Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ-ΒΟΤΑΝΩΝ!
ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες

Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ...

...ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ κ. ΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ… σας δίδει συνταγές μαγειρικής προϊόντων της φύσης… Θα διαπιστώσετε πως πολλά καθημερινά…τα κάνουμε λανθασμένα με αποτέλεσμα να καταστρέφουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών που βάζουμε στην κατσαρόλα… Προσέξτε το…: 
 

Ας δούμε πώς πρέπει να μαγειρεύουμε τα τρόφιμα ώστε να μη χάσουν τη θρεπτική τους αξία και να μη μετατρέπονται από ωφέλιμα σε βλαβερά: 

1. Ποτέ μη μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά. Αντίθετα το μαγείρεμα πρέπει να γίνεται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία (το κουμπί της ηλεκτρικής κουζίνας στο 1/2, ή το γκάζι στο μικρό μάτι και με ελάχιστη φλόγα). Μπορεί έτσι το μαγείρεμα ν' αργεί λίγο, αλλά έτσι δεν καταστρέφονται οι βιταμίνες και άλλες πολύτιμες ουσίες και το φαγητό γίνεται νόστιμο και υγιεινό. Επιπλέον μ’ αυτό τον τρόπο δεν χρειάζονται πολλά ξεσκεπάσματα και ανακατώματα αφού στη χαμηλή θερμοκρασία το φαγητό δεν κολλάει, δε φουσκώνει, δε χύνεται.

ΟΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ---ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Οι 12 πληγές του πλανήτη

Δεν είναι περίεργο; Εξ αρχής .... Οι 12 θεοί του Ολύμπου , και μετά οι 12 εντολές . Οι 12 απόστολοι, και σήμερα οι 12 πληγές του πλανήτη!

ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!



Φωτογραφία του Σταύρος Κομνηνός.

Αυτοί είναι οι αρχηγοί του Εβραιοσιωνισμού. Τα αφεντικά μας..που καρυδώνουν την Ελλάδα, επιδιώκοντας να την αφανίσουν... Τους κάθεται στο στομάχι... 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!




ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ...
( IΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ- ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ)-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
__________________________________ 

Ολυμπιονίκες ρομποτικής μαθητές από την Ξάνθη

Ολυμπιονίκες ρομποτικής μαθητές από την Ξάνθη

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn 
«Αργυροί» επέστρεψαν τρεις μαθητές Λυκείου στην Ξάνθη από το διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής στο Κατάρ, ανταγωνιζόμενοι τους «μάστερ» του τομέα, Ασιάτες
«Αργυροί» επέστρεψαν τρεις μαθητές Λυκείου στην Ξάνθη από το διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής στο Κατάρ, ανταγωνιζόμενοι τους «μάστερ» του τομέα, Ασιάτες. 
Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» ο Βασίλης, ο Αλέξανδρος και ο Χάρης, από το 1ο Λύκειο Ξάνθης, έφεραν το πρώτο μετάλλιο που έχει κατακτήσει η χώρα μας σε διαγωνισμό ρομποτικής. «Ελληνικά σχολεία εδώ και επτά χρόνια συμμετέχουν σε αυτούς τους διαγωνισμούς καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Ελλάδα έχει μπει εδώ και αρκετά χρόνια στο «παιχνίδι» της ρομποτικής, δεδομένου ότι η Αμερική έκανε την εμφάνισή της στην εν λόγω Ολυμπιάδα μόλις πέρσι», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει: 

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΩΣ ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΠΟΙΚΟΥΣ 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!

Του Γιώργου Τρανάκου... ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!


Άνδρος (φωτο: Επαμεινώνδας Μαρμαράς) 

Πρωινό Σαββάτου 31 Οκτωβρίου. Oκαιρός έχει βορίσει, ξηρός. Κρύος ήλιος, με δόντια που λέμε. Παίρνω το αυτοκίνητό από το Κόρθι με προορισμό το Μπατσί. Γνώριμη καθημερινή διαδρομή την οποία όλα τα πρωινά την απολαμβάνω εδώ και αρκετά χρόνια: Χειμώνα, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Άνοιξη. Χαζεύοντας την πλευρά της θάλασσας μόλις την πιάσω με την άκρη των ματιών μου: δυτικά της Άνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: