Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ...Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ!

Ρε ..ξυπνείτσε ...Τρεχαντήρηδες!
ΑΓΙΟ-ΔΙΑΟΛΟ-ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΙΩΤΕΣ..


MΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Αλήθεια... γιατί έπαψε το φλύαρο και οργισμένο γκέτο ΤΟΥ Αγίου Παντελεήμονα  να ακούγεται;
Και γιατί να ακούγεται...;
Κάπως τα άσκημα βολεύτηκαν, αν και το καζάνι και η πολιορκία της περιοχής από τους ξώμαχους λαθραίους συνεχίζεται το ίδιο φοβικά για όλους τους πάλαι ποτέ ορίτζιναλ κατοίκους...
Και τι κάνουν..οι θυμωμένοι του Αγίου και των πέριξ περιοχών; Βουβάθηκαν;
Γιατί;
Θα σας το πούμε εμείς: Η εξέγερση ήταν πράξη αγανάκτησης της στιγμής, η οποία μπολιάστηκε κι από εξωγήϊνους κομματικά...( Εκείνη η κιτρινιάρα Κούρτοβικ του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ρέστα ...πρασινίζουσα.. που την παράσταση στην περιοχή..έκλεβε ο Μηχαλολιάκος..-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-. Δράμα...δραμάτων...) Τέλος πάντων στις αναμπουμπούλες... χαίρονται και τα διαόλια....

Για να δείτε το αστείο της ...εξέγερσης... που έγινε δα και πρότυπο-παράδειγμα, γι άλλες ομοιοπαθούσες περιοχές. είναι ότι οι "λαπάδες" της εξέγερσης-που κακώς χαρακτηρίστηκαν ...ακροδεξιοι... ( απλώς την εξέγερσή τους την έσωσαν οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ... -ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ..ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΤΣΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΟΥΝ!


Αυτοί λοιπόν οι εξεγερθέντες του Αγίου Παντελεήμονα, κάνανε την εξέγερση της κατσαρόλας! Γυναίκες ήσαν οι πρωταγωνίστριες του όλου θορύβου που προκλήθηκε.. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ...

΄Ομως... Σιγούν βαθέως..ΑΠΑΝΤΕΣ! .Προφανώς θα κάηκε το τηγάνι στο χυλό...
Είχαν δε διαπράξει και την ηλιθιότητα ...ναι αυτοί οι κατσαρόπληκτοι.. να διερωτηθούν, τα μαλάκια, γιατί  υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα... χωρίς να ρωτήσουμε την απέραντη αδειοσύνη της κεφάλας τους.!

Γούσταραν οφφίτσια ...πρωτιάς... την ώρα που εμείς, όπως αποδείχτηκε, δεν κουβαλούσαμε τέτοια βίτσια...
Μάλιστα δε τα συνοικιακά αυτά ΟΥΦΟ -τα πανάσχετα σε θέματα δημοσιότητας-είχαν το θράσος .να μας κάνουν και υποδείξεις...Τέτοιος ..ανεγκεφαλισμός από αργόσχολους στους γύρω καφενέδες!
--Πως να ομιλήσεις με συνοικιακά ΟΥΦΟ; Κι όμως η ιστοσελίδα αυτή από την πρώτη στιγμή... παραμένει από τις πρώτες σε ..."θέαση" κι αναγνωσιμότητα! Μπορεί κάθε ένας να το ελέγξει.!.

Λοιπόν, εσείς οι εξεγερθέντες  της κατσαρόλας του Αγίου Παντελεήμονα, άσκεπτοι, άνοες κι αμαθείς με πατέντα κόψτε το βήχα...
Από τον Μάρτη που έχει στηθεί αυτή η ιστοσελίδα... δεν έχετε καταλάβει τίποτε, όπως και δεν καταλαβαίνετε ΟΥΔΕΝ , από τη στιγμή που δεν ...προνοήσατε... να προλάβαιτε το ΓΚΕΤΟ ΠΟΥ βιώνετε αυτή τη στιγμή!.. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΝΙΟΝΙΟ που κουβαλάτε θα έπρεπε εμείς , Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΓΗΜΟΝΑ... να ΣΑΣ ορμηνευτούμε.. όταν δεν ξέρετε -γνωστικά, πολιτικά  κ.λ.π.)... δεν ξέρετε-ΛΕΜΕ- που πάνε τα τέσσερα;..
Λοιπόν μαγκάκια της εξεγερμένης  κατσαρόλας... κόψτε τις κοτσάνες... ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!... αν μπορείτε... ΠΟΥ...ΔΕΝ όμως... ΞΕΡΟΥΜΕ!

Πείτε μας όμως... Γιατί εδώ και μήνες ..ΣΙΓΕΙΤΕ φαιδρώς, όπως φαιδρά υπήρξε και η δήθεν εξέγερσή σας..;
Να πείτε τι;
Θα τα λέμε εμείς ... Από αυτή την έπαλξη ..που από την πρώτη μέρα συνεχίζει να έχει μια θέαση αξιοζήλευτη... στο διαδίκτυο..
..Και επειδή η... δεν θα το καταλάβεις ...μονομιάς, αυτό που λέμε...Απλά προτείνουμε... να συνδεθείς μαζί μας... να ενώσεις τη φωνή σου, -πέραν της κατσαρόλας- ...
Σου ζητάμε τίποτε; Απλά να καθήσεις και να συλλογιστείς!
Να και κάτι άλλο που θυμηθήκαμε..
Μέσα στο γενικότερο νταβαντούρι...Καμιά επιχείρηση..κανένα μαγαζάκι-εκεί στη γειτονιά- από αυτά που τα ταϊζετε!!!   δεν θέλησε ΟΥΤΕ καν μια αφισέτα να προμηθευτεί! -ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΟΔΑΡΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗΣ-
Μια συνθηματική αφισσέτα .. ώστε οι ΞΕΝΟΙ που σας πνίγουν να μάθουν κάτι... Δηλαδή να ΣΑΣ ..σέβονται.. Μά ουτε μια επιχείρηση , ούτε καν ένα κωλομάγαζο...ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ κι εσύ εξεγερμένε της κατσαρόλας, αφελή κάτοικε του αειμνήστου.. Αγίου Παντελεήμονα!..το θέλησες... Θα ρωτούσαμε γιατί; Θα ήταν αφελές για τα γράδα που κουβαλάς!
Λέτε δα, από τους κατσαρολικούς αυτούς " επαναστάστες " να βρεθεί κάποιος,- έστω ένας.-.. να μας πεί τι; ΄Οτι κάνουμε λάθος;.. ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

 Δημοσίευση ανάρτησης



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: