Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

TO ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!



Η ηλεκτρονική αυτή εφημερίδα γεννήθηκε μέσα στον αναβρασμό της εξέγερσης των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα και με αφορμή κυρίως την πρόστυχη στάση του τυχοδιωκτικού ΣΥΡΙΖΑ ... να σταθεί... φιλάνθρωπα προς τους λαθρομετανάστες , αγνοώντας προκλητικά τους ντόπιους που γκετοποιήθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη από την εισβολή των λαθραίων. Η ξετσιπωσιά δε των κωλο-προοδευτικών της αριστεράς έφθασε στο σημείο να παραφιλολογεί ...ότι δα δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, αλλά μόνον μετανάστες... !! Ουστ καραγκιόζηδες!Τους τρίψαμε στη μούρη τις κωλοθεωρίες τους και σήμερα πλέον πανελλήνια οι πάντες μιλάνε για λαθρομετανάστες.
Κανείς από τους κατοίκους δεν είχε διάθεση να τα βάλλει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα όλοι προσδοκούσαν από τα κόμματα να συμπαρασταθούν στα τεράστια προβλήματα του γκέτο του Αγ. Παντελεήμονα. Οι δε εύλογες διαμαρτυρίες τους είχαν ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν από τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ .. ως ρατσιστικές!
Τέτοια κακο-συριζικιά!
Στην εξαφάνισή των λαθρομεταναστών έπαιξε σημαντικό ρόλο και το νταηλίκι των παιδιών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .. Μαζί δε με τους λαθρομετανάστες το έβαλαν στα πόδια και τα τσογλάνια του Τσίπρα κι Αλαβάνου. (Ψάξτε στις στήλες μας δεξιά και θα δείτε γιατί είμαστε λάβροι κατά του τυχοδιωκτικού αυτού κόμματος που σήμερα φευ... εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων. Μακάρι να αναβλέψουν ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ... και να δράσουν ελληνικά!)

Βασικός στόχος της εφημερίδας αυτής είναι η απογκετοποίηση της περιοχής.
Με τους νόμιμους μετανάστες ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα . Η συμβίωση είναι αρμονική.
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε εδώ τα λέει όλα. Ένα Πωλονάκι, ένας Νηγηριανός και μια Ελληνίδα χορεύουν HIP-HOP κι απέσπασαν τα περισσότερα χειροκροτήματα στην τελετή λήξης των φετινών μαθημάτων του 99 ου Δημοτικού Σχολείου του Αγ. Παντελεήμονα...
Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της περιοχής .. Ο ρατσισμός γεννήθηκε μόνον στα αρρωστημένα μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. .. και για μια περίοδο τα μπάσταρδα τους πουλούσαν αναιδώς το «εφεύρημά» τους σε τιμή ευκαιρίας...
Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ από αυτό το άλλο πρόσωπο του Αγ. Παντελεήμονα, που αρχίζει πια σιγ-ασιγά να βρίσκει τον καλό εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: