Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Απίστευτο...Η ζωή είναι πιο ασφαλής για παιδιά που υιοθετούνται από ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ! ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ ΑΥΤΌ ΜΉΝΥΜΑ ...πέρασαν παιδιά μέσα από θεατρικό σκέτς!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ… ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΜΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ GAY!


Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ! 

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ; ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ;

Αμηχανία από τον Λυκειάρχη ο οποίος δηλώνει ότι δεν γνώριζε σε όλη του την έκταση το περιεχόμενο της παράστασης. 
«Αν το γνώριζα θα έβαζα φραγμούς»!

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «Ο.Κ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
 Έγινε  και αυτό και άνοιξε η κερκόπορτα στα Λύκεια της χώρας. Με την έγκριση των καθηγητών, μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού έπαιξαν παράσταση όπου παρουσιαζόταν ως κοινωνικός ρατσισμός η μη αποδοχή της υιοθεσίας παιδιών από gay γονείς.
Το θεατρικό σκετς στο οποίο πρωταγωνιστούσαν μαθητές-μαθήτριες του Λυκείου έδειχνε ένα ζεύγος φυσιολογικό (άνδρας-γυναίκα) και ένα ζεύγος gay! Προσέρχονται σε ένα ίδρυμα υιοθεσίας παιδιών, όπου ο επικεφαλής του ιδρύματος δυσκολεύεται να αποφασίσει σε ποιους θα δώσει το παιδί για υιοθεσία. Ο λόγος δίνεται στο ίδιο το παιδί το οποίο βρίσκεται σε μια τέτοια ηλικία που μπορεί να αποφασίσει. Τελικά αποφασίζει να το υιοθετήσουν οι  gay, διότι κοντά σε αυτούς θα έχει καλύτερη ασφάλεια για τη ζωή του!!!
Απίστευτα, προκλητικά μηνύματα τα οποία περνούν με την έγκριση των καθηγητών. Η κερκόπορτα άνοιξε και δύσκολα κλείνει.
Προσέξτε τι μας είπε η αρμόδια καθηγήτρια κ. Φραντζεσκάκη αλλά και ο ίδιος ο Λυκειάρχης κ. Διαμαντόπουλος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: