Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ...ΕΠΑΦΕΣ ..ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΡΙΓΚΗΠΑ Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ

Κοιτάξτε στυλ Αβραμόπουλου... άνεση Μαχαραγιά, ενώ ο άλλος είναι ο ζάπλουτος Σαουδάραβας... που έχει δεμένα τα χεράκια του...σεμνά... δεν απλώνει την κορμάρα του, όπως ο δικός τραχανάς.Δεν πιάνεται με τίποτε ο υπουργός της Ψωροκώσταινας... Περίεργη αυτή η ξαφνική επίσκεψη του Πρίγκηπα.. Είδε τον πρωθυπουργό... για μπίζνες που θέλει να κάνει, αλλά τον Αβραμόπουλο γιατί τον είδε;. Θα αγοράσει μήπως την πολεμική μας βιομηχανία; Βρε κάτι παράξενα που συμβαίνουν..


Συνάντηση με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλσαούντ είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ. 

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΒΡΕΑΤΑΝΙΑ...

ANHΣΥΧΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΡΕΝΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...

Την ανησυχία της για την ελευθερία του Τύπου μετά την κράτηση συνεργάτη της εφημερίδας «Τhe Guardian» από τις βρετανικές αρχές  στο πλαίσιο...
της υπόθεσης Σνόουντεν, εξέφρασε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδια για τη Δικαιοσύνη Επίτροπος Βίβιαν Ρέντινγκ.
«Συμμερίζομαι πλήρως τις ανησυχίες του κ. (Θόρμπγιον) Γιάγκλαντ», γενικού γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, έγραψε η Επίτροπος στον λογαριασμό της στο Twitter.
Σε επιστολή που απηύθυνε χθες προς τη βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Τερέζα Μέι, ο Γιάγκλαντ είχε ζητήσει ενημέρωση για την κράτηση του συνεργάτη της Guardian και την καταστροφή αρχείων τα οποία είχε εμπιστευθεί στην εφημερίδα ο Eντουαρντ Σνόουντεν.
Οι υποθέσεις αυτές θα μπορούσαν να έχουν «αρνητική επίδραση στην ελευθερία της έκφρασης την οποία εγγυάται το άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», είχε προειδοποιήσει ο Γιάγκλαντ.
Η θέση που πήρε η Επίτροπος Ρέντινγκ παρεκκλίνει της επίσημης θέσης της Επιτροπής στο θέμα.
«Δεν έχουμε κάποιο σχόλιο», αρκέστηκε να πει ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί, ερωτηθείς σχετικά. «Η Επιτροπή», πρόσθεσε, «επιμένει πολύ στον πλήρη σεβασμό της ελευθερίας της έκφρασης και της πληροφόρησης από τα μέσα ενημέρωσης σε όλα τα κράτη μέλη».
Ωστόσο, παρατήρησε, «τα θεμελιώδη αυτά δικαιώματα δεν είναι απόλυτα και πρέπει πάντα να υπάρχει μια κατάλληλη ισορροπία με τα άλλα δικαιώματα όπως η εθνική ασφάλεια. Τα δύο πάνε μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία χωρίς ασφάλεια και αντιστρόφως».

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ...

ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και πως να τα αντιμετωπίσετε...

Αρχισαν οι αγωγές στις τράπεζες για τα ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξης! Ηδη αποζημιώθηκε το πρώτο θύμα της παραπλάνησης με τα «εις το διηνεκές» (perpetual) ομόλογα! Στις 11/8/13 Το ΧΩΝΙαποκάλυψε -με...
ντοκουμέντα της Alpha Bank και της Eurobank- το νέο μεγάλο κόλπο των τραπεζών για να βάλουν χέρι στις τσέπες μας: Προσφέροντας δήθεν υψηλότερο επιτόκιο, παγίδευαν τον κόσμο σε ομόλογα μειωμένης εξασφάλισης, χωρίς ημερομηνία λήξης (…perpetual). Τους πουλούσαν, δηλαδή, τίτλους που η τράπεζα δεν υποχρεούται να επαναγοράσει στην ίδια αξία, αλλά ΑΜΑ θέλει, ΟΠΟΤΕ θέλει και σε ΟΠΟΙΑ τιμή θέλει!
Αυτή την Κυριακή 25/8/13, διαβάστε Στο ΧΩΝΙ για τις τρεις πρώτες περιπτώσεις θυμάτων του νέου τραπεζικού κόλπου που τους έκαναν αγωγή, αφού είδαν τις οικονομίες μιας ζωής να κάνουν φτερά (έχασαν ως και το 70% των χρημάτων τους!). Διαβάστε, επίσης, πώς ένα θύμα των perpetual έχει καταφέρει ήδη να αποζημιωθεί!
Επίσης:
- Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν η τράπεζά σας έχει, εν αγνοία σας, τοποθετήσει τα χρήματά σας σε αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα προϊόντα.
- Τι μπορείτε να κάνετε για προστατευθείτε και να μην τους αφήσετε να μετατρέψουν τις οικονομίες μιας ζωής σε… αέρα!
- Πώς μπορείτε να κινηθείτε νομικά, ακόμη και αν έχετε ήδη αναγκαστεί να αποδεχτείτε την «προσφορά» της τράπεζας να πάρει πίσω το προϊόν που σας πούλησε, επιστρέφοντας ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων σας!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ....

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Εποπτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης και εξέλεξε ομοφώνως πρόεδρο τον Θεόδωρο Φορτσάκη, με αναπληρωτή τον Ανδρέα Ζούλα.....( ώπα...νάτος κι ο Ζο'υλας ..δεν λέει να ξεκολλήσεις από τα ταμεία της ΕΡΤ)
«Βασικό μας μέλημα είναι να εγγυηθούμε τη διαφάνεια της διαδικασίας και την ανεξαρτησία του νέου φορέα από κάθε κυβερνητική παρέμβαση, ώστε να λειτουργήσει στα πρότυπα διεθνών ραδιοτηλεοπτικών φορέων» δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Φορτσάκης.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία και την οργάνωση του νέου φορέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ).
Το αμέσως επόμενο διάστημα, βασική προτεραιότητα του Εποπτικού Συμβουλίου είναι η επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Χθες εξάλλου, η Επιτροπή Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την απόφαση 392/13, απέρριψε αίτηση αναστολής που είχαν υποβάλει ο πρώην δικηγόρος της ΕΡΤ, Γ. Κόκκας και το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, με την οποία ζητούσαν να ανασταλεί η υπουργική απόφαση για την κατάργηση της ΕΡΤ και τη λύση των εργασιακών συμβάσεων όπως και μεταγενέστερες υπουργικές αποφάσεις σχετικά με την πρόσληψη του ειδικού διαχειριστή, τις διαδικασίες προσλήψεων κλπ.

Άρθρο-σφαλιάρα κατά Ρ.Τ.Ερντογάν στο Foreign Policy


Σε άρθρο του ένα από τα έντυπα της Ουάσιγκτον που κατά κανόνα εκφράζουν την γραμμή του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ και των περί αυτού think tanks, το Foreign Policy με τον τίτλο «How Turkey Went From ‘Zero Problems’ to Zero Friends», δηλαδή, «Πώς η Τουρκία έφτασε από τα ‘μηδενικά προβλήματα’ στο ‘μηδενικοί φίλοι’», αποδομεί πλήρως το νεο-οθωμανισμό και την περιφερειακή πολιτική του Ρ.Τ.Ερντογάν και του Α.Νταβούτογλου. 

Αρχικά κάνει μια αναφορά στην τουρκική εξωτερική πολιτική και εν συνεχεία αναφέρεται στην Λιβύη καιστην πρόσφατη στάση του απέναντι στην Μουσουλμανικής Αδελφότητα.. 
"Η ευαισθησία του Ερντογάν είναι επιλεκτική, αφού στην περίπτωση του Καντάφι τασσόταν κατά κάθε διεθνούς επέμβασης αφού τουρκικές επιχειρήσεις εξασφάλιζαν χρυσοφόρα συμβόλαια. Στη συνέχεια βέβαια, άλλαξε στάση βοηθώντας στην ανατροπή του Καντάφι που είχε το γνωστό δραματικό τέλος. Υποκριτής ήταν όμως κι όταν σιωπούσε για τη βία που ξέσπασε στο Ιράν μετά τις εκλογές του 2009. Με την ανατροπή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας όμως, τα ξέχασε όλα και δεν τήρησε ούτε τους διπλωματικούς τύπους" γράφει το περιοδικό. 
"Για να έχεις «μηδενικά προβλήματα» θα πρέπει να τηρείς ίσες αποστάσεις και να μην ανακατεύεσαι. Αυτό δε συμβαίνει ούτε στην Αίγυπτο, ούτε στη Συρία (με την οποία αρχικά βελτίωνε συνεχώς τις διμερείς σχέσεις), ούτε στη διαμάχη Ισραηλινών-Παλαιστινίων" συνεχίζει 
Και καταλήγει: "Η Τουρκία, δεν έχει κάνει τίποτε για να διορθώσει τη ζημιά στην εξωτερική της πολιτική. Αντί αυτού, αξιωματούχοι καταγγέλλουν «σκοτεινές δυνάμεις» ότι ενορχηστρώνουν τις διαμαρτυρίες στην ίδια τη χώρα, αυθαδιάζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση που αντιδρά με σύμβουλο του Ερντογάν να προβλέπει την κατάρρευσή της και τον αρμόδιο για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις υπουργό, Εγκεμέν Μπαγκίς να λέει ότι «εάν χρειαστεί θα τους πούμε ‘α να χαθείτε’»! 
Μαύρα σύνεφα για τον Ρ.Τ.Ερντογάν έχουν μαζευτεί πέραν του Ατλαντικού... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
.







ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ .ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ …ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΥΟ ΦΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ.Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣTEIΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ e-mail: pressliberty@gmail.com… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!
( Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για το μεγάλο ΟΡΑΜΑ επισκευθείτε το www.hellasnews-agency.blogspot.gr Και στη μπάρα κάτω από τον τίτλο υπάρχει η ενότητα: ΕΛΛΑΣ ..ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… ( θα έχετε πλήρη ενημερωση…) ΚΑΙ ΠΑΛ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…
Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… είναι η σημαντικότερη ενέργεια μετά το …θαύμα του 1821!-Στελεχοι του Υπουργειου Εξωτερικών χαρακτήρισαν την ιδέα:ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΗ!




ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ... - Στα χαμηλότερα επίπεδα τριών δεκαετιών έχει διολισθήσει η τουρκική λίρα, εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών ότι η κεντρική τράπεζα δεν πράττει τα αναγκαία ...
AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ! -*ΠΑΚΙΣΤΑΝ:* *Το ένα από τα δύο πτώματα που είχαν βρεθεί κατακρεουργημένα την Τρίτη στα προάστια του Καράτσι ανήκει σε έναν δημοσιογράφο που είχε εξαφαν...
ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
Economist: Η διάσωση της Ελλάδας δεν θα τελειώσει ποτέ... - Στην Ελλάδα, οι αξιωματούχοι σπάνια απολύονται για λόγους ηθικής. Ο Στέλιος Σταυρίδης, του ΤΑΙΠΕΔ, ήταν η εξαίρεση, γράφει ο Economist στο νέο του τεύχος. ...
eglimatikotita.gr

Σπάρτη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα Αλβανών κακοποιών.. -Εξαρθρώθηκε κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης,
"ΕΣΒΗΣΕ" ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, Ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΖΙΝΑΣ

Φτωχότερη είναι από το βράδυ της Πέμπτης η ελληνική δημοσιογραφία. Ένας από τους κορυφαίους της, ένας από...
Περισσότερα
ΗΡΘΕ Ο ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΟΥ Θ' ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...

ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ; Με τον Σαουδάραβα Al-Waleed bin Talal συναντάται νωρίς το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο...
Περισσότερα
Επιστολή κόλαφος Αντιπτέραρχου εν αποστρατεία προς τους πολιτικούςΒόμβες από τον υποστράτηγο Γ.Ντζιμάνη: "Αν μας χρειαστούν δεν θα είμαστε εδώ"Κρήτη: Πάνω από 200 συλλήψεις μέσα σε 5 ημέρες
Κρήτη: Πάνω από 200 συλλήψεις μέσα σε 5 ημέρες
''Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί''
Κάλεσμα για έναν «αποφασιστικό, ανυποχώρητο, ανένδοτο αγώνα, για να ανατραπούν τα μνημόνια, για τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος» απηύθυνε ο πρόεδρος...
Υπ. Πολιτισμού: Παρακινδυνευμένη η εκτίμηση ότι βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Υπ. Πολιτισμού: Παρακινδυνευμένη η εκτίμηση ότι βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Άστατος ο καιρός σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Άστατος ο καιρός σήμερα - Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Δεν υπάρχουν σχόλια: