Σάββατο 2 Μαρτίου 2013


Η ΓΑΛΙΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΝΕΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
Δίδει το στίγμα της φωνασκούσα ... όπου κι αν βρεθεί. Πετυχαίνει προβολή.,,πλην όμως το πόπολο γελάει!..

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Στην Νέα Δημοκρατία,όπως και στο ΠΑΣΟΚ,

ξέρουν να υπογράφουν μόνο τα Μνημόνια»

--Εσύ μωρέ μανδαμίτσα τι μπορείς να υπογράψεις ; Παπαρδέλες.. ΄Ιδια γεύση με τον πατέρα σου..Κουνιότανε...χτυπιότανε... αλλά βούτυρο δεν έβγαλε ποτέ!Προχώρα, αν έχεις να καταθέσεις κάτι  σοβαρό... γόνιμο, κάντο ... Αλλά πώς... αριστερογεννής, γκρίζα  δεν είσαι; Ε, τι περιμένεις; Αλήθεια μανδάμ... στην Εκκλησία πας καθόλου; ΄Ετσι για τσάρκα...;Ρωτάμε και θα επανέλθουμε...λόγω ονόματός σου! ΖΩΗ ..τουτέστιν ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ... 
Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ δίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση της  ΝΔ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με σκληρό ύφος δήλωσε:
«Ο ανωνυμογράφος του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν τόλμησε να απαντήσει ούτε επωνύμως ούτε ενυπογράφως, όπως του ζήτησα. Ούτε σε ένα από τα 12+2 πολιτικά ερωτήματα που έθεσα.Διαβάστε περισσότερα »

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ, Οταν σε κοινούς φονιάδες δέχονται τον πρότερον έντιμον βίον... Όταν ο Παπαγεωργόπουλος δόξασε πλειστάκις την Ελλάδα στον στίβο! Όχι δεν συνηγορούμε υπέρ του ανδρός, αλλά είναι φανερό ότι το περί δικαίου αίσθημα του λαού ανατινάχθηκε!

Επιστολή Β. Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή

Απαντήσεις σε 13 ερωτήματα δίνει ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με επιστολή του μέσα από τη φυλακή Διαβατών.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή
«Επειδή πολλά λέγονται τελευταίες μέρες τις ημέρες εναντίον μου και τα οποία δεν έχουν καμία επαφή με την… πραγματικότητα θέλω να δηλώσω:
1. Όποιος έχει το παραμικρό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ότι συμμετείχα στην υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης να το δηλώσει στην τηλεόραση και εγώ ΔΕΝ θα καταθέσω έφεση στην τελείως αστήρικτη απόφαση του Δικαστηρίου εναντίον μου.!

Ο Τζήμερος αποδοκιμάστηκε μέσω καθαίρεσης κι από το κόμμα που ίδρυσε

Για όσους δεν ξέρουν (λες και τον ξέρει η μάνα του..) ο τύπος αυτός ήταν απλά διαφημιστής!
Ούτε στο κόμμα που ίδρυσε, μπόρεσαν να αντέξουν το, τουλάχιστον, προσβλητικό «tweet» του Θάνου Τζήμερου για τους φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους λόγω δηλητηρίασης από μαγκάλι. Η «Δημιουργία Ξανά» αποφάσισε την καθαίρεσή του από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας που κατείχε, ενώ έχει ανοίξει κι ο δρόμος για τη διαγραφή του. «Από εδώ και στο εξής, ο κ. Τζήμερος εκφράζει μόνο τον εαυτό του», σχολίασε στέλεχος του κόμματος, αποδοκιμάζοντας εμμέσως με αυτόν τον τρόπο τη δήλωση Τζήμερου σύμφωνα με την οποία «οι νέοι ήταν θύματα και του φόρου και της παιδείας, καθώς κανείς δεν τους δίδαξε τις ιδιότητες του μονοξειδίου του άνθρακα».

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ..ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 ΕΔΗΣΕΙΣ 
ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -Θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος με τις (πολλές) ερωταποκρίσεις του κοινού: πηγη Περισσότερα στο pentapostagma.gr
ANTINEWS
Επιστροφή στη λίρα ζητά γερμανός
Χριστιανοδημοκράτης για την Ιταλία -
«Εάν μια χώρα δεν καταφέρνει να πείσει την πλειοψηφία του πληθυσμού της να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η ίδια προκειμένου να λειτουργεί το ενιαίο ν...
,
fimotro

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

-Επισκέψεις σε σχολεία της Θεσσαλονίκης ξεκινάει η εισαγγελέας Ανηλίκων προκειμένου να ενημερώσει δασκάλους, καθηγητές και διευθυντές για τη σχολική βία πο...
eviaportal.gr - 
Ιερά Αγρυπνία από τον ναό της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδας - Χαλκίδα - 1/3/2013 11:08:25 μμ Την ερχόμενη Τετάρτη θα τελεσθεί αγρυπνία προς τιμήν των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, στην Αγία Παρασκεύη Χαλκίδας.
Naxos Fan

Xρυσή Aυγή - Αντιφασιστική Συγκέντρωση: O Δήμαρχος Πάρου μιλάει για τα Επεισόδια... -Επεισοδίων συνέχεια είχαμε σήμερα το πρωί 1/3,
TaXalia (Macedonia)
Είναι δυνατόν να παρανομεί ο Ρουπακιώτης;- Ρωτάει λοιπόν ο αναγνώστης - δικηγόρος μας και απευθύνεται στους αναγνώστες δικηγόρους του μπλόγκ: Διαβάστε περισσότερα / read more...
NewsIT
ΚΑΤΗΓΟΡΩ κατά κυβέρνησης εργαζομένων στο Σκαραμαγκά : "Σώζετε τα...γαλλικά ναυπηγεία" - "Μπουρλότο" βάζουν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που μάλιστα πρόσκεινται στην κυβερνητική συνδικαλιστική παράταξη ΔΑΚΕ.
 

Δεν συνεργάζεται με Καβαλιέρε ο Μπερσάνι

Ο Μπερσάνι δήλωσε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Καβαλιέρε αλλά θα προχωρήσει στη δημιουργία μίας κυβέρνησης και αμέσως μετά θα ζητήσει τη στήριξη από τη Βουλή.
Επίσκεψη Κέρι
στην Άγκυρα στη σκιά αντισιωνιστικών
δηλώσεων ...

Την Τουρκία επισκέπτεται για πρώτη φορά ως υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών ο Τζον Κέρι, εν μέσω έντονου προβληματισμού από δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν περί εγκληματικής φύσης του σιωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: