Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠO THN ...ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ:


Δημητρα Παπανικολοπουλου

προς Εμένα
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΡΟΝΟΥ
**Διασπόνται τα μεγάλα κομματα... 
** Και μας τη φέρανε...: ΝΕΑ ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ...ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!

Με νέα Σελήνη στον Ταύρο και τετράγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου στα μέσα του Ιουνίου κάνει αστρολογικά πρεμιέρα, το καλοκαίρι στη χώρα μας. Ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα και πέρα από την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑαπό το 23% στο 24%, έχουμε αισθανθεί βαθιά μέσα πως κάτι συμβαίνει.


Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού ο Ιούνιος θα είναι ένας ιδιαίτερα «καυτός» μήνας, ο οποίος πληρώνει τις συνέπειες του προηγούμενου εξαμήνου, δηλαδή των εκλείψεων αλλά και των δυνατών αστρολογικών φαινομένων του Μαΐου. Στις 6 Ιουνίου θα προκύψει μία νέα σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα βοηθήσει τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα βάζοντας παράλληλα τον θεμέλιο λίθο για κάτι καινούργιο στην πολιτική ζωή. Τα ζώδια τα οποία θα ευνοηθούν μέσα στον μήνα αυτό μέχρι και την Πανσέληνο (20 Ιουνίου) είναι: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Παρθένος, Υδροχόος.

Οι Κριοί θα δείξουν προσοχή στον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών τους ζητημάτων ενώ οι Καρκίνοι στις μετακινήσεις τους. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να αποφύγουν δόλιες παγίδες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τους τομέα. Οι Ζυγοί και όσοι από αυτούς ασχολούνται με το νόμο (δικαστικοί, δικηγόροι κ.α.) έχουν ουσιαστικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Οι Αιγόκεροι, ως κρόνιοι τύποι (πειθαρχημένοι), θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην υγεία τους, ενώ οι Ιχθείς πρέπει να βγουν από το καβούκι τους, να ανοίξουν τα φτερά τους και να πάνε μπροστά σβήνοντας το παρελθόν τους. Πέρα από τη νέα Σελήνη όμως, ο Ιούνιος περιλαμβάνει ένα πολύ δυνατό αστρολογικό φαινόμενο στις 17 και 18 του μηνός, κοντά στο Ηλιοστάσιο, το οποίο φαινόμενο είναι το τετράγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου. Η ιστορία αυτή του Κρόνου με τον Ποσειδώνα ξεκίνησε σε συνοδική φάση το 1989( πτώση τείχους Βερολίνου, οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα). Ακόμα πιο πριν, το 1979, ένα παρόμοιο τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα προκάλεσε τον θατσερισμό στην Αγγλία (η μετατροπή επί προεδρίας Μάργκαρετ Θάτσερ της βρετανικής οικονομίας από βιομηχανική σε οικονομία αγορών)και κρίση στο Ιράν. Αυτό το σύνολο των τετραγώνων έχει προκαλέσει πολλές δύσκολες στιγμές όσες φορές έκανε την εμφάνισή του. Ο κόσμος όμως θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω του μετά την πάροδο αυτής της χρονιάς εφόσον έχει γίνει σωστή πνευματική αναζήτηση και έχει εξαλειφθεί ο φόβος του θρησκευτικού φονταμενταλισμού (θεμελιωτισμός). Σε παγκόσμιο επίπεδο το τετράγωνο αυτό θα αυξήσει την τρομοκρατία στην κεντρική και νότια Ευρώπη Aγγλια Γαλλια  και Αμερική, ενώ επεκτείνει παράλληλα τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Τρομοκρατικό χτύπημα, ακραία καιρικά φαινόμενα και τάση εμφυλίου προβλέπονται για την Τουρκία. Στην Ελλάδα προκαλεί  πιθανη οικουμενικη  ,διασπάσεις κομμάτων Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ και αύξηση της εισροής προσφύγων, κοινωνικές εκρήξεις, μεταναστευτικό και γιατί όχι την υπογραφή ενός ακόμα μνημονίου. Τα σκάνδαλα θα πάρουν φωτιά, ενώ οι διαγραφές πολιτικών προσώπων θα γίνουν από εκεί που δεν το περιμένουμε. Θα προκληθούν ακραία καιρικά φαινόμενα και σοβαρά προβλήματα με το μεταναστευτικό. Αυτό το τετράγωνο φέρνει αλλαγές, αναθεωρήσεις επαγγελματικών συνεργασιών, ενώ θα ξεσκεπάσει γεγονότα και καταστάσεις που θα βγουν στην επιφάνεια και θα φέρουν την αλήθεια. Ο Κρόνος, λόγω του ότι επηρεάζει τις μάζες, θα φέρει πτώσεις ηγετών και κυβερνήσεων και παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας. Η Ευρωπη αλλαζει οψη,Τρομοκρατικο κτυπημα στην Ρωσια.

Δημητρα Παπανικολοπουλου
PMAFA
Τηλ.6946507500

Δεν υπάρχουν σχόλια: