Τρίτη 29 Μαρτίου 2011


Θερμή υποδοχή της ιστοσελίδας μας, από τα blogs Κάθετες –ξεκάθαρες οι θέσεις του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»

Ένα άρθρο… λίαν απογυμνωτικό για τον ρόλο των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ! στην περιοχή μας κι όχι μόνο!

H δημιουργία της ιστοσελίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, είχε ευρυτάτη παρουσίαση από δεκάδες άλλα μπλογκς,-αυθημερόν από την πρώτη στιγμή της επίσημης αναγγελίας της ύπαρξης της…- γεγονός που μας υποχρεώνει να απευθύνουμε ένα μεγάλο εγκάρδιο ευχαριστώ στους φιλότιμους  αυτούς συνταξιδιώτες της περιπέτειας στο διαδίκτυο. Εμείς, όπως, ίσως,  πολλοί κατάλαβαν, είμαστε παλαιές καραβάνες στο διαδίκτυο (από το 2004) ,  και ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ του Αγ. Παντελεήμονα,» απλά είναι το στερνοπαίδι μας, που ελπίζουμε να το παιδαγωγήσουμε κι αναθρέψουμε με τις αρχές κι αξίες εκείνες που κουβαλάει ο μέσος Έλληνας. Και μη νομισθεί ότι λόγω της πολυσχιδούς δημοσιογραφικής δράσης μας δεν έχουμε σχέση με τον Αγ. Παντελεήμονα. Οι  δημιουργοί της ιστοσελίδας είναι γέννημα και θρέμμα της πλατείας  του Ναού και εξ εκείνων που έβαλαν.. λουκέτο στο παιδότοπο..και αντιτάχθηκαν  έναντι των κουκουλοφόρων άνοων και προδοτικών ορδών που κατέβασε το χειμαζόμενο  ΣΥΡΙΖΑ… του Αρχιστράτηγου των μασκοφόρων Τσίπρα, Τσούπρα ή κάπως έτσι…  Aρα το τσουκάλι μας βράζει στην πολύπαθη, Ξενο-καταπατημένη αυτή γειτονιά.

 Πώς και γιατί τους κατέβηκε η φαεινή ιδέα να μπουν στην μέση εναντιούμενοι προς τις δίκαιες διαμαρτυρίες των κατοίκων, θα λέγαμε πως είναι μυστήριο… Αλλά δεν είναι, για όποιον έχει παρακολουθήσει τις συμπεριφορές των .. «προοδευτικών ..δημοκρατικών» μειοψηφιών στην Ελλάδα… Χθες οργάνωναν διαδηλώσεις-φασαρίες-αναταραχές-τα καθίκια- για τους Σαντινίστας …την Νικαράγουα κ.λπ.,  συνεχίζουν να λοιδωρούν αυτούς που μιλάνε για Μακεδονία, τασσόμενοι υπέρ των Σκοπίων, και …είναι πάντα-σταθερά κατά της Βορείου Ηπείρου…(Νότιο Αλβανία,  θέλουν να τη λέμε!)…  
 Ποτέ δεν κάνανε κάτι υπέρ της Κύπρου…  Κάνανε, όμως,  μέγα σαματά για το αδικοχαμένο παιδί στα Εξάρχεια… χωρίς να παραλείψουν οι κουκουλοφόροι του Τσούπρα να ριμάξουν το κέντρο της Αθήνας …
Οι νεκρολάγνοι! Οι αιμοδιψείς…
Για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, τα σκύμβαλα αυτά, μόνο με βανδαλισμούς και αίμα θα το πετύχουν…Γνωστή σταλινική τακτική. Θυμηθείτε τον ατυχή Πέτρουλα…(1964), την ανύπαρκτη Ηλεάνα, τα «θύματα» -αλήθεια ποιά και πώς;- του Πολυτεχνείου… Πόσο πολύ σκύλεψαν και βυσοδόμησαν έναντι συνανθρώπων μας για να κάνουν αυτοί …πολιτική!!
   
Η περίπτωση της αντίστασης του Αγ. Παντελεήμονα  κατά της ιταμότητας τους, απέδειξε το πόσο φούσκες κι αερητζήδες είναι…
Αλλά σήμερα τα παραμύθια τους δεν περνάνε…        
Θα τα πούμε όλα αυτά στο μέλλον.

ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΑ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ» ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!

 Το δηλώνουμε κάθετα κι οριζοντίως… Με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα φάμε τα μουστάκια μας, όχι με τους πλανεμένους οπαδούς του αναιμικού αυτού μωσαϊκού της αριστεράς… εκτός κι αν υιοθετούν, ασπάζονται τους καιροσκοπικούς τυχοδιωκτισμούς των μαϊντανών που τους διαφεντεύουν εργολαβικά ατέλειωτα χρόνια…
Μα καλά δεν βαρέθηκαν;Δεν κατάλαβαν με τι καριόλια επαγγελματισμού έχουν να κάνουν; Μα αυτοί του κονγκλαβίου ΣΥΝ-ΠΛΗΝ-ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ-ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ και το κακό συναπάντημα,+ το αιδείον της Χάϊδως,    για να επιβιώσουν πατάνε επί πτωμάτων!
 Πού είναι; Δεν το βλέπουν; Θεόστραβοι είναι; Και επειδή εμείς τα βλέπουμε όλα…μας χαρακτηρίζουν τα μορμολίκια,.. και φασίστες, ρατσιστές και ακροδεξιους…και «Χρυσαυγίτες» … επειδή –λέει- αποφασίσαμε να ξεσκατώσουμε την περιοχή μας από τους εισβολείς που μας μετέτρεψαν σε γκέτο!!
Κι άρχισαν οι Συριζαίοι κωλόπαιδες να χύνουν δάκρυ κορόμυλο υπέρ των ξένων εισβολέων… των δικαιωμάτων τους.. αγνοώντας φασιστικά γκαιμπελίστικα, τα δικά μας δικαιώματα…
    
Τα πτώματα  συντηρούν τους πολιτικούς αυτούς  βρυκόλακες της ελληνικής  σκηνής! Θυμηθείτε μονάχα πόσα χρόνια πασχίζουν, πλατσουρίζουν με τις χαλκομανίες των ιδεογραφημάτων τους… από εποχής του αξιοπρεπούς και σοβαρού, σεβαστού (και για μας) από όλους  Λεωνίδα Κύρκου, -και λιγάκι πιο πέρα του Ηλία Ηλίου- του Κ.Κ.Εξωτερικού-Εσωτερικού ..ακόμη και του λησμονηθέντος… (από τους ίδιους) σοβαρού Νίκου Κωνσταντόπουλου… Κι όμως κι αυτός ήταν μονάδα αξιοπρέπειας και αριστεράς σύνεσης …
Για τη Δαμανάκη δεν λέμε κιχ… Αυτή έκανε αντίσταση… με το βρακί της!
   
Να μην συνεχίσουμε… Όλον αυτόν τον άνοο και πεμπτοφαλαγγίτικο εσμό-συρφετό της τάχα αριστεράς ..(Χρέος των τιμίων αριστερών είναι να αρπάξουν φραγγέλιο κατά των επαγγελματιών-εμπόρων τύπων αυτών που τους εμπαίζουν χρονίως), απλά τον περιμένουμε στη στροφή και θα  του τρίψουμε στη μούρη τον ρατσισμό, φασισμό  που αποδίδει στους Έλληνες κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα.
Η περίπτωση είναι πλέον επί προσωπικού επιπέδου! ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ –που ξεκινήσαμε την ΕΞΕΓΕΡΣΗ.. η οποία και  συνεχίζεται… έχουμε πάρει προσωπικά .. τις επεμβάσεις του στρατηγού των κουκουλοφόρων Τσίπρα… και της κιτρινιάρας, κακάσχημης δικηγορίσκου…. Κούπροβικ… (αν είναι λάθος το όνομα … ευθύνεται το κομπιούτερ… κυρά τέτοια δικολαβίνα, Μαλβίνα (ρε αυτό το κορίτσι έφυγε νωρίς… θα σας έσουρε ..τα εξ αμάξης.. Μορμολίκια κι ευκαιριακοί.. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, Μισέλληνες για την ακρίβεια, αφού έχετε το μοναδικό παγκοσμίως προνόμιο να υπεραμύνεσθε των ξένων κατσαπλιάδων και να καταπολεμάτε τους συμπατριώτες σας… ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ …προδευτικάριοι της Αριστεράς!! )
Δεν μπορούν οι Τσούπρας και οι συν αυτώ.. με δεκανίκια…τραυματικοί παιδιόθεν…  να μας ονοματίζουν  με προκάτ ταμπελίτσες (ακροδεξιούς, φασίστες, κι ό,τι τους κατέβει στο τυχωδιωκτικό πολιτικό νιονιό τους..)

ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δηλώνουμε –και το ξέρουν ΟΛΟΙ- Δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …Όμως τα τσογλάνια της γκρίζας ξεπουλημένης δημοσιογραφίας, και οι κομματικές αλχημίες αθλίως, ΣΚΟΠΙΜΑ μπουρδουκλώνουν  τα πράγματα…
΄Όμως, θα πρέπει να πούμε πως αυτοί οι Χρυσαυγίτες, υπήρξαν καταλυτικοί στην εξέλιξη του προβλήματος που χρόνια αντιμετωπίζουμε στην περιοχή μας. Μα με ρόπαλα…μα με τσαμπουκά… μα..μα –έναντι των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ,τσάκισαν το αριστερό θράσος!(Περίεργο δεν είναι; Οι χρυσαυγίτες δεν είχαν αντιπάλους… Ξένους,λαθρομετανάστες αλλά τους πρακτορίσκους –νταβατζήδες-τραχανάδες και κουλτουριάρηδες που παριστάνουν.. τον πνευματικό -ανθρωπάκια του ΚΑΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ !!!
 Τους ριξικέλευθρους αυτούς στα του οίκου μας, τους κατατρόπωσαν! Στο πίτσ-φιτίλι…
Κάνανε πολύ καλή δουλειά τα παιδιά της Χ.Α για …την ανάσα της περιοχής. Οι κάτοικοι, αυτοί που οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζουν ..,.ως φασίστες… είδαν μια βοήθεια μέσα από την καταχνιά της ανύπαρκτης ελληνικής πολιτείας….
Οι Χρυσαυγίτες … τους βοήθησαν !
Και στις δημοτικές εκλογές –πέρισυ- Είδαμε το πρακτικό, ανταποδοτικό αποτέλεσμα! :Ο Αρχηγός των ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ… Μιχαλολιάκος βοηθήθηκε κατά 25% σε ψήφους από τη δική μας περιοχή! Και εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων!  Το χαρήκαμε, έστω κι αν έχουμε ενστάσεις προς το ιδεογράφημά τους. !
Οι Χρυσαυγίτες, -για δικούς τους λόγους- ξάφνου-αυτόκλητα- εμφανίστηκαν στη σκηνή, ως ιππότες της κολάσεως και έγιναν τελικά … το σκιάχτρο των αριστερών κουκουλοφόρων… που εξανεμίστηκαν αυτομάτως… Αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Αυτό και μόνο…
Παρακολουθείτε το POST αυτό… Ετοιμάζουμε πολλές θετικές εκπλήξεις. Ο Αγ. Παντελεήμονας αποτελεί ήδη ΣΥΜΒΟΛΟ πολλών και καθοριστικών εννοιών.Το γκέτο θα εξαϋλωθεί, πιστεύουμε σύντομα… Δεν φταίνε οι ξένοι, που πρέπει να έχουν μοίρα στον ήλιο, αλλά τα αλητήρια της τυχοδιωκτικής ελληνικής πολιτικής .
Α.Β. (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)

Δείτε πιο κάτω τις ιστοσελίδες που έγραψαν για τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ... 

1 σχόλιο:

yannispap είπε...

Εύχομαι η περιοχή του αγιου Παντελεήμωνα, να γίνει η αρχή για να ξεκαθαρίσει επιτέλους το θολό τοπίο της παρασιτικής λαθρομετανάστευσης.

Καλό αγώνα,είμαστε μαζί σας συνέλληνες