Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ...

Πούλησαν 11χρονο κορίτσι για νύφη έναντι 

17.000 ε

Με την παρέμβαση της ισπανικής αστυνομίας σώθηκε ένα 11χρονο κορίτσι που το 2014 πουλήθηκε ως "νύφη" έναντι 17.000 ευρώ και υπέστη αλλεπάλληλους βιασμούς καικακοποίηση στα χέρια του "συζύγου" της και της οικογένειάς του.

Πέντε μέλη δύο οικογενειών που εμπλέκονται στην υπόθεση συνελήφθησαν για "εμπόριο ανθρώπων, κακομεταχείριση, βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική επίθεση και εκμετάλλευση" σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η αστυνομία στο Βαγιαδολίδ και τη Σεβίλλη.

Ράμματα που θέλει η γούνα του αμερικανού πρακτορίσκου...

ΑΛΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΗΠΑ...

 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΝΤΙ 

ΡΑΜΑ...ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ!

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δήλωσε ότι η χώρα του έχει σχέσεις καλής γειτονίας και στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα, αλλά, όπως τόνισε, αναφερόμενος στη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας, "δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε το εθνικό συμφέρον για χάρη της καλής γειτονίας". Με..


προκλητικές δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δείχνει πως δεν επιθυμεί ουσιαστικά σχέσεις καλή γειτονίας με την Ελλάδα, αφού ουσιαστικά θέτει θέμα θαλασσίων συνόρων.

Παίρνει φωτιά ο ΦΠΑ – Δείτε τους συντελεστές


Παίρνει φωτιά ο ΦΠΑ – Δείτε τους συντελεστές

Τελικά ο ΦΠΑ φαίνεται ότι... περνάει από το δημοσιονομικό κενό. Ελλάδα και Θεσμοί φαίνεται ότι τις τελευταίας ημέρες και ώρες καταλήγουν σε συμφωνία ότι το δημοσιονομικό κενό θα είναι κοντά στο 1,2% και έτσι μάλλον κλείνουν και δύο συν ένας συντελεστές ΦΠΑ.

Ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτε σε ό,τι αφορά στον ΦΠΑ, όμως όλα δείχνουν ότι πάμε σε δύο βασικούς συντελεστές και έναν ακόμη που θα αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...


Η ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΖΩΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!  

Κοιτάξτε τα κάλλη της και τον ψυχικό βρασμό του..
θεσμού...Σας το είπαμε: στενός κορσές θα μας είναι για τα επόμενα 50 χρόνια! Το είπε: Δεν συνοδεύεται ποτέ από αστυνομικούς!



ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ





ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ...ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: