Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

Αιφνιδιασμός Σαμαρά στο υπουργείο Οικονομικών ...

ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ κανέναν αιφνιδιασμό θα κάνεις προς τους δανειστές μας;

«Καραμπόλες» και νέα πρόσωπα ...
Ένα πρόσωπο άφθαρτο το οποίο θα σηματοδοτεί την αλλαγή πολιτικής και δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα επιθυμεί να τοποθετήσει ο πρωθυπουργός στην ηλεκτρική καρέκλα του υπουργού Οικονομικών. 

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΥΤΟΎ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ- ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΝΤΑΣ, ΒΕΒΑΙΟΙ ΌΤΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ...ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ!

Άφησες απλήρωτο το λογαριασμό του κινητού σου; Δες τι χρήματα γλιτώνεις

http://www.china-mobile-phone.com/image/cache/K7100-B-1-165x165.jpgΜέχρι τώρα όταν γινόταν φραγή στο κινητό σου λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας σε χρέωναν κανονικά με το μηνιαίο πάγιο. Δηλαδή, και πλήρωνες, και δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο επειδή ήσουν «οφειλέτης»
Πλέον, oπως ανακοίνωσε, η Wind από 2 Ιουλίου 2014 στις περιπτώσεις όπου κάποια σύνδεση συμβολαίου Κινητής, Σταθερής, Internet, βρίσκεται σε προσωρινή διακοπή λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων και εφόσον η διάρκεια της διακοπής καλύπτει ολόκληρη την περίοδο τιμολόγησης, δεν θα
πραγματοποιείται χρέωση μηνιαίων παγίων του οικονομικού προγράμματος της σύνδεσης, όταν σε αυτό περιλαμβάνονται προπληρωμένες υπηρεσίες (όπως π.χ. χρόνος ομιλίας, SMS, Data) τις οποίες ο συνδρομητής δεν μπόρεσε να κάνει χρήση λόγω της προσωρινής φραγής της γραμμής του.
Κατά την παραπάνω περίοδο, ο συνδρομητής θα επιβαρύνεται με το «τέλος διατήρησης σύνδεσης», ως ελάχιστο αντίτιμο για την διατήρηση της σύνδεσής του στο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει τα τέλη χρήσης, τα τέλη δικτύου, τα τέλη αδειών κ.α. Το ύψος του «τέλους διατήρησης σύνδεσης» καθορίζεται από το οικονομικό πρόγραμμα Κινητής, Σταθερής, Internet στο οποίο βρίσκεται η σύνδεση και σύμφωνα με τους εκάστοτε δημοσιευμένους τιμοκαταλόγους οικονομικών προγραμμάτων.

Ο ΔΟΤΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ...ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ! κι αντι να τον παρουμε με τισ λεμονοκουπες μαζί με όλο το σκηλολόϊ που μας κυβερνάει...εμείς ...τρέχουμε σαν αρνιά στις κάλπες!

Τόμσεν σε Θεοχάρη: Πες μου τι έγινε, να πάρω τώρα τη Μέρκελ!

Τόμσεν σε Θεοχάρη: Πες μου τι έγινε, να πάρω τώρα τη Μέρκελ!Την έντονη ανησυχία των δανειστών προκάλεσε η αποχώρηση του Χάρη Θεοχάρη από την ΓΓ Δημοσίων Εσόδων.
Η στήριξη της τρόικα στο πρόσωπο του Χάρη Θεοχάρη φάνηκε και από την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την ημέρα της παραίτησης του πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, με την οποία εκφραζόταν ανησυχία έπειτα από την απομάκρυνσή του.
Υπάρχει όμως κι ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο δείχνει σε μεγαλύτερο βαθμό τη σχέση των δύο πλευρών.

Πρόκειται για κάτι που συνέβη πριν από αρκετούς μήνες, όταν είχε προκύψει ξανά μία- άγνωστη στους πολλούς- κρίση στις σχέσεις του κ. Θεοχάρη με τα κυβερνητικά στελέχη και το αποκαλύπτει το «Βήμα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Θεοχάρης φέρεται να επικοινώνησε τότε με τον επικεφαλής της Τρόικα, Πολ Τόμσεν. Μόλις του μετέφερε το κλίμα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ του απάντησε ότι αν το επιθυμεί, θα μπορούσε να ζητήσει από τη Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, να μιλήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λήξει το θέμα και να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο που είχε αναλάβει. 

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ!

ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 

KKE: Υποστύλωμα της κυβερνητικής «συμμορίας»


Αν και έχουμε γράψει και αναλύσει, σε σωρεία άρθρων, το ρόλο της ηγεσίας του ΚΚΕ, ρόλο υποστυλώματος του καθεστώτος και πιο συγκεκριμένα των κυβερνητικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, θα επανέλθουμε…

Καταρχήν η ηγεσία του ΚΚΕ έχει νομιμοποιήσει αυτό το κατοχικό καθεστώς, με τη συμμετοχή της στη Βουλή, το ίδιο όπως ΟΛΑ τα κόμματα
της αντιπολίτευσης. 

Παρακάμπτουμε αυτό το βασικό (αναλυμένο κατά κόρον), μια και αποτελεί ΓΕΝΙΚΟ αμάρτημα όλων των «αριστερών» και μη κομμάτων της κοινοβουλευτικής ΑΠΑΤΗΣ… 
Προχωράμε παρακάτω.

Πεντηκοστή-ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi07ivX_b8s1MmqUVhqBt4EWvmHsY4MYVIsc-A8ak6gxQSab97Vq2IGdEzl6LBWHgZCOOgjM6k0-QvsH2Rna_R0UX00Z8r23dRXoHHkqUxzCkTQvSeqqWyz2PBIgqbqRBm5KJLiMjLfZdc/s1600/pentikosti.jpg
Η Εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος στους Μαθητές και η επικάθιση σε
 καθένα ως γλώσσα πύρινη, που τους έδωσε τη δυνατότητα να 
μιλούν όλες τις γλώσσες.
Η Πεντηκοστή είναι η γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας.
Ο απ. Παύλος την ημέρα εκείνη μετά την επιφοίτηση του Αγίου 
Πνεύματος "εν είδει πύρινων γλωσσών", με το κήρυγμά του 
έφερε στη χριστιανική πίστη 3.000 ψυχές.


ΠΗΓΗ: http://www.i-diadromi.gr/#ixzz341FfOXLh
ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ-

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:





ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ
ΜΕ ΕΝΑ …ΚΛΙΚ!



Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη 

και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες

ειδήσεις

















Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΓΡΑΦΕΙ:
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
   «Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ»
  Α’ Μέρος της τριλογίας
                                                 
(ΤΟ ΧΘΕΣ)  


           Στην σημερινή Αθήνα της κρίσης, μια συντροφιά Αθηναίων που κατά σύμπτωση ή παράδοση έχουν ονόματα των αρχαίων Ελλήνων: Διογένης, Σωκράτης, Πλάτωνας, Σοφοκλής, Ευριπίδης, Αριστοφάνης, Ιπποκράτης, Περικλής, Ασπασία, Ήρα, Αφροδίτη, Περσεφόνη κ.λ.π., που γνωρίζουν την μυθολογία, την ιστορία και τις παραδόσεις των αρχαίων Ελλήνων ταυτίζονται με τους αρχαίους συνονόματούς τους.
Άστεγοι, άνεργοι έχουν χάσει τα πάντα, περιφέρονται μέσα στην σημερινή Αθήνα μέσα σε μια σκληρή πραγματικότητα και στα όνειρα τους ζουν, μιμούνται με διάφορα «EVENTS» μέσα στο πολυδαίδαλο πλήθος της σύγχρονης Βαβυλωνιακής Αθήνας για να επιβιώσουν.
           Στην πρώτη ταινία κανονικού μήκους, της Τριλογίας πρωταγωνιστές είναι ο Διογένης, ο Αριστοφάνης, ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης. Ένας Μαϊμουδοβασιλιάς Αφρικανός και διάφοροι τουρίστες.
Όταν ο Δικαστικός κλητήρας δίνει στον Διογένη το κατασχετήριο της γκαρσονιέρας του, δεν ξέρει τι να κάνει. Πέφτει κάτω ξερός και μεταξύ της ονειρικής φαντασίας προμηθεύεται ένα πιθάρι με ρόδες. Περιφέρεται γύρω από τους δρόμους της σημερινής Αθήνας, όπου συναντάει όλους αυτούς τους κατεστραμμένους φίλους του, που ζουν κι αυτοί άστεγοι καταφέρνοντας να επιβιώσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Η δράση του έργου έχει μεγάλες ανατροπές, ασύλληπτη φαντασία, δραματικές και κωμικές καταστάσεις, αυστηρή σατιρική κριτική στους ιθύνοντες και την εξουσία που κυβερνάνε τον τόπο.
Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, γίνονται ήρωες, αντιστέκονται, εξεγείρονται, δίνουν λύση στα προβλήματά τους.
           Ο Διογένης που λαγοκοιμάται καθιστός στο πιθάρι του, συνεχίζει πάντα να ονειρεύεται… Στα όνειρά του τον επισκέπτονται: οι τρεις Χάριτες, οι τρεις Μούσες, οι τρεις Μοίρες, ο Δίας που κατεβαίνει από τον Όλυμπο στην Αθήνα για να επιβάλει κάποια τάξη στο σημερινό χάος. Η Άρτεμις που τους φέρνει ένα ελάφι να το κάνουν πιλάφι για να φάνε οι πεινασμένοι αυτής της συντροφιάς.
Όλα αυτά τα όνειρα θα αποτελούν ενδιάμεσες σκηνές του έργου σε μορφή «MUSICAL».
Το έργο μεταλλάσσεται από δράμα σε κωμωδία και σάτιρα με σκοπό να απαλλάξει τον θεατή από την κατάθλιψη που βρίσκεται και να διασκεδάσει τον σημερινό Έλληνα που έχει ψυχοπλακωθεί από όλο αυτό το το παγκόσμιο σκουπίδι που έχει κατακλύσει τα κανάλια, και τους κινηματογράφους ,το σκουπίδι που ροκανίζει καθηλωμένος στο καναπέ του.
Σε μια εποχή που ο Ελληνικός Κινηματογράφος βρίσκεται στο ναδίρ, οι κιν/κές αίθουσες άδειες, θα είναι ο πιλότος να ξαναρχίσουμε να κάνουμε ταινίες, να ανακτήσουμε τον παλιό κιν/φο που κατέγραψε την ιστορική εποχή του και συνεχίζει να μας ψυχαγωγεί.
Τα σενάρια είναι του Χρήστου Χριστοφάνη, ο σκηνοθέτης αναζητείται και η παραγωγή αυτής της Τριλογίας θα γίνει με ρεφενέ είκοσι άνεργων παραγωγών.
Το ερώτημα είναι: Θα γεμίσουν οι αίθουσες; Ίδωμεν!

                          Πληροφορίες: Χρήστος Παντελίδης  
Τηλ. 211 11 02621

ΖΗΤΕΙΤΑΙ...ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: