Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Γ. ΓΚΙΟΛΒΑ (Μέγας εφευρετης)

ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ  ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΥ ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ  ΓΚΙΟΛΒΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΎΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ...ΕΩς ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ
Το Δίκτυο της Τράπεζας Τύπου είναι το μόνο που σε ιστοσελίδες του μοστράρει την περίπτωση του σπουδαίου αυτού Έλληνα και αναζητά τους προδότες... (Στη δεξιάς στήλη...υπάρχει κι εδώ..αν δεν το προσέξατε ακόμη)) Ως γνωστόν ο φλογερός και προικισμένος αυτός επιστήμων Γ.Γκίολβας πέθανε στην Ψάθα .. Είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε στα 1964 ..όταν σε  μια επίδειξη ...κίνησε αυτοκίνητο ...με καύσιμο ..νεράκι του Θεού...

Σήμερα σας παρουσιάζουμε  α) συνέντευξη της γυναίκας του Γκιόλβα  και β) λεπτομέρειες από το σύστημα  αμύνης ΑΡΤΕΜΙΣ... που ατυχώς σήμερα εκμεταλεύεται σήμερα το Ισραήλ... Τό είχε δωρήσει ο Γκιόλβας στο Υπουργείο ΄Αμυνας ... Τώρα πως βρέθηκε στο Ισραήλ είναι μιά άλλη θλιβερή ιστορία.. Γι αυτό κι  εμείς αναζητούμε τους ενόχους ...Γι αυτό και ο μέγας Γιώργος Γκιόλβας ...πέθανε στην ψάθα!
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε δε πως η βιογράφος του Γιώργου Γκιόλβα, η γνωστή συγγραφέας Ντορέττα Πέπα ε'ίναι βασική συνεργάτης μας .Το δε βιβλίο της για τον Γκίόλβα βρίσκεται σε πολλά βιβλίοπωλεία  του κέντρου των Αθηνών τουλάχιστον... Με την περίπτωση Γκιόλβα έχει ασχοληθεί εκτενώς και ο Χαρδαβέλλας .. Σας δίνουμε σήμερα και σχετικά βίντεο... που αξίζει να δείτε για να καταλάβαιτε τα χάλια μας...Η Ελλας με τα τα μπάσταρδά της... τον πέταξαν στα σκουπίδια ... και δεν ξέρουμε ποιοί από δαύτους πλούτισαν με τα σχέδιά του Γκιόλβα... πουλώντας τα σε άλλες χώρες! Αυτούς ψάχνουμε.. ΄Οποιος κάτι ξέρει ας επικοινωνήσει μαζί μας στο pressbank10@gmail.com






Γ.ΓΚΙΟΛΒΑΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ30- - -ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙ


Γ.ΓΚΙΟΛΒΑΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ30- – -ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙ


Γκιολβας: για το σύστημα Άρτεμις Ήταν μετά το 74 ένα βραδύ γύρο στης 9 με πήρε τηλέφωνο ο υφυπουργός εθνικής αμύνης και με παρακάλεσε να πάω εκεί αμέσως στο ΓΕΣ για μια πολλή σοβαρή σύσκεψη. Τότε εγώ έφτιαχνα το «Μπεβατρο» Ένα σύστημα για την σύντηξη της ύλης το σύστημα «Αρτεμις» ήταν ένα μέρος μόνο τον γενικότερων στοιχειών του συστήματος «Μπεβατρο» Το οποίο είχε μέσα ¨φοτοδεσμη πλάσματος» Τι σημαίνει αυτό??Με απλά λόγια το πλάσμα που προέρχεται από την σύντηξη της ύλης εξαγόμενο από το μαγνητικό πεδίο γίνεται φωτοδεσμη δηλαδή ακτινοβολία. Στην σύσκεψη εκείνο το βραδύ πήραν μέρος 5 άνθρωποι μαζί με εμένα. Στις 12 τα μεσάνυχτα τους παρέδωσα τα σχεδία του «Άρτεμις» και τους είπα -αν διαρρεύσει οτιδήποτε αυτός που θα κάνει την ζημία πρέπει να εκτελεστεί επιτόπου. Ταυτόχρονα ξεκαθάρισα πώς πρόκειται για ένα όπλο στρατηγικής σημασίας που θα εξασφαλίσει μια για πάντα τον εναέριο χώρο της Ελλάδας.
Με αυτό το σύστημα δεν μπορούσε να περάσει κανένα αεροπλάνο σε οιαδήποτε ύψος αν θέλαμε εμείς. Ο εντοπισμός του οιοδήποτε σκάφους γινόταν ταυτόχρονα με την είσοδο του στον εναέριο χώρο μας και η στόχευση δεν χρειαζόταν καν ανθρώπινο δυναμικό. Τους έδωσα τα σχεδία για το σύστημα αυτό εκπροσωπώντας το κέντρο επιστημονικών ερευνών που ίδρυσα το 1955 και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μου είπαν αυτό δεν μπορεί να το φτιάξει κάνεις βοήθησε μας και τους βοήθησα και εγώ και άλλοι.. Το «ΑΡΤΕΜΙΣ» παρηχθη.. Αλλά ο πρώτος που το παρήγαγε ήταν τέσσερα χρόνια πριν το Ισραήλ, που τόσα κράτη τροφοδοτεί μεταξύ άλλων και την ΤΟΥΡΚΙΑ!!.
Το ένα βραδύ εγώ τους έδωσα τα σχεδία του συστήματος αυτομάτου τυφλής στόχευσης και την άλλη μέρα τα είχαν στα χέρια τους οι ισραηλίτες… Είναι να τρελαίνεσαι δίνεις την ψυχή σου για ένα τέτοιο υπεροπλο που θα προστάτευε μια για πάντα την πατρίδα σου και οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι υπηρετούν την άμυνα της και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά να παραδίνουν τα σχεδία στους χειρότερους εχθρούς του ελληνισμού….. Γκιολβας σε ηχητικό μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: