Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΩΣ...ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!


ΓΕΡΜΑΝΟΙ -ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ- ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Μ.ΑΣΙΑ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ 

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!--ΧΘΕΣ..ΜΑ 

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΝΤΕΡΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΏΝ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΕΜΠΝΕΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Για να προασπίσει τα
συμφέροντα της ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ!..
Ναι της σημερινής που διαφεντεύει
την Ελλάδα!
Ο ΤΑΛΑΑΤ ΠΑΣΣΑΣ
ο Τουρκαλάς που
εκτέλεσε τις Γερμανικές
οδηγίες...

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ –ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ είναι ιδέα και έργο-προτροπή – απαίτηση ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ –ΓΕΡΜΑΝΩΝ …ΤΩΝ ΠΆΝΤΑ ...ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Δεν είναι Ευρωπαϊκή φυλή. Εισβολείς είναι, δηλαδή κατσαπλιάδες..φονείς και άρπαγες..Βσικά κατσικοκλέφτες! .Πάντα σε όλη την πορεία τους…έως αυτή τη στιγμή! Ξαναμπερδεύουν την Ευρώπη, την αναστατώνουν και κάνουν για μια ακόμη φορά οι λαοί της Ευρώπης να υποφέρουν, να στενάζουν...... ! ΄Οσο για τους Ολλανδούς, Φιλανδούς,...(σημερινούς συμμάχους της καριόλας Μερκελ) καλά αυτοί πάντα ήσαν ...πίτουρα!και θα εισπράξουν τα ΕΠΙΧΕΊΡΙΑ ΤΟΥς... ΌΠΟΥ ΝΆΝΑΙ!

Αφορμή για το σημερινό ρεπορτάζ, δεν είναι η θλιβερή επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων ,(19. Μαϊου ) αλλά και Αρμενίων, είναι η σοβαρή δουλειά που έκανε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κώστας Φωτιάδης με το βιβλίο του Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, που κυκλοφόρησε χθες Κυριακή ως ένθετο η εφημερίδα REAL NEWS..
Το ξεφυλλίσαμε και σταθήκαμε σε κάποιες σελίδες του, που δεν θυμόμαστε και κυρίως ξεχνιούνται από τους πάντα επιλήσμονες πολιτικούς ταγούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: