Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Όλη η Ελλάδα του λέει μπράβο! Ο Καλεντερίδης ξεβράκωσε τον Τσίπρα

Το έχουμε ξαναγράψει σε τούτη εδώ τη στήλη. Όπως επιχείρησαν να υφαρπάξουν την υπογραφή και συναίνεση των Ελλήνων για την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας –μια με το Σχέδιο Ανάν, που μας γλίτωσε ο Τάσος Παπαδόπουλος και η γενναία στάση των Κύπριων αδελφών μας στο δημοψήφισμα, και μια με την Πενταμερή, στην Ελβετία, που μας γλίτωσε ο Ερντογάν για δικούς του λόγους–, έτσι επιχειρούν να πετύχουν την υπογραφή της Ελλάδας για να αναγνωρίσουμε κράτος με το όνομα Μακεδονία, με σύνθετη μορφή, που σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε «μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ που μας στέλνει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ....
ΘΕΜΑ: Η αξιοποίηση του  Ταφικού Τύμβου της Μ.Δοξιπάρας ‘χάνεται’ κάπου ανάμεσα στα Υπουργεία. Αόριστη κι άνευ λύσεων η απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού.
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού στην Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος  Δημοσχάκης, αναφορικά με την προστασία κι ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου του Ταφικού Τύμβου στην Μικρή Δοξιπάρα.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑΣ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΤΑΤΗ

_________________________________
Προσοχή αν θελετε να ειστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ!... κι αν επιτέλους λατρεύετε τη ζωή...που είναι για τα πανηγύρια...τελικά... Τέλος πάντων...ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΛΑΛΩ... εν γνώσει κι αγάπη!

ΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΕΝ ΥΓΕΙΑ! Δεν το λέω εγώ αλλά Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. Ο ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΚΤΆΤΗΣ
ΤΡΩΤΕ: Σύκα, αβοκάντο, σελινο, Καρύδια, κόκκινα φασόλια,μανιτάρια,σταφύλια, γλυκοπατάτες,κρεμύδια,σκόρδο,αμύγδαλα...
Απ όλα αυτά εγώ τρώω μόνον τα ΤΕΣΣΕΡΑ... Διότι απλά δεν μου έτυχε. Το ίδιο τυχαίνει καλώς -κακώς σε όλους μας που βρεθήκαμε στη ρημάδα αυτή ζήση!...
Τα μέ κόκκινα υποσημειούμενα είναι αυτά που καταναλώνω εγώ ..Με αυτά πορέυτηκα εώς τα 82 μου ...Ε, κάτι είναι και αυτό! ΄Ισως είναι περισσότερο κάπως από τα ισχύοντα! - ΑΠ.ΒΡΑΧ!
__________________________________

ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.
Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: