Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ!


Kαλά Χριστούγεννα κι αει στο Διάολο! 

Ξεσάλωσε η σπείρα του φαιδρου ελληνικού  Κρατισμού, σήμερα παραμονή της τάχα μεγάλης γιορτής της δήθεν εν Χριστώ μπασταρδεμένης Χριστιανοσύνης!
Κινητοποιήθηκαν οι καραγκιόζηδες πραιτωριανοί του Κράτους , εισαγγελέας  και γαλωνάτοι αστυνομικοί... για να εκτελέσουν δικαστική εντολή για ...προφυλάκιση του καλόγερου ή κωλόγερου Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου!
Το καραγκιόζ θήατερ στην ύψιστη εκδοχή του!



Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτά... ο ασθενής Εφραίμ .. ηγούμενος του Βατοπεδίου.. φρουρείται από πέντε αστυνόμια...ΑΦΕΡΙΜ μαλάκω ΓΚΡΕΤΣΙΑ!
Είναι μπλεγμένος, ο Εφραίμ,  σε μια θολή- βρώμικη ιστορία, αυτή τη γνωστή του Βατοπεδίου, όπου πρωταγωνιστές ήσαν πολιτικοί κι ο Εφραίμ κράταγε το θυμιατήρι...
Αλλά οι παπάδες στο βάθος –όποιο διάολο κι αν κουβαλάνε μέσα τους- δεν είναι εγκληματίες και Ράσπουντιν!
Τη γελοιότητα του μόνιμα αστείου κράτους μας για τη σύλληψή του του Εφραιμ, -με τις σχετικές δημοσιογραφικές τυμπανοκρουσίες δεν καταννοούμε...

Ε, τότε οι  εγκληματικές ΑΓΟΡΕΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , οικονομικοί δολοφόνοι ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗ Μας ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ;... Ο Αρχιμαφιόζος-λαδώτης πολιτικών Χριστοφοράκος... κι αναρίθμητοι άλλοι είναι ανέγκιχτοι.
Ε, άει στο διάολο... που θα έχει αυτό το ΕΘΝΙΟΣ καλά χριστούγεννα...
Ο καλόγερος τους μάρανε για την επιβουλή της παρδαλής ...ευταξίας μας  και της δικαιοσύνης του κώλου που έχουμε.. ...

΄Οσο για τον Εφραίμ, αν κι έχει τη δυνατότητα να κάνει τον Παπαφλέσσα και να τα κάνει λίμπα όλα... το παίζει ασθενών... κι εφησυχάζων...΄Αξιος ο μισθός του!
ΑΘΑΝΑΤΗ ...πουτανίτσα Ελλαδίτσα με τους υπέροχους..καταλυτικους   ανθρώπους σου... !

Δεν υπάρχουν σχόλια: