Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ... ΜΙΑ ΑΙΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:


Όσα συνέβησαν στο Ηράκλειο και δεν έδειξαν τα κανάλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Όσα συνέβησαν στο Ηράκλειο και δεν έδειξαν τα κανάλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Απάντηση στην παρανομία κράτους-παρακράτους και τις συκοφαντίες των ΜΜΕ
Μηνύσεις και αγωγές από την Χρυσή Αυγή κατά παντός υπευθύνου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για το όργιο της παρανομίας, τις αντισυγκεντρώσεις και τις φθορές σε ιδιοκτησίες πολιτών και την παρακώλυση της νόμιμης εκδήλωσης πολιτικού κόμματος

Από το απόγευμα της Κυριακής μας βομβαρδίζουν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς με τις δήθεν απειλές του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, τις ύβρεις, τους «νεκρούς», τον «εμφύλιο πόλεμο» και λοιπές ανοησίες. Μόνο ότι θα φέρουμε εξωγήινους να καταλάβουν τον πλανήτη δεν είπαν. Πέρα από το φαιδρό του πράγματος, αξίζει να αναφερθούμε στα γεγονότα του τελευταίου διημέρου, το θέατρο του παραλόγου που βιώνουμε σε ένα διαλυμένο κράτος και την κατάφωρη παρανομία εις βάρος του νομίμου πολιτικού μας κόμματος.
Η παράνομη αντισυγκέντρωση του Ηρακλείου ήταν ακόμα πιο αποτυχημένη από αυτή των Χανίων, παρ’ όλο που μεθοδεύθηκε και υποστηρίχθηκε και αυτή άμεσα από τον Σύριζα. Εμφανίστηκαν μάλιστα και βο(υ)λευτές του, που δήλωσαν δημόσια ότι δεν θα μας επιτραπεί να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μαζέψουν 30 ρεμάλια με κουκούλες, κράνη, καδρόνια, πέτρες και άλλα δολοφονικά σύνεργα. Παρ’ όλα αυτά η αστυνομία, εκτελώντας παράνομες εντολές, μετέφερε αυτούς τους αλήτες υπό την υψηλή της εποπτεία σε απόσταση αναπνοής από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και μάλιστα είχαν το θράσος οι επικεφαλής αξιωματικοί να μας πουν ότι αυτοί οι ταραξίες θα παραταχθούν μπροστά στο ξενοδοχείο που ήμαστε συγκεντρωμένοι. Την ώρα εκείνη ασφαλώς εξήλθαν του χώρου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και απαίτησαν να υπάρξει αστυνομικός φραγμός σε απόσταση ασφαλείας. Εκεί ειπώθηκαν και κάποιες φράσεις που απαγορεύονται από το savoir vivre, επιτρέπονται όμως σε στιγμές ανάλογης έντασης, όταν μάλιστα πέφτεις θύμα μίας κατάφωρης παρανομίας. ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ όμως, ούτε τότε, ούτε την ώρα που κατέφθασαν στο σημείο οχήματα πολιτών, στα οποία η συμμορία των παρακρατικών είχε επιτεθεί και είχε προκαλέσει φθορές. Το γεγονός αυτό ήταν ανήκουστο και όταν ζήτησα εξηγήσεις από τον αρμόδιο Αστυνομικό Διευθυντή μου απήντησε πως… «δεν έχει προβεί σε καμία σύλληψη, δεν μπορεί να κάνει τίποτα τώρα και θα δει τι θα κάνει μετά»!
Αυτή η κοροϊδία με εξόργισε και δεχόμενος ταυτόχρονα τα παράπονα των ηλικιωμένων πολιτών που είχαν δεχθεί την επίθεση, του τόνισα σε έντονο ύφος πως με την τακτική του και με το να ανέχεται τους παράνομους κουκουλοφόρους ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ, καθώς δε λαμβάνει κανένα μέτρο για να προστατέψει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών. Εν συνεχεία έκανα δηλώσεις, καταγγέλλοντας την παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, δηλώσεις που προβλήθηκαν στα τοπικά μέσα, θάφτηκαν όμως από τα μεγάλα τσοντοκάλα της διαπλοκής. Δήλωσα επίσης ότι θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Η μήνυση αυτή θα κατατεθεί άμεσα και θα αφορά πρωτίστως το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και το αρχηγείο της αστυνομίας που υποθάλπει ανοιχτά την παρανομία των αντισυγκεντρώσεων και των επεισοδίων.
Τελικά την πολυδιαφημισμένη και χρηματοδοτούμενη αντισυγκέντρωση την αποτελούσαν τριάντα ρεμάλια που στη θέα και μόνο της ομάδας ασφαλείας της Τ.Ο. Ηρακλείου της Χρυσής Αυγής εξαφανίστηκαν. Λίγο νωρίτερα είχαν ξεσπάσει την επαναστατική τους ορμή λερώνοντας τους τοίχους των καταστημάτων με αντεθνικά συνθήματα και προκαλώντας φθορές σε οχήματα ηλικιωμένων. Την ίδια ώρα, στο ξενοδοχείο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή μας ήταν συγκεντρωμένοι δύο χιλιάδες Έλληνες πολίτες του Ηρακλείου, που οργίστηκαν και αγανάκτησαν στο άκουσμα των παραπάνω θλιβερών γεγονότων. Ευτυχώς, η ψυχραιμία των στελεχών του Κινήματος οδήγησε στην εξομάλυνση της κατάστασης. Τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως επεισόδιο. Έτσι ανετράπη για μία ακόμη φορά ο σχεδιασμός του κράτους για «έκτροπα από χρυσαυγίτες» και επεισόδια, που θα τους έδιναν τροφή για νέες κινδυνολογίες και για τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος. Η εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και το μήνυμα της τεράστιας ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος στην Κρήτη εστάλη προς κάθε κατεύθυνση.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης της Χρυσής Αυγής, στις μάχιμες Τοπικές Οργανώσεις Χανίων και Ηρακλείου, στην διεύθυνση του ξενοδοχείου που πήρε πάνω της το «ειδικό βάρος» της φιλοξενίας της Χρυσής Αυγής και σε όλους τους Κρήτες Συναγωνιστές, που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής και της Πατρίδας. Σε όλους αυτούς αφιερώνουμε τη μαντινάδα ενός φίλου του Κινήματος που μας τραγούδησε κατά τον πλου από τον Πειραιά στα Χανιά: «Κοντοζυγώνει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα, που θα ‘ρθει η Χρυσή Αυγή να κυβερνά τη χώρα» Ηλίας Κασιδιάρης

Απόψεις από την κατάμεστη αίθουσα
 Όταν ζητήσαμε εξηγήσεις από τον αρμόδιο Αξιωματικό για τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων μας απήντησε ότι… "δεν έχει προβεί σε καμία σύλληψη, δεν μπορεί να κάνει τίποτα τώρα και θα δει τι θα κάνει μετά!"
Οι 30 κουκουλοφόροι που εντελώς ανενόχλητοι προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα και οχήματα
Ο πυρήνας Ζαρού Ηρακλείου βραβεύει τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που μας φιλοξένησε
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης, Σταύρος Καρεφυλλάκης
ΟΙ φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές ..το κείμενο του Δελτίου κάθετο... Πρόχειρο συμπέρασμα δικό μας:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: ...
Και με τη βοήθεια του ΓΕΡΟΥ-ΣΟΦΟΥ 
και μόνο για τους αναγνώστες της ιστοσελίδας αυτής:
Οι Χρυσαυγίτες είναι θυμωμένοι προφανώς και για λογαριασμό όλων των Ελλήνων... Και τούτο δε από τη μεταπολίτευση και μετά ο τόπος βιώνει μια ιδιότυπη κατοχή, την ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που ενώ αποτελούν επί 50 χρόνια τώρα την μειοψηφία του εκλογικού σώματος (10% και πολύ είναι) ξάφνου με τις φασιστικές μεθοδεύσεις τους , το περίσσιο αντιδημοκρατικό τους θράσος, έχουν πετύχει να καπελώσουν όλη τη χώρα... 
Τα λοιπά λεγόμενα αστικά κόμματα όχι μόνο δεν έχουν κάνει τίποτε, αντίθετα με τη μαλθακότητά τους, αφησαν τα πράγματα ανεξέλεγκτα  με αποτέλεσμα να βιώνουμε τον προκλητικό φασισμό της αριστεράς.
 Και να σου η Χρυσή αυγή! Μέγας κουρνιαχτός με την αλητεία της Βουλής... Πριν καν λαλήσει, τους αποκαλούν απειλή της δημοκρατίας (εννοούν τη δική τους) φασίστες ναζιστές. ... ποιοί; Οι Ουτιδανοί της πολιτικής πρακτικής από το 1974...έως σήμερα .. τύπου Πολύδωρα ,Γιακουμάτου , Άρη Σπηλιοτόπουλου του και λελέ, κι άλλων καργιόλικων υποκειμένων ...Νταβατζήδων του έθνους!
Ωραία, ας πούμε πως είναι τέτοιοι... όμως είναι μέσα στη βουλή.. και οι πάντες οφείλουν, αρέσει δεν αρέσει, να κάνουν την πάπια, να τους αντιμετωπίζουν ισότιμα κι όχι με αφορισμούς...
Παλαιάς κοπής σχολιαστές εμείς , δεν συμφωνούμε ασφαλώς με τις μεθόδους που επιλέγουν οι Χρυσαυγίτες και οι οποίοι παρά τη κατακραυγή των φαύλων δημοσιογράφων και των κομματικών τους υποβολέων, αντί να  το παίξουν καλά παιδιά, συνεχίζουν περισσότερο ακάθεκτοι και"προκλητικοί". Προκλητικοί αυτοί κι όχι οι συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ( που μοστράρουν μάλιστα στη σελίδα αυτή προ ανδρώσεως της Χρ.Αυγής;.. Τους έχουμε, τους ψευτοδημοκρατες και μαχαλόμαγκες της αριστεράς... σταθερά στη δεξιά μας στήλη.
Το γκέτο του Αγ.Παντελεήμονα δεν έγινε τυχαία... Ο ανεγκεφαλισμός των λαμόγιων της πολιτικής, μας προκάλεσε θυμό ... Περίπου ίδιον μ΄αυτόν που έχουν οι Χρυσαυγίτες...
 Φαίνεται ότι έχουν κάποιο πλάνο παρά τις θερμοκέφαλες αντιδράσεις τους ... Μακάρι να έχουν και στρατηγική. ..κι όχι να λειτουργούν άρπα- κόλα ... Χρειάζεται και πολιτική σκέψη. Δεν την έδειξαν ακόμη. Συμφωνούμε με την τακτική του οδόντα αντί οδόντος.Σου κουνιέται ο φασίστας κατά φύσην αριστερός .. του κουνιέσαι κι εσύ εις το διπλάσιον και με κάθετο τσαμπουκά. Ο αριστερός , κατ΄αρχήν είναι κατσαπλιάς, πέρδεται εδώ και πάει πάρα πέρα. Τσιρλιάρης. Εδώ οι Χρυσαυγίτες μας δείχνουν νταηλίκι... που κομίζει κάποιες ελπίδες για αποκάθαρση της δημοκρατίας από τη μούργα της αριστεράς... και των πολιτικών της λαμογιάς... αλλά ενέχει και κινδύνους ..  ΄Οπως είπε κι ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ σε σημείωμα του προ ημερών... από τη σελίδα αυτή... "οι μπροστάρηδες της Χρυσής Αυγής.. πάσχουν από πολιτική παιδεία... " Είναι ολοφάνερα ελλειπής  ο τρόπος των αντιδράσεών τους... 
Στην πολιτική ισχύει και το νταηλίκι... άλλωστε η αριστερή κατοχή επικυριάρχησε επί του ελληνικού γίγνεσθαι στα τελευταία 40 χρόνια... με το έτσι θέλω!. Η τσουτσού του κόκκορα ήθελε να παίξει παιχνίδι με συνταγές κι ασχήμιες αλά αιματοβαμμένου Στάλιν... 
ΟΙ λοιπές πολιτικές δυνάμεις, αυτο-καλούμενες δα και ...δημοκρατικές... παρακολουθούσαν τις προκλήσεις κι αυθάδειες της αριστεράς ως απλοί θεατές...Με αποτέλεσμα να φθάσουμε στο σήμερα... ΄Οπου ο Τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής, προκαλεί τους αναίσθητους δημοκρατικά και βεβαιωμένα φαύλους και κλέφτες βουλευτές... οι οποίοι ω, του θαύματος επιδιώκουν την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής. ..με τερτίπια φασιστικής χυδαιότητας!
Αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , έχει συγκεκριμένα πλάνα να εξαφανίσει τον κόπρο του βουλευτικού Αυγείου, όπως τον βιώνουμε με τις λαμογιές τους, από το 1974.. μακάρι να τα καταφέρει... 
Το νταηλίκι όμως μόνο του , δε αρκεί... Χρειάζεται και πολιτικός νους... σύνεση.. παζάρεμα.. τρικλοποδιές... και πολλά άλλα..
Η λεγόμενη δεξιά σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση Ναδίρ... (δεν έχει δα και αξιοσημείωτο παρελθόν).. Από τα χαζά της αναπτύχθηκε η αριστερή ..κατοχή).. Ο Σαμαράς  έχει δώσει εξετάσεις..βουτυρομπεμπέ! Του απολείπει κάθε φαντασία.. βασικά δεν έχει μπατζάκια!
Ο Καρατζαφέρης, που όντως άρθρωνε συγκροτημένη πολιτική σκέψη... ατυχώς αυτοεξαιρέθηκε.. ΄Ισως θύμωσε κι αυτός... Κι είπε "άει σιχτίρ Ελληνικέ λαέ" ... Μαλάκα... μέχρι και τζάμπα φαγί σου έδινα... και με έφτυσες!"... Εν τάξει, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι μια τραγική πολιτική περίπτωση της νεότερης πολιτικής ιστορίας του Τόπου. Τον πρόδωσαν οι "δικοί του ".. Αυτοί που ανέδειξε .. αντί ευχαριστώ ... λάκησαν ...τον έφτυσαν ...δια την τέχνη του εφικτού: Ευκλεείς πολιτικοί-σκατάδες κι ανύπαρκτοι προ Καρατζαφέρη,  οι γνωστοί θεατρίνοι Γεωργιάδης-Βορίδης...ΣΚΕΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! 
Πολύ λόγος έχει γίνει με την αποστασία του 1964  κι οι αποστάτες στηλιτεύτηκαν... Καρατομήθηκαν...εξαφανίστηκαν..πληγν του Κωστή Μητσοτάκη.. λόγω βιολογικών ιδιοτροπιών! 
Εδώ με τον Καρατζαφέρη δεν έχουμε αποστασία ( Βελλόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης) .. αλλά σκέτη ανθρώπινη ..πουστιά! ΚΑΘΕΤΗ ΚΙ ΑΤΙΜΗ !
Και τα υποκείμενα αυτά δεν έχουν γίνει ακόμη ρόμπα... αλλά συνεχίζουν από τους αρχιμαλάκες δημοσιογράφους να καλούνται στα παράθυρα... για να καταθέτουν τις χλωμές-γκρίζες σκέψεις τους!.... με την απήθευμενη ..απαιδευσιά τους!
Αυτά τα γλοιώδη, ανήθικα υποκείμενα συντηρούνται στην επικαιρότητα από  ΓΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... σε εισαγωγικά -το "δημοσιογράφος"βέβαια...
Διότι,ο σωστός δημοσιογράφος είναι άλλο πράμα από τους τύπους αυτούς σαν Πρετεντέρη, Καψή ,Τρέμη, Χασαπόπουλο, Οικονόμου,Τσίμα,Καμπουράκη,Πορτοσάλτε,  Ψυχάρη (αυτός κι αν είναι σωστός...) κι άλλους σφάχτες της  αλήθειας, ... της και κατευθυνόμενης σκοπιμότητας και παραπλάνησης του λαού!... 
Από πού μας προέκυψαν αυτά τα μπασταρδάκια; Αυτό είναι κεφάλαιο που πρέπει να διαχειριστεί η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών... Αν τα καταφέρει...Λέμε αν,... επειδή ο πάτος αυτών κι άλλων...  που μνημονεύουμε... είναι απύθμενος!  ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!
Αν λοιπόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταλάβει... το ρόλο που μπορεί να διαδραμτίσει στο γίγνεσθαι της χώρας.. ..ας προχωρήσει έτσι... όπως το ρολάρει έως σήμερον που καταξιώθηκε βουλευτικά.  ΜΗΝ ΟΜΩΣ αποτολμήσει να το πάει φασιστικά και ...ναζιστικά ..χιτλερικά...
 ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ στο μέτρο που μας αναλογεί... Πιο άγρια κι από τον Τσαμπουκά του Κασιδιάρη (που πάει να γίνει φαιδρός...)κι άλλων αλαφροϊσκιωτων... που όμως θεωρούμε ότι έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σοβαρό...τσαμπουκά...Και να παρατήσουν το καυχισιό ...πως έχουν πάρει δα και άδεια οπλοφορίας. Ποιόν απειλούν; Στη δημοκρατία ο λόγος είναι η δύναμη κι όχι το όπλο!
Κάπου νομίζουμε ότι  τα τζόβενα της Χρυσής Αυγής, αυτά τα Ξυριζοκέφαλα ..φουσκωτά...  είναι ανώριμα... αλλά  και κάπου λέμε πώς μπορεί να κάνουν.. και κάποιο θαύμα! Ο Θεός να τους φωτίσει! 
Αυτή τη στιγμή στο πολιτικό σκηνικό έχουμε 2 δυναμικές... απόλυτου ανεγκεφαλισμού: 1) Αυτούς που πάνε να συνταχθούν στην στάνη του φαιδρού κι ανυπόδητου ΣΥΡΙΖΑ .. και 2) Αυτούς που χειροκροτάνε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
Κι εδώ είναι το απόλυτο ελληνικό δράμα!
Θα επανέλθουμε!Διότι η κατάσταση είναι αδιέξοδη.. Κι όμως η καμπάνα βασικά χτυπάει για τη Χρυσή Αυγή!.. Αν το καταλαβαίνει...και πλαστικώς προς το ΣΥΡΙΖΑ... 
Γκαστρώθηκε με ψήφους χωρίς να ξέρει πως του  ξεφύτρωσαν! Κι άρχισε όχι μόνο να κουνιέται αλλά και να ευπρεπίζεται ... Από κουκουλοφόρα συμμορία που ήταν... μεταβλήθηκε ξάφνου σε κόσμιο κι ευπρεπές ..κόμμα... Κάπως έτσι κόπηκαν και οι εφορμήσεις των κοκουλοφόρων του ορδών  στο κέντρο των Αθηνών που είχαν καταστρεψει οι αλήτες του λελέ Τσίπρα , Αλαβάνου κι άλλων ..προοδευτικών δυνάμεων  της συμφοράς και της ..προόδου! Από τον Μάϊο έως σήμερα ..οι Κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν φυγαδευτεί... Το κωλοκόμμα άνεβηκε... Τι χρείαν δα έχουμε να καταστρέφουμε την Αθήνα; Αυτή είναι οι αλήθεια φίλοι μας...Ησύχασε πια  η Αθήνα από τους Κουκουλοφόρους του Τσίπρα, του τσαρλατάνου αυτού .. οπαδού τακτικών του ΣΤΑΛΙΝ! 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: