Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΒΙΒΛΙΑ-ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ

ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ  απογκετοποίησης Αγ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ &ΠΕΡΙΞ!

Η ιστοσελίδα αυτή και η εφημερίδα ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αγ. Παντελεήμονα" προκηρύσσουν  ΜΕΓΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ, από κατοίκους Αγ.Παντελεήμονα με θέμα γενικό: Βιώματα από το γκέτο που χωρίς λόγο, αναπτύχθηκε και ανθεί στις περιοχές γύρω από τον Αγ. Παντελεήμονα. Ένα γκέτο που συνθλίβει κι αλλοιώνει  τα πάντα με την εισβολή κακότυχων μεν λαθρομεταναστών,αλλά ενίοτε θρασυτάτων.. αφού με παχυλό θράσος επιδίδονται και σε τσαμπουκά...(κυρίως υποκινούμενοι από πολιτικούς αλήτες της αριστεράς, βασικά της γραφικής διάδας ΑΛΑΒΑΝΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ -...Ας παραβλέψουμε προς το παρόν... τις κλεψιές...ληστείες, φόνους ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΣΤΑΘΕΡΑ από τους τσόγλανους-τυχοδιώκτες αυτούς  που εισέβαλαν στον τόπο μας με όλη τη θεία κακοριζικιά τους!  Και τις ευγενείς παραδόσεις τους... !!

Γράψτε τη δική σας διήγηση, δεν χρειάζεται να είστε λογοτέχνης.Εξ άλλου σήμερα οι σύγχρονοι ΄Ελληνες ξέρουν πια να γράφουν ορθά!. Αφηγηθείτε τη δική σας εμπειρία και βιώματα από το γκέτο που βιώνετε... ενώ χθές η περιοχή σας- περιοχές μας-  ήσαν πρώτυπο...σκέτος παράδεισος...
--Πώς καταντήσαμε ...έτσι ..Λοχία;
--΄Οχι Αμφιλοχία...αλλά γκέτο Αγ. Παντελεήμονα... και πέριξ. Αλλά η άνοιξη ...έρχεται...Καλπάζει. Η ολική επαναφορά μας... επέρχεται... Η πολιτική-κρατική φαιδρά εξουσία, απλά θα είναι ...ΘΙΑΣΩΤΗΣ!

Στείλτε την ιστορία σας ... με e-mail ΣΤΟ  panparatiritis@gmail.com  .ΤΩΡΑ!
Γίνεται μια επανάσταση! Η λίγδα του Γκέτο, θα αποτιναχθεί δια παντός
ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ  στη δεξια στήλη ..στις ΣΕΛΙΔΕΣ και θα βρείτε τη συνέχεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: