Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΠΑΙΖΕΙΝ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!


ΤΖΙΦΟΣ ΤΟ ΟΔΗΠΟΡΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣ...ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ...ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΈΦΥΓΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ!

Αόριστες υποσχέσεις και όχι συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το θέμα του ελληνικού χρέους πήρε ο πρωθυπουργός στις συναντήσεις που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ και την Άνγκελα Μέρκελ

Για ακόμη μια φορά η ατμόσφαιρα στις επαφές ήταν φιλική αλλά η έκβαση των συζητήσεων δεν θα έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕΤΕ...ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΙ!!!

Περισσότερες «σοκαριστικές» φωτογραφίες θα αναρτώνται στο Facebook

Περισσότερες «σοκαριστικές» φωτογραφίες θα αναρτώνται στο Facebook
Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Facebook ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι θα αρχίσει να επιτρέπει την ανάρτηση από τα μέλη του φωτογραφιών με ευαίσθητο περιεχόμενο, εφόσον αυτές είναι σημαντικές για το δημόσιον συμφέρον ή αξίζουν να είναι στην επικαιρότητα. 

«Θα αρχίσουμε να επιτρέπουμε (τη δημοσιοποίηση) περισσότερου υλικού, το οποίο οι άνθρωποι εκτιμούν ότι είναι σημαντικό, ότι αξίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα ή ότι αφορά το δημόσιο συμφέρον, ακόμη κι αν δεν σέβεται τα κριτήριά μας», έγραψαν σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό τους οι αντιπρόεδροι της εταιρείας Τζόελ Κάπλαν και Τζάστιν Οσόφσκι. 

ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ.......ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Μια εθνική κοινότητα αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της σωρεία από ανάγκες και επιθυμίες. Συνεπώς πρέπει να προβεί στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να θωρακισθεί από τις απειλές και να λάβει ακέραιο τον δρόμο τής ανάπτυξης.  Και όσο πιο περίοπτη γεωπολιτική θέση διαθέτει η κοινότητα, τόσο περισσότερη εγρήγορση απαιτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: