Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!



Σ. Λαβρόφ: "Ενοχλεί την Δύση η επιστροφή της Ρωσίας στην Ορθοδοξία"

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ διαπίστωσε ότι η Ρωσία επιστρέφει στις παραδοσιακές πνευματικές αξίες και... είναι ένας από τους λόγους της απομάκρυνσης της Δύσης από αυτήν, μεταδίδει η διαδικτυακή πύλη "Pravoslavie.ru".
"Προς μεγάλη μας έκπληξη. Άρχισαν να εκμεταλλεύονται και τον ισχυρισμό ότι η Σοβιετική Ένωση με το κομμουνιστικό δόγμα του, τουλάχιστον, έμεινε στα πλαίσια του συστήματος ιδεών που επεξεργάστηκε η Δύση, ενώ η νέα Ρωσία επιστρέφει στις παραδοσιακές αξίες της που ριζώνουν στην ορθοδοξία και για το λόγο αυτό γίνεται λιγότερο κατανοητή ", δήλωσε ο Λαβρόφ στη συνάντηση με τα μέλη του Ρωσικού Συμβουλίου σε θέματα εξωτερικού στη Μόσχα.
Ταυτόχρονα, όπως είπε, το τελευταίο διάστημα όλο και πιο φανερά εκδηλώνεται η αντίθεση "μεταξύ του αντικειμενικά ενισχυόμενου συστήματος με πολλούς πόλους και της τάσης των ΗΠΑ και της ιστορικής Δύσης να τηρήσουν τις συνηθισμένε

Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε... Ο κλόουν Γιακουμάτος, θα βγάλει κανα δυό κραυγές και μετα θα τον χάψουν τα καρτελ...

«Πρέπει να μειωθούν οι τιμές σε γάλα, λάδι, απορρυπαντικά και babylino»

«Πρέπει να μειωθούν οι τιμές σε γάλα, λάδι, απορρυπαντικά και babylino»

Ως τομέα απόλυτης αιχμής, που έχει σχέση με την αποκατάσταση του επιπέδου ζωής της ελληνικής κοινωνίας περιέγραψε τον τομέα Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο νέος υπουργός Νίκος Δένδιας, μιλώντας στην τελετή παράδοσης από τον τέως υφυπουργό Θ. Σκορδά και εγκατάστασης του νέου υφυπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Ε,ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΣΤΊΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...

Δείτε πόσα παίρνουν οι προπονητές των εθνικών ομάδων του Μουντιάλ

Δείτε πόσα παίρνουν οι προπονητές των εθνικών ομάδων του Μουντιάλ
Μία ματιά στους μισθούς των προπονητών των εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ, δείχνει την μεγάλη απόσταση ανάμεσα στους καλοπληρωμένους και τους λιγότερα καλά πληρωμένους, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει προπονητής που κερδίζει 795 φορές περισσότερα χρήματα από όσα ο μέσος εργαζόμενος τη χώρα που προπονεί.

S.O.S.....S.O.S....

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους ...........
Για τον υπολογιστή σας, κυκλοφορείστε αυτή την ανακοίνωση σε όλες σας τις επαφές!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΣΟΥΔΑΝΗΣ!

Έκκληση για την απελευθέρωση μιας 27χρονης χριστιανής από το Σουδάν η οποία καταδικάστηκε σε θάνατο για "αποστασία" έκαναν οι πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και οι εκπρόσωποι των κυριότερων θρησκευτικών κοινοτήτων της Ευρώπης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: