Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ!...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η...ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΤΡΑ...
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΙΩΝΙΑ (ΣΜΥΡΝΗ κ.λ.π)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !ΤΩΡΑ! ( Τοζηταμε εμείς... αλλά κανένας πούστης Έλλην πολιτικός δεν το έχει ζητήσει έως σήμερα ...) ΤΕΤΟΙΑ ...ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΨΗΦΊΖΕΤΕ!

Είναι γνωστές οι θρασύτατες,προκλητικές δηλώσεις αυτού του φαντασιόπληκτου κατσαπλιά -πρωθυπουργού της Τουρκίας ...Ερντογάν εφένδη...ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ..ΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ.. Και δεν υπάρχει κανένας Έλληνας πούστης, Έλλην πολιτικός .. να πει τα σύκα-σύκα--- ΔΗΛΑΔΗ...πως θέλουμε τη Σμύρνη... την Κωνσταντινούπολη  κι ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ μεμετηδες του ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ..... θέλουν και ρέστα !

΄Ομως εμφανίζονται  οι Τουρκαλάδες ΣΗΜΕΡΑ... που θέλουν δικιά τους και τη ΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Δείτε τι λέει ο μαλάκας Κούτρας, έναντι της τυρκικής πρόκλησης...(κατ΄εντολή φυσικά του παρδαλού... αφςντικού του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...
 Ο αληθινός Ελευθεριος Βενιζέλος ... θα τον είχε καρατομήσει...


Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ Κ. Κούτρα σχετικά με 

χθεσινές δηλώσεις Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν...

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...περίφανη....


ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ...ΛΕΓΕΤΑΙ ...ΚΟΥΤΡΑΣ!ΒΑΣΙΚΑ...
HIS MASTER VOiCE
MA KANEΙΣ ΕΛΛΗΝ ...ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ  ΔΕΝ ΈΧΕΙ
ΔΙΚΗ ΤΟΥ ...ΦΩΝΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΆΚΑ!
των σπουδαιοφανών τρωκτικών του  δημοσίου
ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ!

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν στην Κεσσάνη, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, ανέφερε τα εξής:
«Οι ιστορικές και γεωγραφικές αναφορές, ιδίως σε μια περιοχή με έντονη ιστορική φόρτιση, όπως τα Βαλκάνια, πρέπει να γίνονται πάντοτε με ιδιαίτερη προσοχή. Σήμερα πλέον το μόνο κριτήριο είναι η τήρηση του διεθνούς δικαίου και άρα των κανόνων που διέπουν τις σχέσεις καλής γειτονίας, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας όλων των κρατών της περιοχής.

Για την Ελλάδα -που θα μπορούσε, προφανώς, να κάνει πάρα πολλές ιστορικές αναφορές- αυτή είναι μια θεμελιώδης, αυτονόητη και απαράβατη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: