Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΣΦΓΑΛΙΑΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ Η ..ΚΑΣΙΔΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ

Και οι φαιδρότητες των καραγκιοζ-πολιτικών μας..Σήμερα το ... ανάδελφον έθνος απολαμβάνει την σφαλιάρα που έφαγε από κάποιον η κ. Κανέλη και γίνεται μέγας ...δημοκρατικός τζερτζελές από τους επαγγελματίες ντήλερ της ευκαιριακής δημοκρατίας που κάποιοι την πουλάνε σταθερά ως ζαρζαβατικόν!

Οι μισοί ΄Ελληνες λένε μπράβο (;) στον Κασιδιάρη, κι οι άλλοι τον καταδικάζουν.

Μέγας ο κουρνιαχτός των φαιδρών που διεκδικούν τη ψήφο μας.Άμετροι οι αλλαλαγμοί τους .

Γενική η σύμπλευσή τους! Μέχρι κι ο γραφικός παρ΄ημίν πρόεδρος δημοκρατίας Παπουλάκος έβγαλε ανακοίνωση καταδικάζων το συμβάν... ενώ την ίδια στιγμή ..ξέχασε τις δηλώσεις Ερντογάν κατά της Ελλάδος. Δεν έβγαλε ΚΙΧ! Ο δόλιος Πασοκατζής και Γερμανοτραφής πρόεδρος της, τσεγκενέ-μαχαλά, δημοκρατίας μας!!!


Κρατείστε την ψυχραιμία σας... οι πάντες που καταδικάζουν την απαράδεκτη πράξη αυτού του μη γνωστού και στη μάνα του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, όνομα και πράμα,... κινούνται στον ίδιο πλάγιο ήχο.

Δεν θα πούμε πολλά. Σας θυμίζουμε απλά την ατόφια φασιστική αντίληψη του εκλαμπρότατου
κ. Ευαγγέλου Βενιζέλου, που διακήρυξε μόλις προχθές, κι ο οποίος υπερφαλαγγίζων τα πάντα μας πρόσφερε τη ρηματική..απογυμνωτική δήλωση πως δεν... θα δεχθεί συνομιλητή σε τηλεοπτικό πάνελ,
Εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής...! Αν ο τύπος αυτός δεν είναι μαλάκας πείτε μας τι είναι πιά!

Μα σε μια δημοκρατία-ξέρουμε όλοι οι ουσία δημοκράτες, πως δεν αποκλείουμε κανέναν από διάλογο! Πολύ δε περισσότερο όταν αυτός είναι τιμημένος με ψήφους του λαού!
Πρόκειται για κάθετη παραβίαση κάθε δημοκρατικής έννοιας κι απόλυτης φασιστικής νοοτροπίας που είναι μέσα στο μεδούλι αυτού του πανάθλιου κόμματος του ΠΑΣΟΚ, που μας έφερε σε αυτό το επίπεδο!.
Και ποιος είναι τελικά φασίστας, ο Βενιζέλος ή ο Κασιδιάρης; Οφείλετε , αν διαθέτετε, ελάχιστον κριτικό νουν, να απαντήσετε όχι σε μας ...στον εαυτούλη σας μόνον!

Ποτέ και κανείς δεν χτυπάει γυναίκα παρά μόνο με λουλούδια...Ο Κασιδιάρης... ως κασίδης...κασιδοφέρθηκε!Κατάπτυστος. Κάθετα!

Αλλά και οι γλωσσοκόπανες Κανέλη και Δούρου, ας μην τα μασάνε! Αυτές οι κυράτσες εξόργισαν τον μαχαλόμαγκα νεανία με τα σταθερά υποτιμητικά τους! Τον προκάλεσαν! Πέταξε ποτήρι με νερό στη προκλητική Δούρου και η Κυρά-Κανέλη, έκρινε σκόπιμο να τον ραπίσει με εφημερίδα, ωρυόμενη κι αυτή... υπέρ δημοκρατίας! Ε, από και πέρα ο Κασιδιάρης δεν άντεξε αυτό το στυλ δημοκρατίας των κυριών αυτών...Και διέπραξε τα όσα ανόσια είδαμε!

΄Όμως το θέμα δεν είναι η βάναυση συμπεριφορά του Χρυσαυγήτη αυτού. Αλλά το σύνολο πλέον των πολιτικών μας, που με αφορμή το επεισόδιο αυτό , αποδεικνύουν πόσο πια ξεβράκωτοι είναι πολύτροπα! Σε ‘όλα τα επίπεδα!
Ειλικρινά απολαύσαμε την αντίδραση της σταθερά βαλλόμενης ...δημοκρατικά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (από παρδαλούς πολιτικούς και δημοσιογραφίσκους του συστήματος) που , πετάγοντας αυτή το γάντι... λέει πως κηρύσσει εμπάργκο κατά των αθλίων Μ.Μ.Ε
--Δεν μας ενδιαφέρουν τα Μ.Μ.Ε όπως έχουν σήμερα... λένε. Δεν μας γουστάρετε..και δεν σας γουστάρουμε...λένε! Αντρίκια στάση. Που προφανώς εξηγεί και τις 400.000 ψήφους που έλαβε ο περιθωριακός αυτός σχηματισμός. Θα δούμε αν η αρνητική συμπεριφορά Κασιδιάρη θα βοηθήσει στην παρά πέρα άνοδό του, ή στην εξαφάνιση του.

Εμείς , είπαμε μόλις πριν λίγες μέρες το σημαδιακό: Τόσο το Κ.Κ.Ε όσο και η Χρυσή Αυγή έχουν θέση στη βουλή... ως ατραξιόν και μόνον! Και οι δυό αυτοί κομματικοί σχηματισμοί, είναι φασιστοειδή από κούνια . Διαφέρουν στο κόλορ...μόνον.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: