Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ..ΣΕ..ΠΕΝΙΑ!


ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ..ΠΑΙΝΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!

ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΣΕ ΤΡΩΓΛΗ...
ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!
Έχει συναντηθεί με όλους τους ..σπουδαίους του καιρού μας.. Τους συνεντευξιάστηκε..
Περίφανος κι ανέντακτος... σήμερα όμως βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές- αυτός ο επιφανής δημοσιογράφος - άλλο τι μπορεί να λαλήσουν τα χαζοβιόλια που ποιούν τον δημοσιογράφο...μέσα από  τα ΜΜΕ κι ιντερνέτια..;. Ποσώς  μας απασχολεί η ανεπάρκειά  τους!




Αμοίβεται ελάχιστα- Είναι 75 ετών- Δεν έχει ασφάλιση!-Σύνταξη- κ.λ.π.
Σηκώνει τον σταυρό που τον έλαχε πάντα με την καλοκαρδία που τον διακρίνει...


Όλοι θεωρούν πως οι δημοσιογράφοι ..είναι ματσωμένοι...κ.λ.π.
Ο Κ.ΠΑΠ. -Δεν θα αναφέρουμε το πλήρες όνομά του, αν και βάζουμε εδώ τη φωτογραφία του...
΄Οποιος καταλάβει...κατάλαβε. !!
Είναι ο μόνος ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  που έχει συναντηθεί με τις μεγαλύτερες -και περισσότερες-προσωπικότητες της Υδρογείου...(με βασιλείς, πρωθυπουργούς, ηγέτες γενικά, και πάσχιζει να δώσει ΟΥΣΙΑ σε ένα μαγαζί ..δημοσιογραφικό, χαμηλής εμβέλειας...
και ιδιοκτήτη χαμηλότατων προδιαγραφών...
Ο Κ.ΠΑΠ. το επέλεξε.. και επειδή είναι εκ των πιο εντίμων ανθρώπων ..δεν απαρνιέται τις επιλογές του.
Ο Κ.ΠΑΠ... συνεχίζει εργαζόμενος σε ημερήσια εφημερίδα... με το... κομμάτι... Για ελάχιστα γρόσια... Δεν έχει άλλον πόρο ζωής... Δεν έχει ο γλυκύτατος αυτός πνευματικός  άνθρωπος.. άλλο τρόπο επιβίωσης. Τον έχουν εκμεταλλευτεί πολλοί... και ειδικά αυτός ο καραγκιόζης που παριστάνει τον σημερινό εργοδότη του!

Επί 20 χρόνια που είναι στη  δούλεψη του.. δεν αισθάνθηκε καν την ανάγκη... να τον ασφαλίσει...ο πανάθλιος..ΜΙΧ!  Μα ούτε κι ο Κ.ΠΑΠ... του χτύπησε το χέρι... στο γραφείο!
Αλλά ο ταπεινός αυτός  -με μεγαλείο ψυχής- δημοσιογράφος...που ακολουθεί τα βήματα του Παπαδιαμάντη...δεν κακίζει κανένα..Ζει σε κάποια αποθήκη του ιδιοκτήτη της εφημερίδας που εργάζεται ή κάπου σε τρώγλη του Νέου Κόσμου...Αυτοσυντηρείται στην ηλικία αυτή...όπως-όπως!

Αναδεικνύουμε τη τραγωδία του δημοσιογράφου με ένα στόχο... Να πάψουμε πια ΟΛΟΙ να μιλάνε για ..τους ρουφιάνους ...δημοσιογράφους... κ.λ.π.
Να δούμε και την άλλη πλευρά του αληθινου δημοσιογράφου...
Ξέρουμε πως ο Κ.ΠΑΠ... θα μας τραβήξει τα αφτιά... Θα θυμώσει. Ο Κ.ΠΑΠ. είναι περίπτωση σπάνιας... εντιμότητας κι ευθύτητας!... Γι αυτό και δεν συμβιβάστηκε με κανέναν πούστη.. Γι αυτό και ζει σε τρώγλη... Το πως δε ζει ένας Θεός ..το ξέρει...
Βγάζουμε το θέμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!... και με τη φωτογραφία του Κ.ΠΑΠ... στο Ευαγγελισμό...(πασχει από πολλά ο Κ.ΠΑΠ.  Η φωτογραφία είναι αποκλειστικά δική μας.. και τη τραβήξαμε  στον Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ...   εδώ... διότι ο Κώστας... είναι πανσίγνωστος στον δημοσιογραφικό κόσμο της Ελλάδας! Θα συγκινηθεί λέτε κανείς; για την σιωπηλή λέτε περιπέτειά του ΤΩΡΑ;

Τι ζητάμε; Τίποτε! Απλά να καταλάβαιτε .. τον ΑΓΝΩΣΤΟ  πένητα δημοσιογράφο!Αυτόν τον άνθρωπο που αγωνίζετε για τα δικά σας ... νιτερέσια... Αλλά που ο ίδιος ζεί σε τρώγλγη!
Αν το καταλάβαιτε... βέβαια!
Θα επανέλθουμε...Ασφαλώς!Και ειδικά με αυτούς που κάνουν και τον δημοσιογραφο..θεωρώντας πως δα ...γίνανε δημοσιογράφοι ..επειδή γίνανε  μέλη της ιστορικά... πουτανέσκας ΕΣΗΕΑ!! Περιμένουμε!!Και θα το δούμε... και θα το διασκεδάσουμε!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ..πανάθεμά σας... να είστε διακριτικοί προς τον Κ.ΠΑΠ.. όσοι δα εκ του χαλιαμπάλια δημοσιογραφικού κόσμου... θελήσετε να χαϊδέψετε πονεμένο συνάδελφό σας... Επικοινωνείστε μαζί μας στο 6943464957...
--Θα σας πάρει ο διάολος αν είστε άγαρμποι. ΄Ακομψοι! .. Λάου.-.λαου να το  πάτε.. να τσουλήσετε την όποια αγάπη σας, προς συνάδελφο..

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: