Σάββατο 5 Μαρτίου 2011



Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΒΡΑΖΕΙ!



Οι κάτοικοι ανασκουμπώνονται και παίρνουν στα χέρια τους το γκέτο που δημιούργησαν αποκλειστικά και μόνο οι καραγκιόζηδες της πολιτικής.
Στον αγώνα κατά της απογκετοποίησης μετέχουν και οι νόμιμοι μετανάστες.

Για «συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων της περιοχής μας» από τα Μέσα Ενημέρωσης και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, προειδοποιώντας, παράλληλα, πως «ο πόλεμος έχει αρχίσει και είμαστε όλοι παρόντες. Ή οι εισβολείς-λαθρομετανάστες ή οι Έλληνες φορολογούμενοι κάτοικοι».
Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, όπως υπογράφουν στην ανακοίνωση, αναφέρονται ειδικότερα σε άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή» στις 17/09/2010 με τίτλο «Εκρηκτική κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα» και στη δημοσιογράφο της εφημερίδας κ. Δεληθανάση. Όπως σημειώνουν, η κ. Δεληθανάση, «άξια συνεχίστριας του κου Ονισένκο (επίσης αρθρογράφου της Καθημερινής), συμμετέχει στη συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων της περιοχής μας από την Ελευθεροτυπία και την Καθημερινή και το ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο κος Ονισένκο για 2 χρόνια τώρα -αν και κάτοικος της περιοχής όπως δηλώνει- έκανε ρεπορτάζ εναντίον των κατοίκων σε αγαστή συνεργασία, (φωτογραφίες να τρώνε συχνά πυκνά μαζί –ΒΗΧΟΥ, ΟΝΙΣΕΝΚΟ,ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TVXS του Σ.Κούλογλου στην διάθεση σας), με τους περιπλανώμενους, διακτινιζομενους καραγκιόζηδες κατοίκους Μ. Βήχου και Χ. Ρουμπάνη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παρέδωσε στην κα Δεληθανάση την σκυτάλη» υπογραμμίζουν.
Σχολιάζοντας άρθρο του κ. Ρουμπάνη, στο οποίο αναφέρει ότι «ως μοναδική διέξοδο , δυστυχώς, μερικοί αλλοδαποί έχουν αρχίσει να ανταποδίδουν τα χτυπήματα», σημειώνουν πως «δηλαδή κατά την γνώμη του κου Χ.Ρουμπανη το ΕΥΤΥΧΩΣ θα ήταν όλοι οι αλλοδαποί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να ξεσηκωθούν, να αντιδράσουν και να μας χτυπάνε». Επίσης, απευθυνόμενοι προς τη δημοσιογράφο, αλλά και τους κ. Παπαχελά (διευθυντής της εφημερίδας και κ. Ξυδάκη (αρχισυντάκτης), τονίζουν πως το εν λόγω άρθρο αποτελεί «άμεση και ξεκάθαρη προτροπή σε εγκληματική ενέργεια εναντίον των Ελλήνων και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να επιληφθεί εισαγγελέας. Και ΝΑΙ να εγκατασταθεί το Παρατηρητήριο ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Οι κάτοικοι απαιτούν από την κ. Δεληθανάση , τον κ. Παπαχελά και τον κ. Ξυδάκη να πάρουν θέση για την «ξεκάθαρη εγκληματική πρόσκληση του τυχάρπαστου περιφερόμενου κατοίκου, μέλους του ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφερόμενοι, επίσης, στην «ελεεινή, προδοτική, κατευθυνόμενη ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, MEGA, κ.κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ στην πρωινή τους εκπομπή, τους πληροφορούμε ότι 09/05/2010 στο Εφετείο η κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ναι αυτή με τις γυμνές φωτογραφήσεις, μαζί με τους λαθρομετανάστες πέταγε μπουκάλια, νιπτήρες και ότι άλλο εγκληματικό εναντίον του συγκεντρωμένου κόσμου που απαιτούσε επιτέλους να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα, η πληγή στο κέντρο της Αθήνας».
Τέλος, ενημερώνουν όλους τους «διατεταγμένους, πληρωμένα κομματόσκυλα της κυβέρνησης ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, θα κάνουμε χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας σε όποιον καταφερθεί ξανά εναντίον των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Η καραμέλα του ρατσιστής και του φασίστα τελείωσε. Η προπαγάνδα σας δεν αγγίζει κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανεξέλεγκτοι και θα παραμείνετε ατιμώρητοι».
Διαβάστε επίσης: Πληθαίνουν τα πογκρόμ στον πολύπαθο Άγιο Παντελεήμονα

Δεν υπάρχουν σχόλια: