Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΠΑ!


ΙΑΚΩΒΕ...ΙΑΚΩΒΕ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!

ΠΕΡΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ! 
ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΗΔΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ... ΩΡΑ ΤΟΥ!
   
Γράφει ο 
Γερο-σοφός
alt
Πρόκειται περί συνετού , συγκροτημένου,ηθικού κατά πάντα ανδρός, πλην εκείνου του κλίματος σύγκρουσής του, εν πνεύματι... αγίω ασφαλώς, με τον αοίδημο Χριστόδουλο, όστις του ...έκλεψε την παράσταση και εξελέγη αυτός  Αρχιεπίσκοπος , αντί του εκ Θηβών Ιερωνύμου... ο οποίος για ένα διάστημα ..το έφερε βαρέως...Αλλά κι όταν μετά θάνατον του πρώτου πέτυχε να τον αντικαταστήσει στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, η σκιά του Χριστοδούλου
επικρέμεται επί της κεφαλής του. Και το γνωρίζει, όπως γνωρίζει και τι λέει το χριστεπώνυμο ποίμνιο περί αυτού: "Λαπάν" τον ανεβάζει και χλιαρόν κι άνευρον τον κατεβάζει.. χώρια που ενθυμείτε και την κομματική του Πασοκική ταυτότητα,λίαν επιβαρυντικό στοιχείο για την πολιτική του κρίση.
Ο λαός δεν απορρίπτει την αγαθήν προσωπικότητά του, αλλά θα περίμενε εξ αυτού μια πιο σθεναρή παρουσία στα τεκταινόμενα, ειδικά στις δεινές μέρες που από τριετίας ξάφνου, βιώνει. Φυσικά ο ανεύθυνος λαός μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να έχει οπτασίες και φαντασιώσεις, αλλά πάντως δεν είναι δυνατόν να τον εμποδίσουμε από του να προσδοκά, από τους ηγέτες του, τα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: