Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο ΕγνατίαTV: Κάτω τα χεριά από την Μακεδονία και τους στρατιωτικούς μας!

ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/5AkqV8qXg-I 

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία Τηλεόραση και σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αρχικά τόνισε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των ανοιχτών συνόρων έχει μεταβάλει την πατρίδα μας σε μία ζούγκλα. Για να κατασταλεί η εγκληματικότητα χρειάζεται πολιτική βούληση και μόνο η Χρυσή Αυγή την διαθέτει, ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο Εθνικισμός είναι κίνημα κατ’ εξοχήν Λαϊκό» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1945: ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ AEIMNΗΣΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΒΕΖΑΝΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Εμείς δε γονατίσαμε σκυφτοί, τα πόδια να φιλήσουμε του δυνατού σαν τα σκουλήκια που πατεί μας. Μα για να αντισταθή με το σπαθί βρέθηκε σαν πολύ στοχαστική και σαν πολύ ονειρόπλεχτη η ψυχή μας...» ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 1922

Όχι τυχαία, έθεσα εις την αρχή αυτού του κειμένου τον στίχο αυτό του Παλαμά, τις ιδέες του οποίου με θέρμη υπεράσπιζε ο αείμνηστος καθηγητής Δημήτριος Βεζανής, ένας λησμονημένος πρωτοπόρος της εθνικής ιδέας, ένας ξεχωριστός πνευματικός άνθρωπος, ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν ένας από τους εμπνευστές του θρυλικού απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, της πλέον ηρωϊκής σελίδας της Ιστορίας μας στα χρόνια μιας αμφίβολης και παρακμιακής “ειρήνης”.

Μήπως η μύτη σας είναι συνεχώς βουλωμένη ή τρέχει και δεν λέει να σταματήσει;
Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να υποφέρετε από ρινίτιδα, μια φλεγμονή των βλεννογόνων της μύτης. Αν είναι κρύωμα τα συμπτώματα υποχωρούν σε λίγες μέρες.
Η αλλεργική ρινίτιδα είναι, πραγματικά, η πιο συχνή αλλεργική πάθηση και έχει γίνει πολύ πιο συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια. Η ρινίτιδα είναι η πιο συνηθισμένη αλλεργική πάθηση στην Ελλάδα και επηρεάζει πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους. Όπως θα γνωρίζετε - πάρα πολύ καλά - αν είστε πάσχων, δεν επηρεάζεται μόνο η μύτη σας. Ένα από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα είναι τα μάτια που έχουν κνησμό και δακρύζουν ασταμάτητα, μία πάθηση γνωστή ως αλλεργική επιπεφυκίτιδα, και στο ένα τρίτο περίπου των ατόμων που υποφέρουν από αλλεργική ρινίτιδα το κυριότερο σύμπτωμα είναι τα κόκκινα μάτια με κνησμό και δακρύρροια. Πολλές φορές συνυπάρχει με άλλες αλλεργικές παθήσεις, όπως το άσθμα. Η θεραπεία της ρινίτιδας επιβάλλεται καθώς μπορεί να αποτελέσει αιτία για άλλες παθήσεις όπως οι διαταραχές στη διάρκεια του ύπνου, η κόπωση και οι μαθησιακές δυσκολίες. ....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: