊνια ...αστυνόμια!


Δεν υπάρχουν σχόλια: