Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ! ΤΑ εξαπτερυγα ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ.. ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!..ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΣ ...ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ! ΤΟΛΕΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ!


ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ .ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ"..ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΓΡΑΦΟΥΝ (σε σημερινό τους δημοσίευμα (11.10.13) ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ...ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ Γ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ ...ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΎ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΚΡΙΖΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΓΚΡΙΖΩΝ -ΧΑΒΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ !


ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Ο Αγιος Παντελεήμονας χωρίς τη Χρυσή Αυγή

Νέα σελίδα, αργά αλλά σταθερά, φαίνεται ότι γυρίζει η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, η πολύπαθη αυτή συνοικία της Αθήνας, η οποία λίγες μόλις βδομάδες πριν βρισκόταν υπό τον ασφυκτικό κλοιό των «ταγμάτων εφόδου».

Η ζωή φαίνεται να βρίσκει ξανά τους παλιούς της ρυθμούς στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα
Η ζωή φαίνεται να βρίσκει ξανά τους παλιούς της ρυθμούς στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα... γράφουν στη λεζάντα τα δημοσιογραφάκια...

ΜΑΛΙΣΤΑ ..ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ  ΜΠΟΜΠΟΛΑ... ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΒΓΑΛΑΝΕ   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:.. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η Χ.Α... και  άρα ...οι κάτοικοι ξαναβρίσκουν 

τους  παλιούς ..ρυθμούς ζωής τους...  Αει σιχτιρ ΡΕ! Κόπανοι! Κάνετε ό,τι  θέλει ο μπακαλόγατος Μπόμπολας; 

Που ΑΚΌΜΗ , ενώ ταϊζετε από τον ΄Ελληνα πολίτη... ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ...Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ... ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ, ΣΑΜΑΡΑ ..μια και θα βάλεις  χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ... για ρίξε μια ματιά και στον νταβατζή του έθνους ΜΠΟΜΠΟΛΑ; ΚΑΝΤΟ...ΓΙΑ ΤΑ 

ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ΡΕ! Μπας και η παιδική μαλάκυνσή σου βρει λύτρωση! Διαφυγή από την κατάρα δεν θάχεις!


Μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, οι ακροδεξιοί «προστάτες» της εξαφανίστηκαν λες και δεν υπήρξαν ποτέ στην περιοχή. Ο Αγιος Παντελεήμονας αρχίζει να αλλάζει σιγά σιγά και η ζωή να βρίσκει ξανά τους παλιούς της ρυθμούς. Στα καφενεία και τα καταστήματα ο κόσμος κινείται πιο ήρεμος, ζευγάρια μεταναστών με τα παιδιά τους κυκλοφορούν χωρίς φόβο.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Δηλαδή με τις διώξεις μελών τη Χ.Α.. η ζωή στο Αγιο Παντελεήμονα ...άρχισε να αλλάζει... Λες και το πρόβλημα της περιοχής ήταν οι Χρυσαυγίτες! Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ζωή έχει αλλάξει από τοτε που οι ομάδες της Χ.Α μπούκαραν και εξεδίωξαν τους λαθρομετανάστες...Οι Χρυσαυγίτες ως ομάδες... έχουν να εμφανιστούν από τις περασμένες εκλογές, όταν βουλευτικοποιήθηκαν.και κυρίως χάρις στις ψήφους των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα! Το προβλημα ΡΕ της περιοχής δεν είναι η Χ.Α. αλλά οι λαθραίοι ξένοι!
Κάτοικοι και επαγγελματίες του Αγίου Παντελεήμονα συμφωνούν ότι τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει αλλαγή, όσον αφορά την κυκλοφορία των κατοίκων στους δρόμους και στην πλατεία. Δεν παραλείπουν ωστόσο να αναφέρουν ότι τα βασικά τους προβλήματα παραμένουν, καθώς και η ανεργία και τα ναρκωτικά που μαστίζουν την περιοχή.


Οι περισσότεροι εμφανίζονται ικανοποιημένοι γιατί, όπως λένε, φεύγει η «ταμπέλα του ακροδεξιού άβατου» από την περιοχή τους. Διευκρινίζουν όμως ότι η καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει, γιατί η οικονομική τους επιβίωση είναι αυτή που τους απασχολεί περισσότερο.

ΖΩΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΟΥ   Με τον τραμπουκισμό των ναζιστών η πλατεία είχε ερημώσει. Φόβος υπάρχει ακόμα
ΖΩΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΟΥ

"Με τον τραμπουκισμό των ναζιστών η πλατεία είχε ερημώσει. Φόβος υπάρχει ακόμα... "


..Αυτά της αποδίδουν ότι είπε... τα μπασταρδάκια του ΕΘΝΟΥΣ... όταν η ιδία, Αγιογράφος, ...αγιογράφησε πλήρως τη σημερινή κατάσταση στον Αγιο Παντελεήμονα! Και δεν μίλησε ποτέ για τραμπουκισμούς της Χ/Α.

Μα ο λόγος της δεν ήταν συμφερτικός στα πανάθλια μνημονιακά συμφέροντα του Μπόμπολα!

Η κ. Ζωή είναι γέννημα και θρέμμα   της πλατείας Αγ. Παντελεήμονα! ΄Ομως τα μπασταρδάκια του ΕΘΝΟΥΣ  του Μπόμπολα, πράκτορα της ΕΣΣΔ και σιτιζόμενον από αυτήν... ( τον χρηματοδοτούσαν να βγάλει τη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ), που δεν είχε καμιά απήχηση... ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ καλού δημοσιογράφου Αλέκου Φιλιππόπουλου, του αληθινού δημιουργού του ΕΘΝΟΥΣ!

΄Οντας η  κ. ΖΩΗ, η ιδία σημαντική Αγιογράφος ... τους τα είπε όλα για τη ζωή στο Αγιο Παντελεήμονα... ΣΗΜΕΡΑ .... τα δημοσιογραφάκια   του κομμουνιστή ΜΠΟΜΠΟΛΑ κάνανε την πάπια... 

Θύμωσε όμως ο άντρας της, ο Νίκος Βραχιολιδης  και μας έστειλε επιστολή, που θα διαβάσετε κάπου εδώ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ...ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ και των λαμογιών του! Παραμορφώνουν τις αλήθειες ... Και χυδαία θέλουν να τις φορμάρουν στις μνημονιακές τους επιδιώξεις.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!: ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ  κατά της Χ.Α. (ανεξάρτητα από τα όποια ντεσού της- ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΣΕΙ...ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ) ,παραμένει γεγονός αποδεδειγμένο, πως το όλο στόρυ... υποκινήθηκε από Εβραίους -Αμερικανοεβραίους  (αυτοί δεν μας έστησαν στα μνημόνεια; ) 
Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κύριος Κώστας Π., κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα, «θα είμαστε αφελείς αν πιστεύουμε ότι έχει αλλάξει η ζωή μας με τις συλλήψεις των χρυσαυγιτών. Οπως επίσης θα θεωρούμασταν αφελείς αν πιστεύαμε ότι αυτοί οι εγκληματίες που κρύβονταν πίσω από τη νομιμότητα διόρθωναν τα εσφαλμένα».
Κινούμαστε ελεύθερα
Πολλοί κάτοικοι συμφωνούν με την άποψη αυτή, αλλά τουλάχιστον, όπως λένε, τώρα «μπορούμε να πιούμε ένα καφέ, χωρίς να φοβηθούμε τα τάγματα από τη μια και τους παράνομους μετανάστες από την άλλη, που βρίσκονταν παντού και δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε την πλατεία».
ΦΛΟΡΙΑΝ   Ηρθα από τη Ρουμανία πριν απο 7 χρόνια. Πρώτη φορά που νιώθω λιγότερη ανασφάλεια
ΦΛΟΡΙΑΝ

Ηρθα από τη Ρουμανία πριν απο 7 χρόνια. Πρώτη φορά που νιώθω λιγότερη ανασφάλεια

Η ΠΛΑΚΑ : ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 

ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΕΣ...ΔΕΝ  ΥΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ 

...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! (Απλά διαβάστε το ρεπορταζ)




ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ... Όλα όσα υπογραμμίζουμε με κόκκινο είναι πνιγμένες αλήθειες. Οι δημοσιογράφοι του θλιβερού Μπόμπολα που δήθεν κάνουν την αυτοψία στη ζωή του Αγίου Παντελεήμονα είναι ολοφάνερο ότι αποκρύπτουν πολλά και πασχίζουν απεγνωσμένα να αναδείξουν το μότο της εντολής που έλαβαν από τον βλάκα και κατευθυνόμενο αρχισυντάκτη τους: Δείξτε μια ειδυλιακή εικόνα ζωής στον Αγ. Παντελεήμονα μετά τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών... Η πλάκα είναι ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους ερωτηθέντες  δεν έβρισε τους Χρυσαυγίτες! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. 
Μα πως να βρίσουν κάποιους που σαν Ρομπέν των Δασών, ξεκαθάρισαν την περιοχή από τις ασχήμιες των λαθρομετανατών...; Χώρια που τους ψήφισαν κιόλα!

Δεν είναι ιδεολογικά προσκείμενοι οι κάτοικοι προς την Χ.Α. Ούτε ακροδεξιοι. Νοικοκυραίοι όλων των πολιτικών αποχρώσεων είναι... Αλλά τιμούν αυτούς που τους απάλλαξαν μερικώς έστω από τους ξένους εισβολείς που μετέβαλαν εξ αιτίας της κρατικής αδράνειας μια από τις πιο όμορφες αστικές περιοχές της Αθήνας, σε ΓΚΕΤΟ!
Πρέπει να σημειωθεί, ότι στις εκδιώξεις των λαθρομεταναστών , μετείχαν και μετανάστες νόμιμοι και νοικοκυραίοι.. που δεν άντεχαν το άλγος των μουσουλμάνων κυρίως να επιβάλλουν με το θράσος τους, όρους ζωής στην περιοχή.
Και βέβαια οι κάτοικοι κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους ...εδώ και δύο χρόνια κι όχι εξ αιτίας της σύλληψης Χρυσαυγιτών... αλλά εξ αιτίας της εξαφάνισης των λαθρομεταναστών... που δεν εξαφανίστηκαν βέβαια, αλλά απλά λουφάζουν .. εκ του φόβου μπας κι ξαναεμφανιστεί η Χ.Α.!
Βεβαίως ακόμη οι ΄Ελληνες κάτοικοι σκιάζονται ... 

Ολοι αναγνωρίζουν ότι είναι δύσκολο να υπάρξει αλλαγή, από τη μια ημέρα στην άλλη. Υπογραμμίζουν, μάλιστα, ότι η ναζιστική οργάνωση, τα προηγούμενα χρόνια, εργαζόταν μεθοδικά μέσα στην κοινωνία του Αγίου Παντελεήμονα, εκμεταλλευόμενη το κενό της Πολιτείας. Παράδειγμα, η «στοιχειωμένη» παιδική χαρά, που παραμένει κλειδωμένη. Αρκετοί ζητούν την επαναλειτουργία της.
«Εδώ παντρεύτηκα, εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου. Είναι θλιβερό να βλέπεις μια παιδική χαρά ερημωμένη και τα παιδιά της περιοχής να βρίσκονται κλεισμένα στα σπίτια τους», λέει ο κ. Ματθαίος Κουζούρης που ζει στην περιοχή και προσθέτει: «Αυτό που συνέβη με την παιδική χαρά είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η αστυνομία και ο δήμος την άφησαν χωρίς φύλαξη, και εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή να "λύσει" με λουκέτο το πρόβλημα. Δεν συμφωνούμε με τη δράση του προστάτη που είχαν στην περιοχή μας. Το πρόβλημα έπρεπε να το είχε λύσει η Πολιτεία».
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΤΑΧΟΥ    Ειμαι Ουκρανή. Κυκλοφορώ πιο άνετα πλέον. Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΤΑΧΟΥ

Ειμαι Ουκρανή. Κυκλοφορώ πιο άνετα πλέον. Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση
Επιφυλακτικός εμφανίζεται ο Φλοριάν από τη Ρουμανία που ζει στην περιοχή και είναι πατέρας τριών παιδιών. «Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι μπορώ με τα παιδιά μου να κυκλοφορώ ελεύθερα. Σήμερα φοβάμαι λιγότερο, μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση» αναφέρει. Ανάλογη άποψη διατυπώνει και η Βικτόρια Τάχου από την Ουκρανία η οποία ζει αρκετά χρόνια στον Αγιο Παντελεήμονα και αυτές τις ημέρες, όπως λέει, «νιώθει για πρώτη φορά λιγότερο φοβισμένη».
Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
«Η παιδική χαρά θα λειτουργήσει»
Την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα, η οποία παραμένει κλειστή από το 2009, δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μ. ΚΟΥΖΟΥΡΗΣ  Με θλιψη βλέπω την παιδική χαρά έρημη και τα παιδιά κλεισμένα σπίτι τους
Μ. ΚΟΥΖΟΥΡΗΣ

Με θλιψη βλέπω την παιδική χαρά έρημη και τα παιδιά κλεισμένα σπίτι τους
«Η παιδική χαρά θα λειτουργήσει ξανά, το ταχύτερο δυνατό, με γνώμονα τη βιωσιμότητα μιας τέτοιας παρέμβασης και συνδυαστικά με τις προτάσεις των κατοίκων, των φορέων και της Εκκλησίας. Αποτελεί απαρέγκλιτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Δεν λειτουργούμε κάτω από την πίεση κανενός», τόνισε ο Γ. Καμίνης στη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από αίτημα ομάδων κατοίκων της περιοχής που ζητούν να ανοίξει άμεσα η παιδική χαρά.
Από τη συνεδρίαση δεν έλειψαν και οι «αγανακτισμένοι πολίτες», οι οποίοι ωστόσο ύστερα από τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή και την προφυλάκιση της Θ. Σκορδέλη, που παρευρισκόταν συχνά στις συνεδριάσεις, χαμήλωσαν αισθητά τους τόνους.
Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι η παρέμβαση που σχεδιάζεται δεν αφορά μόνο την παιδική χαρά ή την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά συνολικά την περιοχή. Σημείωσε ότι θα αξιοποιηθεί η μελέτη του ΥΠΕΚΑ, ενώ είπε ότι το έργο θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ότι οι πόροι είναι εξασφαλισμένοι.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΙΜΑΛΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΡ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ


ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ 

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Το κατάπτυστο ψευδορεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα με τηλεφωνήματα και e-mails, που θα παρουσιάσουμε. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του συζύγου της κ. Ζωής Βραχιολίδη, η οποία ρωτήθηκε από την ρεπόρτερ του αριστερού ΕΘΝΟΥΣ και η οποία αγνόησε τις δηλώσεις της και την εμφάνισαν να λέει πράγματα που δεν είπε! Δειτε τι σημειώνει ο κ. Ν.Βραχιολίδης:

"Δηλαδή αυτό που καταλαβαίνουμε η δημοσιογράφος αυτή με το ρεπορτάζ που έκανε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τόσα χρόνια που υπήρχε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους ρομά και όλες τις φυλές του Ισραήλ, τις μαυροντυμένες μουσουλμάνες που φαινόταν μόνο η μύτη τους με τις μαντίλες που φόραγαν και δεν ήξερες εάν από κάτω από τα ρούχα τους είχαν εκρηκτικά, όπως μάθαιναν στα κράτη από όπου προέρχονταν, αυτοί ήταν που καταλάμβαναν την πλατεία και δεν μπορούσαν να κάτσουν οι μανάδες με τα παιδιά τους που τα πήγαιναν στην παιδική χαρά.Για όλα αυτά έφταιγε η Χρυσή Αυγή; Και εγώ όταν τσακωνόμουν με αυτούς και τους έδιωχνα μέσα απο την παιδική χαρά τι ήμουν χρυσαυγίτης; ΟΧΙ ήμουν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μπήκαν απροσκάλεστα μέσα κάποιοι και είχαν απαιτήσεις κιόλας να κάθονται και στις καλύτερες θέσεις και εγώ να είμαι όρθιος. Και λέω ιδιοκτήτης για ένα και μόνο λόγο: Γιατί πληρώνω φόρους ενώ ο λαθραίος όχι. Εάν ο δήμαρχος κ. Καμίνης έχει αντίθετη άποψη να το δηλώσει. Και μην τυχόν....οι αριστερίζοντες πουν γιατί τους αποκαλώ λαθραίους, γιατί θα απαντήσω ότι κανένας δεν τους προσκάλεσε στο σπίτι μας για να μην είναι λαθραίοι. Εκτός αν τους προσκάλεσαν αυτοί - βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ,- που έρχονταν και πετροβολούσαν τους Έλληνες κατοίκους επειδή δεν τους ήθελαν στην περιοχή τους. Ας φτιάξουν οι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι υποστηρικτές, που αποκαλούν την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ istabul, σπίτια να τους φιλοξενήσουν εκείνοι.' Ολοι θυμόμαστε με πιο τρόπο μπήκαν στο σπίτι μας. Η σύζυγος μου που την έχετε και φωτογραφία δεν είπε αυτά τα λόγια, είπε πολλά άλλα και αντίθετα από αυτά, που υποστηρίζει το θλιβερό εκτός σημερινής πραγματικότητας για τον Αγ. Παντελεήμονα, ρεπορταζ! Αν αυτό δεν λέγεται κατευθυνόμενη δημοσιογραφία τότε πως λέγεται; 

Νίκος Βραχιολίδης.

**Σημείωση: Ο κ. Βραχιολίδης,χωρίς ασφαλώς να είναι Χρυσαυγίτης, είναι εκ των πρωταγωνιστών του κλεισίματος της παιδικής χαράς του Ναού...διότι εκεί γινότανε ρατσιστική κατάληψη της παιδικής χαράς από λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα τα ελληνόπουλα ή να παραγκωνίζονται ή να ξυλοκοπούνται...από τα τέκνα των λαθραίων!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτό που καταλαβαίνουμε η δημοσιογράφος αυτή με το ρεπορτάζ που έκανε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τόσα χρόνια που υπήρχε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους ρομά και όλες τις φυλές του Ισραήλ τις μαυροντυμένες μουσουλμάνες που φαινόταν μόνο η μύτη τους με τις μαντήλες που φόραγαν και δεν ήξερες εάν απο κάτω απο τα ρούχα τους είχαν εκρηκτικά, όπως μάθαιναν στα κράτη απο όπου προέρχονταν, αυτοί ήταν που καταλάμβαναν την πλατεία και δεν μπορούσαν να κάτσουν οι μανάδες με τα παιδιά τους που τα πήγαιναν στην παιδική χαρά.Για όλα αυτά έφταιγε η Χρυσή Αυγή. Και εγώ όταν τσακωνόμουν με αυτούς και τους έδιωχνα μέσα απο την παιδική χαρά τι ήμουν χρυσαυγίτης. ΟΧΙ ήμουν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μπήκαν απροσκάλεστα μέσα κάποιοι και είχαν απαιτήσεις κιόλας να κάθονται και στις καλύτερες θέσεις και εγώ να είμαι όρθιος. Και λέω ιδιοκτήτης για ένα και μόνο λόγο. Γιατί πληρώνω φόρους ενώ ο λαθραίος όχι. Εάν ο δήμαρχος κ. Καμίνης έχει αντίθετη άποψη να το δηλώσει. Και μην τυχόν και οι αριστερίζοντες πουν γιατί τους αποκαλώ λαθραίους γιατί θα απαντήσω οτι κανένας δεν τους προσκάλεσε στο σπίτι μας για να μην είναι λαθραίοι. Εκτός αν τους προσκάλεσαν αυτοί βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έρχονταν και πετροβολούσαν τους Έλληνες κατοίκους επειδή δεν τους ήθελαν στην περιοχή τους. Ας φτιάξουν του ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι υποστηρικτές, που αποκαλούν την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ istabul, σπίτια να τους φιλοξενήσουν εκείνοι.' Ολοι θυμόμαστε με πιο τρόπο μπήκαν στο σπίτι μας. Η σύζυγος που την έχετε και φωτογραφία δεν είπε αυτά τα λόγια, είπε πολλά άλλα και αντίθετα από αυτά.Αν αυτό δεν λέγεται κατευθυνόμενη δημοσιογραφία τότε τι λέγεται;
Νίκος Βραχιολίδης.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτό που καταλαβαίνουμε η δημοσιογράφος αυτή με το ρεπορτάζ που έκανε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τόσα χρόνια που υπήρχε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους ρομά και όλες τις φυλές του Ισραήλ τις μαυροντυμένες μουσουλμάνες που φαινόταν μόνο η μύτη τους με τις μαντήλες που φόραγαν και δεν ήξερες εάν απο κάτω απο τα ρούχα τους είχαν εκρηκτικά, όπως μάθαιναν στα κράτη απο όπου προέρχονταν, αυτοί ήταν που καταλάμβαναν την πλατεία και δεν μπορούσαν να κάτσουν οι μανάδες με τα παιδιά τους που τα πήγαιναν στην παιδική χαρά.Για όλα αυτά έφταιγε η Χρυσή Αυγή. Και εγώ όταν τσακωνόμουν με αυτούς και τους έδιωχνα μέσα απο την παιδική χαρά τι ήμουν χρυσαυγίτης. ΟΧΙ ήμουν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μπήκαν απροσκάλεστα μέσα κάποιοι και είχαν απαιτήσεις κιόλας να κάθονται και στις καλύτερες θέσεις και εγώ να είμαι όρθιος. Και λέω ιδιοκτήτης για ένα και μόνο λόγο. Γιατί πληρώνω φόρους ενώ ο λαθραίος όχι. Εάν ο δήμαρχος κ. Καμίνης έχει αντίθετη άποψη να το δηλώσει. Και μην τυχόν και οι αριστερίζοντες πουν γιατί τους αποκαλώ λαθραίους γιατί θα απαντήσω οτι κανένας δεν τους προσκάλεσε στο σπίτι μας για να μην είναι λαθραίοι. Εκτός αν τους προσκάλεσαν αυτοί βλέπε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έρχονταν και πετροβολούσαν τους Έλληνες κατοίκους επειδή δεν τους ήθελαν στην περιοχή τους. Ας φτιάξουν του ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι υποστηρικτές, που αποκαλούν την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ istabul, σπίτια να τους φιλοξενήσουν εκείνοι.' Ολοι θυμόμαστε με πιο τρόπο μπήκαν στο σπίτι μας. Η σύζυγος που την έχετε και φωτογραφία δεν είπε αυτά τα λόγια, είπε πολλά άλλα και αντίθετα από αυτά.Αν αυτό δεν λέγεται κατευθυνόμενη δημοσιογραφία τότε τι λέγεται;
Νίκος Βραχιολίδης.